Σούσι

4.6K 511 87
                                    

Έφτιαξα με ακρίβεια την γραμμή των χειλιών μου και μετά γέμισα το υπόλοιπο με το έντονο κόκκινο κραγιόν μου. Στο μάτι είχα βάλει μόνο μάσκαρα ώστε να υπάρχει μία ισορροπία στο πρόσωπο μου.

Μάζεψα τα μαλλιά μου σε ένα κομψό ψηλό κότσο και φόρεσα της μαύρες γόβες μου.

Το βασικό στοιχείο του συνόλου ήταν το γκρι μακρυμάνικο φόρεμα που φορούσα. Ήταν στενό σε όλο μου το σώμα, ενώ το μανίκι κατέληγε σε μία κομψή δαντέλα σε μία πιο σκούρη απόχρωση. Το ντεκολτέ του ήταν διακριτικό, ενώ αποφάσισα να φορέσω σουτιέν που δεν θα τόνιζε το στήθος μου και θα έκανε το σύνολο πιο σεμνό και ώριμο.

Βγήκα από το δωμάτιο μου και κατέβηκα τις σκάλες για να πιω άλλη μια γουλιά απο την ζέστη σοκολάτα που είχα φτιάξει.

Είχα αποφασίσει να πάω από το vintage cafe το πρωί. Κατάφερα και έπεισα την σερβιτόρα να μου δώσει ένα μεγάλο πόσο από την σκόνη σοκολάτας που χρησιμοποιούσαν εκεί για να φτιάξουν την ζέστη σοκολάτα τους που τόσο λάτρευα.

Επιχείρησα να φτιάξω την δική μου και για να είμαι ειλικρινείς το είχα καταφέρει αρκετά καλά. Ήπια την τελευταία γουλιά γεμάτη ευχαρίστηση και χαμογέλασα όταν γεύτηκα την μαζεμένη σοκολάτα που υπήρχε στον πάτο της κούπας μου.

"Έτοιμη." Ψιθύρισα κοιτάζοντας το ρολόι.

Ήταν οκτώ παρά δέκα. Ήμουν έτοιμη νωρίτερα απο όσο υπολόγιζα. Δεδομένης της περίστασης αποφάσισα να είμαι αρκετά απλή. Δεν ήξερα ακόμα τι ήταν όλο αυτό και δεν ήθελα να βιαστώ ή να φερθώ ανόητα όπως χθες.

Πήρα το τσαντάκι μου και βγήκα από το σπίτι. Μπήκα στο ασανσέρ και, με μικρή αναμονή, κατέβηκα στο ισόγειο. Η διαδρομή απο τον τελευταίο όροφο μέχρι και το ισόγειο μου έμοιαζε πια πολύ μικρή, αφού είχα συνηθίσει το ύψος του διαμερίσματος μου.

Περπάτησα προς την ρεσεψιόν και μετά προς την πόρτα του ουρανοξύστη.

Στον πεζόδρομο απ' έξω με περίμενε ο Σεθ, φορούσε ένα καλό μαύρο παντελόνι και από επάνω είχε φορέσει ένα γκρι πουκάμισο και είχε μαζέψει τα μανίκια στους αγκώνες του.

Άνοιξε την πόρτα του αμαξιού και μπήκα μέσα με αργές κινήσεις. Μέχρι να φτάσει εκείνος στην απέναντι πλευρά εγώ είχα βολευτεί, είχα φορέσει ζώνη και είχα τοποθετήσει το τσαντάκι μου κομψά στα πόδια μου.

"Που θα πάμε;" τον ρώτησα χαμογελαστή.

"Θα δεις, δεν είναι πολύ μακρυά." Έβαλα μπρος τη μηχανή και ξεκίνησε να οδηγάει το αμάξι μέσα στην κίνηση. Φαινόταν πως δεν βιαζόταν να φτάσουμε και σίγουρα έμοιαζε λιγότερο αγχωμένος από εμένα. Βασικά, δεν έμοιαζε καν αγχωμένος.

Μαθήματα ΑυτοσυγκράτησηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα