Η αποκάλυψη

16.1K 767 107
                                    

Είναι καλοκαίρι, αμέσως μετά την αποφοίτηση. Ο πατέρας μου έχει έρθει για διακοπές δύο εβδομάδων στην Ελλάδα μαζί μας. Περπατούσα στον πεζόδρομο λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι μου περιμένοντας να έρθει ο Ίθαν.

Το αμάξι του εμφανίστηκε, μετά από λίγα λεπτά αναμονής, στην γωνία και ένα αίσθημα ευχαρίστησης με διαπέρασε. Το πάρκαρε ακριβώς μπροστά μου και βγήκε με μεγάλη ταχύτητα για να με πάρει στην αγκαλιά του και να με φιλήσει γλυκά.

"Το μαλλί σου είναι υπέροχο." είπε χαϊδεύοντας το τώρα πια κοντό και ξανθό μου μαλλί. "Θα μου πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσω." εξομολογήθηκε χαμογελαστός.

"Έτοιμος να γνωρίσεις τον πατέρα μου;" τον ρώτησα γελώντας. "Ως το αγόρι μου;"

"Τριανταενός χρόνων άντρας να τον αποκαλείς αγόρι; Με πληγώνεις." Με έπιασε από το χέρι και προχωρήσαμε προς το σπίτι. "Δεν ξέρω αν νιώθω έτοιμος, δεν θα είμαι ποτέ έτοιμος." παραδέχτηκε καθώς μπαίναμε στην αυλή.

"Θέλετε να μου δώσετε το κλειδί για να το βάλω στο δικό μας πάρκινγκ;" ρώτησε ο Αιμίλιος κοιτάζοντας τον Ίθαν επιθετικά.

"Όχι ευχαριστώ, προτιμώ να το αφήσω εκεί που είναι." του απάντησε ο Ίθαν αντιλαμβανόμενος την επιθετική συμπεριφορά του Αιμίλιου απέναντί του.

Προσπεράσαμε τον Αιμίλιο χωρίς να ανταλλάξουμε άλλη κουβέντα, ξέροντας ότι δεν θα είχε καλή εξέλιξη. Είχα ήδη προειδοποιήσει τον Ίθαν, εφόσον ήξερε για το παρελθόν μου και όλα τα προβλήματα του.

Άνοιξα την πόρτα και αντικρίσαμε τη μητέρα μου να κάθεται στο σαλόνι με την γυναίκα του πατέρα μου.

"Αυτό και αν είναι άβολο." Ψιθύρισε ο Ίθαν στο αυτί μου.

Η μητέρα μου και η γυναίκα του πατέρα μου γύρισαν να μας κοιτάξουν και σηκώθηκαν σχεδόν συγχρόνως από τον καναπέ.

Ο πατέρας μου βγήκε από την κουζίνα και ήρθε να χαιρετήσει τον Ίθαν δίνοντας το χέρι του για χειραψία.

"Τζόρτζ Παπαναστασίου. Χάρηκα για την γνωριμία." Συστήθηκε ο πατέρας μου και η μητέρα μου ξύνισε αμέσως.

"Στην Ελλάδα είσαι Γιώργο, σοβαρέψου." Του γκρίνιαξε ενώ η γυναίκα του πατέρα μου, η Έλενορ, την κοίταξε με υποτιμητικό βλέμμα.

"Ίθαν Γουέρτ, παρομοίως." Απάντησε ο Ίθαν ανταποδίδοντας την χειραψία, αγνοώντας τις αντιδράσεις της μητέρας μου.

Μαθήματα ΑυτοσυγκράτησηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα