Κεφάλαιο 21

8K 607 12
                                    

Πλησίασε αργά την πόρτα της σουίτας, της φάνηκε ότι ακούγονταν φωνές από μέσα και συγκεκριμένα μια μια γνωστή γυναικεία φωνή

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πλησίασε αργά την πόρτα της σουίτας, της φάνηκε ότι ακούγονταν φωνές από μέσα και συγκεκριμένα μια μια γνωστή γυναικεία φωνή. 

"Μην μεταφέρεις άλλα χρήματα μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Έμαθα ότι κάτι αρχίζει να υποψιάζεται. Ναι το ξέρω, μην ανησυχείς όλα τα έχω υπό έλεγχο." 

Η Μάγια άνοιξε σιγά σιγά την πόρτα και είδε την Μάργκαρετ να μιλάει στο τηλέφωνο. Εκείνη με το που ένιωσε την παρουσία της Μάγια στο δωμάτιο έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο. 

"Επιτέλους! Που είναι ο Ίαν;" ρώτησε αυταρχικά. Η Μάγια την κοιτούσε αηδιασμένη, ο λόγος που μια εταιρεία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι η απληστία μιας γυναίκας. 

"Έρχεται σε λίγο.." απάντησε η Μάγια προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της. 

"Ωραία. Όμως λύσε μου μια απορία, τι θέλουν τα πράγματα σου στη σουίτα του Ίαν;" 

Η Μάργκαρετ κοιτούσε την Μάγια με το πιο υπεροπτικό ύφος που θα μπορούσε να πάρει. 

"Μάργκαρετ τι θες εδώ;" ρώτησε ο Ίαν εμφανώς ξαφνιασμένος. 

"Γλυκέ μου, τι εννοείς τι κάνω εδώ. Είμαι η μέλλουσα γυναίκα σου οφείλω να είμαι συνεχώς δίπλα σου."  του απάντησε με το πιο αθώο της ύφος. 

Το γνωστό αίσθημα της αποστροφής  κατέκλυσε την Μάγια. Όποτε έβλεπε την Μάργκαρετ να υποκρίνεται την καλή σύζυγο ήθελε να κάνει εμετό. Τώρα που έμαθε και την αλήθεια ήθελε να την πετάξει στην πισίνα.

"Αγάπη μου τι θέλουν τα πράγματα της βοηθούς σου στη σουίτα σου;" ξανά ρώτησε αυτή τη φορά τον Ίαν. 

"Εδώ κοιμάται." 

"Δεν το πιστεύω ότι το παραδέχεσαι έτσι!" 

"Τι ήθελες να κάνω, εφόσον δεν υπήρχαν άλλα δωμάτια."

"Μπορεί άνετα να κοιμηθεί και στα δωμάτια του προσωπικού του ξενοδοχείου. Σίγουρα θα υπήρχε χώρος για μια ακόμη."

Σκοτεινός ΠαράδεισοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα