Official

22 1 0
                                    

'Ja en dat zei ze dus gewoon tegen hem, met iedereen erbij! Ie-de-reen!' Zegt Scooter. Iedereen, inclusief ik, schiet in de lach. Camilla's lach is eigenlijk grappiger dan het verhaal waardoor ik nog harder lach.
Justins crew bestaat uit: Camilla de visagiste, Oliver de choreograaf, James de licht- geluid- en stageman, natuurlijk Dan z'n gitarist én hele goede vriend, Jade één van zijn vaste danseressen waar hij ook goed bevriend mee is, Neil de stageontwerper en showplanner, Ciara ook één van z'n vaste danseressen en vriendin, Nathan een vaste danser en vriend en natuurlijk manager Scooter.
De crew is natuurlijk groter, maar dit zijn de mensen met met wie hij ook echt goed bevriend mee is.
De meeste van dit groepje kende ik al van Amsterdam, maar iedereen nam me goed en enthousiast op in de groep.
Ik zit naast Justin en Scooter aan de ronde tafel.
De ober fluistert Justin in dat er zo'n vijftien fans bij het restaurant zijn en het er waarschijnlijk meer worden.
Justin bedankt de ober voor de mededeling en dan loopt de ober weg. 'Wordt je daar niet gek van? Dat overal iedereen je kent.' Fluister ik, ondertussen gaat Scooter door met zijn verhaal en de rest hangt nog steeds aan zijn lippen. 'Ze bedoelen het niet kwaad, mijn fans dan, ik hou heel veel van ze en ze betekenen de wereld voor me en door hun ben ik wie ik ben en geven ze me de mooiste tijd van mijn leven. Maar de paparazzi enzo? Ze zijn killing, ik weet dat er ook goeie zijn, maar de meeste doen en verzinnen alles voor geld.' Zegt hij zacht terug.
Voor ik kan antwoorden staat Nathan op en begint hij met praten.
'Dames en heren, ik heb speciaal voor jullie, maar vooral een 'welkomscadeau' voor onze nieuwe crewlid, mijn eigen dessert gemaakt.
Hier komt het, noem het 'L'Alison'
Mede mogelijk gemaakt door de dessert kok Steve.' De woorden 'dessert kok' zegt hij met een knipoog en als hij in z'n handen klapt komen er tien obers met allemaal een wit bord met een zilvere ronde deksel erop rondom onze tafel staan. Alle borden worden tegelijk voor ons neergezet. Steve en Nathan vertellen ons wat het is en dan gaan de deksels omhoog. Het ziet er fantastisch uit!

Na het heerlijke dessert en nog vier flessen wijn, is het kwart voor één en gaan we met z'n alle terug naar het Fourseasons hotel.

Terug in onze hotelkamer laat Justin zich gelijk op bed vallen.
Ik doe de deur dicht, trek mijn jas uit en laat hem met mijn tas zacht op de grond vallen.
'Come.' Zegt Justin.
'Ik moet Julia even terugbellen.' Zeg ik.
Ik pak mijn telefoon en bel Julia en loop richting het grote raam en doe de gordijnen dicht.
'Dit nummer is niet bereikbaar.' Hoor ik. Voor ik opnieuw kan bellen laat ik van schrik mijn telefoon op de sofa vallen. Justin staat vlak achter me en heeft zijn armen om mijn middel geslagen.
'Justin..' Zeg ik zacht.
'I need you.' Fluistert hij in m'n oor.
Ik moet toegeven dat hij me nu wel op een bepaalde manier laat voelen.
'Justin, you've been drinking..' Zeg ik.
'Oh, kwam je daarom niet? Omdat je denkt dat ik dronken ben? I'm not babe, seriously.' Zegt hij, ik sta met mijn gezicht naar hem toe, maar nog steeds dichtbij hem.
'Loop eens van hier naar de deur.' Zeg ik. 'Oké!' Zegt hij, hij begint met lopen naar de deur, het gaat langzamer dan normaal maar toch echt wel vrij recht.
'Oké, ik geloof je.' Zeg ik, hij loopt naar het bed en gaat weer liggen.
'Dus, kom je nu wel?' Vraagt hij.
Ik kijk hem met een schuin hoofd aan.
'Well?' Vraagt hij.
'Moeten we niet eerst praten?'
'Ali, ik hou van je en ik wil het laten werken tussen ons, hoe moeilijk het misschien ook gaat worden. Maar ik wil het proberen, je bent speciaal voor me. Geef me een kans alsjeblieft?'
Ik hoef niet lang na te denken en loop snel naar het bed en ga dichtbij hem liggen. Ik draai m'n hoofd naar hem toe en zoen hem.
Na denk ik drie minuten zoenen, wat steeds heviger werd, stopt hij.
'Weet je zeker dat we hetzelfde willen?' Vraagt Justin, zijn haar zit schattig door de war. Ik knik en ga als zekerheid  met mijn rug naar hem toe zitten zodat hij mijn jurk open kan ritsen.
Voordat hij dat ook werkelijk doet zoent hij me vanachter in mijn nek..

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 15, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Hero.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu