× Öyle mi? ×

843 49 41
                                    

Jungkook

Ufak lüzumsuz bir ağız dalaşı.Lüzumsuz bir genç arkadaş grubu.Her zaman doğruyu savunmaya kendini adamış bir adet lüzumsuz ben; Jeon Jungkook.Boyum 1.78.
Dayak yemeyi severim.

Tartışmanın sonlarına doğru karşı tarafın diyecek daha fazla saçmalığı kalmamış olacak ki benden kurtulmaya yönelik girişimlerde bulunmaya başlamışlardı.

"Öyle mi?"

Yutkundum.

"Öyle..."

"Gel bizimle, bakalım öyle miymiş değil miymiş."

Sırıtmalar...Cevap vermeye fırsat bulamadan koluma girdiler ve tatlı görünümlü sert hareketlerle beni hızlıca sınıftan çıkardılar.Bodruma ya da tuvalete götürülmeyi beklerken bahçeye çıkarılıp bir arabaya bindirilince şaşırmıştım.İş büyüyordu anlaşılan.Olacakları tahmin etmek zor değildi.
İyi olan şeyse -sanırım iyi- buna alışık olmamdı.
Araç durduğunda herkes keyifli görünüyordu.Başıma her ne gelecekse bu öfkeden çok zevk için olacaktı.Okul sonrası biraz eğlenmek istemişlerdi ve ben onlara kaçırılmaz bir fırsat sunmuştum.

"İnmeyecek misin?"

Eğlenmelerine izin verecektim.Bu ilk değildi muhtemelen son da olmayacaktı.İndim ve onları takip ettim.Bir spor salonundaydık ve bomboştu.Bana girişmelerini beklerken içlerinden bir tanesi elini omzuma attı.

"Biz hentbol oynamayı çok seviyoruz.Bugün için plan yapmıştık ve seni top olarak kullanmayı uygun gördüm.Sana uyar değil mi?"

Samimiyetsiz gülüşmeler.Ellerim ceplerimde ifadesizce dinliyordum.

"Topumuz sıkılmış görünüyor, hadi biraz onu eğlendirelim."

Sözleri salonda yankılandıktan hemen sonra beni omuzlarımdan tutup sertçe önündekine itti.İttiği eleman bir başkasına itti.O da bir başkasına...Bu böyle bir iki dakika sürmüştü.Sersemlemeye başlamıştım.En sonunda aralarından biri beni ittirirken ayağıma çelme takmıştı ve yeri öpmüştüm.El bileğim sızlıyor ve bana küfür ediyordu.Plastik top kokusu genzime yerleşirken ilk tekme sırtıma yerleştirilmişti.Hentbol futbola bağlayacaktı anlaşılan.
Mahalle kavgalarında dövmeyi değil ama kendimi korumayı iyi öğrenmiştim.Her zamanki korunma pozisyonumu aldım ve bir an önce kurtulmayı umdum.Tekmelerle vücudum ısınırken sadece aynı yere peş peşe vurmamalarını umuyordum.Ve düşünüyordum.Haklı olan bendim.Ben haklıydım.Haklı olmak işime yaramasa da haklıydım.

***

Kan, ter ve istemsiz gözyaşlarım...Aynı yerlere peşpeşe vurmuşlardı ancak göğsüme fazla dokunmamışlardı.Hala olaya iyi yanından bakıyor olmama şaşırıyordum.Haklıydım ama zarar görüyordum...Kedinin yemeden önce fareyle oynaması gibi benimle oynamış bir grup yaşıtım beni güzelce benzetmiş daha sonra pisliklerini temizlemek adına kendi arabalarıyla bir eve götürmüşler ve yaralarımı fondötenle kapatmaya uğraşmışlardı.Evin kapısını bizim yaşlarımızda görünen bir çocuk açmıştı.İçlerinden bir tanesinin kardeşi filan olduğunu tahmin ediyordum.Kapıyı açtığımda yüzümün halini görünce uzun süre gözlerini ayıramamıştı ama çok da şaşırmış görünmüyordu.

"Selam"

Böyle saçma sapan bir durumda bile nezaketen selam vermiştim ve bu o çocuk hariç herkesi güldürmüştü.Mahcup ve biraz öfkeli görünüyordu.Bu öfkenin yanımdaki elemanlara yönelik olduğu açıktı.

"Hyung! Annemin makyaj çantasını biraz getirebilir misin?"

Buz gibi bir ses.

"Kes sesini Luhan"

"Tamam, tamam..."

Hyung mu? Beni döven elemanlardan biriyle kardeşti yani? Tahminim doğruydu.Kapıyı açan çocuk elleri ceplerinde yavaş yavaş merdivenlerden çıkarken, adının Luhan olduğunu öğrendiğim eleman da arkasından gitmiş ve elinde bir makyaj çantasıyla geri gelmişti.

***

Kantinde öğle yemeği için sırada beklerken geçen seferki "hyung" ile karşılaşmıştım.

"Geçen yaşananlar için o veletler adına senden özür dilerim velet."

Elimde terden ıslanmış parayı mıncıklarken sessizce karşılık verdim.

"Sorun değil"

Onu rahatlatmak için umursamazca gülümsedim.Ancak rahatlamıştan çok şaşırmış gözüküyordu.Ufak bir açıklama gereği duydum.

"Canavarlarla yaşamaya alışığım."

Değişen yüz ifadesini görünce hepten batırdığımı anladım ancak yapacak bir şey kalmamıştı.Neyseki söylediğim şeyden sonra elini uzatmış ve konunun kapanmasını sağlamıştı.

"Bu arada, ben Min Yoongi."

Ben de elimi uzattım.

"J-Jeon Jungkook"

***

Y/N: Hay Gayz ._.♡
Eeö, hikayemin sizin için vakit kaybı olmamasını ve zevk almanızı umuyorum.Ha bir de yorumlarınız *-* En önemlisi bu benim için şüphesiz...Beğeni sayısı gelirse yeni bölüm atmayı planlıyorum malum kendi kendime yazıp okuyup burda yayımlamanın bir anlamı yok ._.
*bir veda cümlesi* ♡

▪BEHOLDEN▪ [yoonkook]Where stories live. Discover now