Περασμένα ξεχασμένα

4.6K 502 124
                                    

Γύρισα πλευρό στο κρεβάτι κρατώντας την κουβέρτα μου πιο σφιχτά. Ακούμπησα το σώμα μου στο σώμα δίπλα μου νιώθοντας την ζέστη του να ενώνεται με την δική μου ζέστη.

"Καλημέρα." Μου είπε με την βραχνή φωνή του. Κάθε πρωί η φωνή του γινόταν βαριά μετά τον ύπνο και ήταν από τα πιο ελκυστικά πράγματα πάνω του.

"Καλημέρα και εσένα." απάντησα -αν και η ώρα είχε πάει ήδη μεσημέρι- δίνοντας του ένα φιλί στο στέρνο του.

Έφερε το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου και με κοίταξε στα μάτια.

"Θα είναι μεγάλη και δύσκολη μέρα αυτή." μου ψιθύρισε δίνοντας μου ενα γλυκό φιλί στο στόμα.

"Ας την ξεκινήσουμε όμορφα τότε." Απάντησα χαμογελώντας και ανέβηκα πάνω του, βάζοντας το ένα μου πόδι δεξιά και το άλλο αριστερά από το σώμα του τοποθετώντας την περιοχή μου πάνω στη δική του.

"Ξυπνήσαμε με ορέξεις; Δεν σου έφτασαν τα χθεσινά;" με ρώτησε καθώς χάιδευε του γοφούς μου και στην συνέχεια ανέβηκε προς το στήθος μου βάζοντας το μέσα στις παλάμες του.

Πήρα το μόριο του στα χέρια μου και έπαιξα με αυτο κοιτάζοντας τον προκλητικά. Έγλειψε τα χείλη του καθώς ερεθιζώταν και γινόταν πιο σκληρός.

"Ξέρω ότι το θες." του είπα κλείνοντας του το μάτι. Όντως είχα ξυπνήσει με ορέξεις. Μετά την ανακοίνωση του πως θα είχαμε δείπνο με την οικογένεια του απόψε χρειαζόμουν μία καλή αρχή στην ημέρα μου.

"Ποτέ δεν σε χορταίνω, πράγματι." με επιβεβαίωσε μέσα από τα βογκητά του την ώρα που τον έβαλα μέσα μου και άρχισα να κάνω κυκλικές κινήσεις πάνω του και να τρίβω την περιοχή του στην δική μου.

Έβαλε το χέρι του στους γοφούς μου και με τραβούσε για να κουνηθώ πιο γρήγορα πάνω του. Οι ανάσες μας γίνονταν πιο βαριές και πιο κοφτές κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε. Ανασηκώθηκε και και έκατσε καθιστός κάνοντας τους κορμούς μας να ενωθούν. Όσο συνέχιζα να κουνιέμαι πάνω του βάζοντας τον ολο και πιο βαθιά μέσα μου, εκείνος με φίλαγε στον λαιμό ρουφώντας τον ελαφρά και δαγκώνοντας το δέρμα μου σε σημεία που θα μπορούσε το μαλλί μου να καλύψει.

Έτριψε τις ρώγες μου με τα δάχτυλα του διεγείροντας τες ακόμα περισσότερο. Τις τσίμπησε κάνοντας με να αφήσω ένα γελάκι. Με έβαλε να ακουμπήσω την πλάτη μου πάνω στα μαξιλάρια ενώ τα πόδια μου ήταν ακόμα γύρω του κάνοντας έτσι περισσότερο εύκολη την πρόσβαση του μέσα μου. Κουνούσε γοφούς του μπροστά και πίσω καρφώνοντας με κάθε φορά πιο έντονα. Βογγούσε σε κάθε του κίνηση ενώ εγώ άφηνα ελεύθερες κραυγές απόλαυσης.

Μαθήματα ΑυτοσυγκράτησηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα