14 - Shawn Peter Raul Perfect Wonderful Flawless Mendes

1.7K 118 186
                                    

Oy ve Yorum Görelim Biraz😏

Shawn'ın eli kolumdan hızla sıyrılırken Carmen'in sesiyle ikimiz de ona baktık. "Bir sorun mu var orada?"

"Araba kullanmayı bile bilmiyorsun. Nasıl gideceksin gecenin bu saatinde?" Carmen'e uygun bir cevap vermek yerine Shawn hala bana söylenmeyi tercih ediyordu. "Tek başına gidemezsin, ben de geleceğim."

"Kim, nereye gidiyor? Neler oluyor tanrı aşkına?" Carmen son çare olarak yanımıza gelirken Shawn hala kolumdan tutmaya ve tüm uğraşlarıma rağmen beni göndermemeye çalışıyordu. Bileğimi tekrar kavraması ve sımsıkı tutuyor olması da buna en büyük kanıttı zaten.

"Neler oluyor orada? Shawn!" Bayan Mendes'in sesi salonda duyulduğunda Shawn anında moraracak bileğimi bıraktı ve az önce sinirle ve sertçe bakan gözlerini yumuşatıp annesine döndü. "Anne yemin ederim onu durdurmaya çalışıyorum. Gitmek istiyor. Lütfen Alice'in kalmasını sağla."diyerek yanımdan uzaklaşan ve soluğu doğruca annesinin yanında alan Shawn'a, Carmen ve ben bakakaldık. Nasıl da aniden değişivermişti! Nasıl da kendini kamufle edip beni suçlu durumuna düşürüvermişti!

Acıyan bileğimi sessizce ovalamaya başladığımda Shawn'ın sinir bozucu yalvarışlarını tekrar duydum. "Alice'e bir şeyler söyle. Kendisi için yemek veriyoruz ama o dışarı çıkmak istiyor. Hem de tek başına ve ehliyeti yok. Bir yerlere gidecek."

Bayan Mendes'le göz göze geldiğimiz de ikimizde şaşkındık. Shawn az önce beni tam bir çocuk gibi annesine şikayet etmişti. Bayan Mendes ise gecenin ortasında gitmek istiyor olmama şaşırmıştı doğal olarak. Derin bir nefes alıp sakinleştikten sonra bir Bayan Mendes'e bir de Shawn'a baktım.

Koca bir bebekten farkı olmayan Shawn'ın amacı belliydi. Bu gece ne diliyorsa hepsi gerçek olsun istiyordu ama ben yorulmuştum ve bıkmıştım. Üstelik elinde oynayacağı başka bir oyuncak olmak da istemiyordum. İlaveten Andre dışarı da beter bir haldeyken burada kalıp beni sevgilisiyle kıskandırmasına izin veremezdim. Shawn bana karşı olan davranışlarını değiştirmedikçe ben de ona karşı davranışlarımı değiştirmeyecektim.

"Bayan Mendes..." diye sözlerime başlayıp, Shawn'ı görmezden gelerek, yavaşça yanına yürüdüm ve ellerinden tuttum. "Bana ayırdığınız gece için her şeyi iptal edip geldim ve bu olay planlanmamıştı bile. Yemek ve tatlı sohbetiniz için gerçekten minnettarım ama gitmek zorundayım. Bir arkadaşımın başı dertte olabilir."

"Aman tanrım, Alice! Hemen gitmelisin." Sevinçle Bayan Mendes'in endişeli suratına bakarken Shawn şaşırmış bir şekilde "Ne?" diye söylendi. Annesi tarafından ilk defa yenilgiye uğratılıyordu ve buna, Andre'yi sağlam bir şekilde bulup evime getirdikten sonra sevinecektim.

Teşekkürlerimi ard arda sıralayıp Bayan Mendes'in yanağına hızla bir öpücük kondurduktan sonra gitmek için arkamı döndüğümde araba için aklımdan Aaron'ı aramak geçiyordu. Saat geç değildi ve işin içinde araba kullanmak varsa ölüme bile giderdi.(Yapma Aaron, daha evlencez👰)

"Alice bir dakika!" diye seslenen Bayan Mendes'in sesiyle olduğum yere çivilendikten sonra aklımda Andre'yi kurtarma planıma dair ne kadar detay varsa hepsi uçmuş, beynim panik halinde Bayan Mendes'in ağzından dökülecek bir sonraki cümleyi bekliyordu.

"Ailene bunu uygun bir şekilde anlatmamın hiçbir yolu yok ve senin de ehliyetin yoksa Shawn'ın seninle gelmesi en uygun şey olur."

"Ne?"

Bu kez şaşkınlık sorusu benden çıkmıştı ve Shawn'dan zafer kazanmış bir "Hah!" nidası gelmişti.  "Neden?" diye tekrar sorduğum soru karşısında Carmen de benimle birlikte cevap için dikkatlice Bayan Mendes'e bakmaya başlamıştı. "Çünkü ailene Shawn'la birlikte dışarı çıktığını ve biraz konuşacağınızı söyleyeceğim. Siz bunu eskiden beri yaparsınız zaten."

Manipulate My Decisions // Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin