Anniversary

372 57 8
                                    

Prosinec. Už to byly dva měsíce, co se veřejnost dozvěděla o jejich vztahu. Samozřejmě, že se našli tací, kterým to vadilo. Většina však reagovala pozitivně.

Toho dne měli Kookie a Tae výročí. Už to bylo půl roku co se dali dohromady. Někomu to možná přijde jako krátká doba, pro ně to však bylo jako dlouhé roky. Taehyung byl ve městě. Chtěl pro Jungkooka sehnat něco speciálního.

Kookie byl doma. Čekal u nich v pokoji. Na stole byli ve váze růže. Koupil je pro Taeho ráno. Stejně tak i řetízek, který pro něho měl jako dárek.

 Stejně tak i řetízek, který pro něho měl jako dárek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jungkook ležel na posteli. Nevěděl co dělat, jelikož Taehyung mohl přijít kdykoliv. Rozhodl se tedy, že si zatím pustí nějaký film. Zapnul notebook a začal procházet internet. Nakonec se rozhodl a chtěl ho pustit, jenže někdo zaťukal.

,,Kookie můžu dovnitř?" Jungkook podle hlasu poznal, že je to Jimin.

,,Jo." Jimin vešel dovnitř.

,,Ahoj co děláš?" Zeptal se Jimin a skočil na postel vedle něho.

,,Chtěl jsem se koukat na film." Usmál se Kook.

,,Můžu koukat s tebou?" Jimin udělal psí oči. Jungkook přikývl a začali se dívat.

,,Jungkookie?" Kookie se otočil směrem k Jiminovi. Byl blíž než předtím a neustále se přibližoval, až se jeho rty střetli s Jungkookovými. Kook nevěděl jak zareagovat. Úplně stuhnul. Nejhorší ale bylo, že se zrovna otevřeli dveře. Jimin se odtáhl a podíval se ke dveřím.

,,Tae."

***

Aloha
Konec se blíží. 😆❤ Užíjte si víkend😄❤ I love you all guys!❤❤

-dadinkaz

Forever {Vkook}Where stories live. Discover now