BÖLÜM 9

29.5K 1.8K 7.2K
                                    

Hadi meleğimizin sesiyle cennette uçalımm ❤❤❤❤❤❤

Taekooklu okumalar ❤❤

Şaşkınlıktan kurtulmuş ve yavaşça yüzünü bana çevirmişti. Dolmuş olan gözlerini yaşlı gözlerime çevirdiğinde hıçkırdım ve tereddüt etmeden konuştum.

" Senden nefret ediyorum..."







___________

Gözleri gözlerimdeyken titrek bir nefes bırakıp göz yaşlarımla beraber içimde biriken şeyleri akıtmaya devam ettim. O ise donuk bir şekilde yüzüme bakıyordu. Ama şuan ki şaşkınlığı veya ne bok düşündüğü umurumda değildi. Bunu çoktan hak etmişti!

Çünkü artık dayanamıyordum. Benden bir şey saklaması. Bundan dolayı değişmesi. Ve hala özür dilememesi... Ve artık ben tükenmiştim..

'' Bu nefretimin her bir zerresini hak ediyorsun. Her zaman suçun bende olduğunu söylüyorsun ama asıl suç sende! Değişen sende! Bana bir bok anlatmayıp benden uzaklaşan sende!'' deyip onu ittirdim. Bir iki adım cansızca geriye adım attı. Bakışları hala bendeydi. Tepki vermiyordu. Bu daha da sinirlerimi bozarken güldüm.

'' Nasıl bu kadar değişebildin?" deyip ittirdim yine. Ama tepki vermiyordu.

" Bu boktan işe bulaştığın için değişmeni asla affetmeyeceğim! Duydun mu beni!?" deyip sertçe gözümde ki yaşı sildim.

" O yüzden bu iş bittiğinde siktir olup hayatımdan çıkacaksın.."

Söylediğim şeyle sonunda bir tepki verip hafifçe kaşlarını çattı.

" Ne-... Saçmalıyorsun sen?" deyip yutkundu. Konuşurken ki ses tonu dağınık çıkmıştı. Kötüydü. Söylediklerim onu fena etkilemişti ama asla benim kadar olamazdı.

" Beni duydun. Benden sakladığın bu pislik başımızdan defolunca sende hayatımdan çıkacaksın. Çünkü artık senin yüzünü görmek dahi istemiyorum." dedim göz yaşlarımı zar zor durdurup.

Söylediğim şeylere karşın bakışları sertleşti. Ve dudaklarını birbirine bastırdı. Sonra birden kolumdan tutup çekiştirdiğin de ne olduğunu anlayamadığım için ilk tepki verememiştim ama kendime geldiğimde anında kolumu çekmeye çalıştım. Ama güçlü elleri ince bileklerimi bir kelepçe gibi sarmış bırakmıyordu.

" Bırak beni göt herif!" diye küfrettiğim de sinirle güldüğünü duymuştum ama beni takmadan havluya getirmişti. Dış kapıyı açıp dışarı çıkarken bile hala kolumu ondan kurtarmaya çalışıyordum. Ve tabi o da bu çabama karşın daha da sıkıyordu.

Arabanın önüne geldiğimizde arabanın kilini açıp hızla arka kapıyı açmıştı. Ben hala çabalayıp bağırırken beni arka tarafa hızla ittirip kendisi de binmişti. Ben daha ne olduğunu anlayamadan hızla beni yatırmış ve üzerime çıkmıştı. Anında dudaklarıma yapıştığında ne olduğunu anlayamadan şok olmuş bir şekilde donmuş kalmıştım. O ise vahşice dudaklarımı öpmeye devam ediyordu. Alt dudağımı sertçe ısırdığında ağzımdan acıyla bir inleme fırlamış ve kendime gelmeme neden olmuştu.

Anında kaşlarımı çatarken hızla onu üzerimden ittirmeye çalıştım ama onu engelleyen ellerimi başımın kenarında sabitleyip sertliğini üyeme bastırmıştı. Sinirle kafamı sağa sola doğru sallarken o yüzünü daha da yüzüme bastırmış dudaklarımı öpmeye çalışıyordu. Yaptığı bu şey kendimi daha da boktan hissettirirken hala itiraz edip beni öpen dudaklarını kafamı oynatarak uzaklaştırmaya çalışıyordum.

I Hate You | I Love YouWhere stories live. Discover now