Κεφάλαιο 14

7.8K 602 18
                                    

"Το όνομα του είναι Πίτερ Έβανς, είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον κόσμο και πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσει στον όμιλο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Το όνομα του είναι Πίτερ Έβανς, είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον κόσμο και πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσει στον όμιλο." ενημέρωσε ο Ίαν την Μάγια.

Τον παρακολουθούσε χωρίς να τον διακόπτει, ήθελε να μάθει γιατί της λέει τέτοιες λεπτομέρειες για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τον όμιλο.

"Από εσένα θέλω σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωση να μη τον χάσεις από τα μάτια σου, να είσαι συνεχώς δίπλα του ώστε να καταφέρουμε να κλείσουμε την συμφωνία." Συνέχισε να λέει.

"Εμ... Δεν είμαι σίγουρη, νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να το αναλάβει κάποιος άλλος. " κατάφερε να απαντήσει με δισταγμό.

"Δεν δέχομαι αντιρρήσεις. Ή θα το κάνεις ή θα αρχίζεις μαζεύεις τα πράγματα σου." Ο Ίαν έκατσε ξανά στο γραφείο του και συνέχισε την δουλειά του. Η Μάγια είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα να τον κοιτάει.

"Πως θα ξέρω ποιος είναι;" ρώτησε.

"Δεν υπάρχουν φωτογραφίες του, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις." απάντησε αδιάφορα χωρίς να σηκώσει το κεφάλι του από την δουλειά.

"Και πως περιμένετε να τον βρω; Μήπως να φτιάξω κανέναν πανό και να κυκλοφορώ στους δρόμους; φώναξε σαστισμένη. Οι απαιτήσεις του Ίαν την έκαναν έξω φρενών.

"Πρώτον χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου, δεύτερον δεν με νοιάζει πως θα τον βρεις αρκεί να τον βρεις. Μπορείς να πηγαίνεις."

Η Μάγια έσφιξε τις γροθιές της και προσπαθούσε να κρατηθεί για να μην τον αρχίσει στα χαστούκια. Για τις επόμενες ώρες το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν πώς θα καταφέρει να βρει αυτόν τον Πίτερ και πώς θα καταφέρει να μην θαλασσώσει μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες του ομίλου.

Το άγχος δεν την άφησε να κοιμηθεί και όταν επιτέλους κατάφερε να κοιμηθεί για λίγες ώρες, ξύπνησε ξανά από μια γυναικεία φωνή. Κοίταξε το κινητό της νυσταγμένη και είδε ότι η ώρα ήταν εννιά. Έκανε μια τελευταία προσπάθεια να ξανά κοιμηθεί αλλά οι φωνές που προέρχονταν από κάτω δεν την άφησαν.

Σκοτεινός ΠαράδεισοςWhere stories live. Discover now