After Movie

374 62 1
                                    

,,Nakonec to nebylo tak strašidelný." Řekl Namjoon potom co vyšli z kina. Ostatní se na něj překvapeně podívali. Netušili jestli to myslí vážně nebo si dělá legraci.

,,Děláš si srandu, že jo? Prej nebylo tak strašidelný. Jimin mi málem rozdrtil ruku, Jin si zakrýval oči, Hobi si zacpával uši a Tae se rozbrečel. Vážně si myslíš, že to nebylo strašidelný." Pronesl Jungkook. Možná to byl špatný nápad jít na horor.

,,Ale notak, Yoongi ten film celej prospal." Namítal Namjoon.

,,Ale Yoongi by prospal i třetí světovou."

,,Půjdeme už domů, prosím." Řekl tiše Taehyung. Tváře měl pořád vlhké.

,,Samozřejmě." Kook chytl Taeho za ruku a propletl si s ním prsty. Všichni se vydali domů. Šli v tichosti. Tae se držel blízko u Jungkooka. Procházeli jedním parkem když zasuštilo křoví. Tae s Jiminem zakřičeli a Jimin skočil Kookiemu na záda a Tae schoval hlavu v jeho hrudi. V tom z křoví vyběhla kočka a utekla pryč.

,,Klid byla to jen kočka." Uklidňoval Kook Taehyunga.

,,Jimine už můžeš slézt."

,,Jo promiň Kookie." Jimin se podrbal na zátylku. Toho si Kook ale nevšiml, jelikož všechnu svou pozornost věnoval Taemu.

,,Noták klid, byla to jen kočka." Jungkook políbil Taehyunga a ten se aspoň trochu uklidnil. Pak si opět propletli prsty a všichni se vydali do dormu.

***

Aloha.
Jak se máte? 😁 Je celkem nuda, klidně napište jestli se taky nudíte 🙏😂❤

-dadinkaz

Forever {Vkook}Kde žijí příběhy. Začni objevovat