First Time

472 57 6
                                    

*Takže upozornění v této části se bude nacházet velmi špatný smut. Věřte mi v tomhle jsem vážně špatná. Byli jste varováni.
PS: pusťte si písničku v médiích.*

Dveře se zabouchly a Jungkook na ně přitlačil Taeho. Dravě se vrhl na jeho rty a skousl mu spodní ret. Taehyung se usmál do polibku. Kookie mu začal svlékat tričko, které následně skončilo na zemi. Hned potom se na zemi ocitlo i Kookovo tričko. Jungkook začal Taeho líbat na krku a své ruce přesunul na jeho zadek, který poté stiskl. TaeTae zavzdychal a obmotal své nohy kolem Kookieho pasu. Jungkook se přesunul k posteli, na kterou ho následně položil a své rty přemístil z jeho krku na klíční kost. Tam zanechal několik značek.

Na chvíli se odtáhl. Začal Taemu rozepínat kalhoty a sundal mu je. To samé udělal i se svými. Pak se znovu přisál na jeho hruď a pokračoval dolů. TaeTae pouze ležel a vzdychal nad dotyky Kookieho teplých rtů na svém těle. Kook se pousmál a rukou jemně přejel po zvětšující se bouli v Taeho boxerkách. Následně mu je sundal a pohledem ho sjel od hlavy až dolů.

,,Jsi tak nádherný." Šeptl a políbil Taehyunga na rty.

,,Tohle není fér, ty máš pořád trenky." Řekl mezi polibkem. Jungkook se ušklíbl a odtáhl se, aby si mohl sundat poslední kus oblečení co měl na sobě. Tae si skousl spodní ret. Kookie se usmál a chytl Taeho za stehna. Roztáhl mu od sebe nohy a začal pokládat polibky na jeho podbříško a penis. Taehyung opět slastně zasténal. Jungkook mu olíznul špičku a následně si ho vložil do pusy celého. Začal pomalu pohybovat hlavou nahoru a dolů a přidával i zoubky. Tempo zrychlil a po chvíli se mu Tae udělal do úst. Kookie všechno spolkl. Naslinil si dva prsty a přiložil je k Taeho vstupu.

,,Můžu?" Taehyung přikývl. Jungkook do něj vniknul jedním prstem a začal s ním pohybovat. TaeTae sykl bolestí, když si však zvykl začal vzdychat slastí. Kook přidal i druhý prst. Poté je vyndal a přitáhl si Taeho k sobě. Pomalu do něj začal vnikat. Když v něm byl až po kořen, začal přirážet. Nejdřív pomalu, pak ale tempo zrychlil. Oba hlasitě vzdychali a sténali nad rozkoší, kterou právě zažívali.

,,Ah bože Jungkookie."

,,Bůh nejsem, ale jestli chceš můžeš mě uctívat." Řekl a znovu přirazil. Po několika dalších přírazech se Kookie, s výkřikem Taeho jména, udělal do Taehyungova nitra. Jungkook se potom svalil na záda vedle Taeho. Oba rozdýchávali orgasmus, který právě prožili.

,,Tohle bylo dokonalý. Tys byl dokonalý." Řekl Taehyung a políbil Kookieho na rty. Tae si položil hlavu na Jungkookovu hruď a oba spolu v objetí usnuli.

***

Aloha!
Takže po delší době jsem zpět a je tu váš smut, který je podle mě příšernej.😂 Chtěla bych se omluvit za mojí neaktivitu, ale stěhovali jsme se a neměla wifi. Teď bych se měla vrátit k normálnímu vydávání, ale uvidíme. Ještě bych vám chtěla neskutečně poděkovat za 400 přečtení a skoro 200 hvězdiček! Jste neuvěřitelní hrozně moc vám děkuju! 😄 Láskuju vás!😘❤

-dadinkaz

Forever {Vkook}Kde žijí příběhy. Začni objevovat