Κεφάλαιο 20

8.3K 608 19
                                    

"Τι εννοείς δεν έχει δύο δωμάτια; Και αυτά τα κλειδιά που κρέμονται τι είναι;" Η Μάγια ρώτησε έξαλλη τον υπάλληλο της ρεσεψιόν

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

"Τι εννοείς δεν έχει δύο δωμάτια; Και αυτά τα κλειδιά που κρέμονται τι είναι;" Η Μάγια ρώτησε έξαλλη τον υπάλληλο της ρεσεψιόν. 

"Με συγχωρείται δεσποινίς αλλά όλα τα δωμάτια είναι κλεισμένα εδώ και ένα μήνα." προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο υπάλληλος. Η Μάγια γύρισε και κοίταξε τον Ίαν, ο οποίος καθόταν ατάραχος στο σαλόνι. 

"Μου λες τι θα κάνουμε;"

"Απολύτως τίποτα. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου." 

"Ωραία εγώ τότε θα κοιμηθώ στο αμάξι και αύριο γυρίζω πίσω. Τα λέμε!" Η Μάγια πήρε τα πράγματα της και πήγε να φύγει. 

"Όπως νομίζεις. Τα έξοδα, όμως, μεταφοράς σου θα αφαιρεθούν από τον μισθό σου." 

"Που κοιμάμαι;" απάντησε απελπισμένα. 

Ανέβηκε στην σουίτα του Ίαν και άφησε τα πράγματα της σε μια γωνία. Κοίταξε το χώρο γύρω της και αυτό που έβλεπε μπροστά της ήταν παραπάνω από όμορφο, η σουίτα ήταν σαν ένα μικρό παλάτι. Είχε τα πάντα μέχρι και φράουλες με σαμπάνια πάνω στο τραπέζι. 

"Ετοιμάσου. Σε λίγο έχουμε συνάντηση με τους μετόχους." είπε αυστηρά ο Ίαν όταν μπήκε και εκείνος στην σουίτα. 

"Μάλιστα!" είπε η Μάγια και τον ακολούθησε σιωπηλά μέχρι την αίθουσα της συνεδρίασης.

Είχαν μαζευτεί αρκετά άτομα και με το που είδαν τον Ίαν αμέσως σηκώθηκαν από τη θέση τους ως ένδειξη σεβασμού. Πήγε και κάθισε στην θέση του και εκείνη έμεινε σε μια γωνία για να κρατάει σημειώσεις. 

"Ξέρω ότι ανησυχείτε για το μέλλον του ομίλου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Σας διαβεβαιώνω ότι εγώ ο ίδιος κάνω ότι μπορώ για να ανακαλύψω ποιος έχει προκαλέσει τόση ζημιά." ανακοίνωσε αυστηρά. 

"Ίσως είναι καλύτερα να κλείσουμε μερικά από τα παραρτήματα μας στο εξωτερικό. " πρότεινε ένας από τους μετόχους και οι υπόλοιποι έδειξαν να συμφωνούν.

Σκοτεινός ΠαράδεισοςTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon