Hello Australia

95 4 2
                                    

Ik staar naar mijn telefoonachtergrond een foto van Julia en mij. Ik voel me opeens heel verdrietig, waar ben ik mee bezig? Naar de andere kant van de wereld met een wereldberoemde jongen die ik nog maar net ken terwijl ik thuis mijn dansschool, vriendinnen, vrienden en Julia heb.. Maar ja, nu kan ik niet meer terug, er rolt een traan over mijn wang. Justin komt weer binnen met het ontbijt. Ik veeg de traan weg, maar het is al te laat. Justin zet het dienblad met ontbijt op de tafel voor me. 'Ali, wat is er?' Vraagt hij, ik haal even diep adem.
'Misselijk, hoelang moeten we nog?'
'Drie kwartier, maar Ali, wees eerlijk. Please.' Zegt hij, hij gaat op de vliegtuigstoel tegen over me zitten.
'Ik dacht aan thuis, dat ik misschien te snel besloten heb..' Zeg ik, ik kijk naar de grond, het blijft even stil.
'Wil je terug?' Vraagt hij, hij kijkt bezorgd. 'Nee, maar het is ook dat ik hier ben door Julia en nu heb ik ruzie met haar en ik heb niet eens afscheid genomen van haar of mijn andere vrienden..' Zeg ik.
'Het spijt me.' Zegt Justin, fuck, dit komt helemaal niet door hem! 'Waarom?' Vraag ik, ik kijk hem aan. 'Nou ik was te snel en opdringerig, ik stuur je zo snel mogelijk terug naar Amsterdam..' Zegt hij. 'Nee!' 'Het is jouw schuld niet, echt niet. Je hebt een tour, dus ik begrijp het dat je snel door moet. Het is echt niet jouw schuld en ik wil blijven, ik ben je juist enorm dankbaar.' Zeg ik, hij kijkt al veel vrolijker, ik ook. 'Oké dan, maar als er iets is, beloof je dan naar me toe te komen?' Vraagt hij, hij kijkt me aan met een vragende blik. 'Promise.' Zeg ik en ik omhels hem.

'Justin!' Tientallen, misschien wel honderd, meisjes staan op het vliegveld, ze schreeuwen allemaal, Justin zwaait, ik loop naast hem met mijn enorm grote zwarte zonnebril en een grote blauwe shawl die mijn haar en de rest van mijn gezicht bedekt. 'Loop maar door, je moet naar de vip-lounge, daar zijn twee vrienden van me, wacht daar en oh, je moet wel je ID laten zien.' Zegt hij, ik knik en doe wat hij zegt en ik loop door terwijl hij naar zijn fans gaat.

'Loop maar door.' Zegt de bodyguard, ik loop door de lounge in en kijk even om me heen, wauw, het is prachtig hier. 'Ben jij Alison Sarahs?' Hoor ik iemand achter me zeggen, ik draai me om.
'Ja.' Zeg ik en ik doe mijn shawl af en daarna zet ik mijn zonnebril in mijn haar. Oh my! Cody Simpson en zijn zusje Alli!
'Ik ben Cody.' Zegt hij.
'Nice to meet you.' Zeg ik, Alli staat op. 'Hi!' Zegt ze, ze geeft me een knuffel.
'Zo, dus jij bent Justins nieuwe?' Vraagt Alli als we samen op de bank zitten, Cody is drinken halen en naar de wc. 'Nee! We zijn echt alleen vrienden en ik dans in zijn tour.' Zeg ik.
'Ooh.' Zegt ze, Alli is echt heel aardig. Dan krijg ik een berichtje van Julia

Hey Ali, ik was net nog bij je thuis maar je moeder zei dat je weg was om te dansen in Justin Biebers' show, je moet weten dat ik heel veel spijt heb van wat ik zei en ook dat ik het klote vind dat je weg bent. Maar weet ook dat ik dit jou als enige boven mezelf gun, echt. Ali, alsjeblieft, geniet ervan en grijp je kansen. Ik zal je altijd steunen en supporten, wat je ook doet en welke keuze je ook maakt.
Ik hou van je, kus Juul.
Er lopen tranen over mijn wangen, fuck, ik zet mezelf echt voor schut.. 'Girl, wat is er?' Vraagt Alli. 'Ik had ruzie met mijn beste vriendin en ik ben weggegaan zonder afscheid te nemen en ik ben hier door haar..' Alli geeft me een knuffel.
'Thanks Alli, je bent echt een lieverd.' Zeg ik en dat meen ik.

Hero.Where stories live. Discover now