Cocktails & Hot tubs

81 2 5
                                    

De hele weg naar het hotel werd Justin overspoeld met telefoontjes, over mij, voor de ingang van het hotel stond het ook overvol met fans én paparazzi, maar toch zijn we binnen. Ik duw de hotelkamerdeur open en Justin loopt achter me aan naar binnen.
Ik ga op de sofa zitten die voor het grote raam staat met een wonderbaarlijk uitzicht.
'Wil je wat drinken?' Vraagt Justin.
Ik draai me om.
'De beste cocktail die ze hier hebben, graag.' Zeg ik met een lach op m'n gezicht.
'Het gebeurt niet vaak dat ik zelf mijn drinken haal in een hotel alleen voor jou doe ik het graag mevrouw Sarahs.'
'Ik voel me speciaal meneer Bieber.'
Justin loopt naar me toe.
'Dat ben je ook.' Fluister hij in mijn oor, ik draai mijn hoofd naar hem om en geef hem een snelle kus. 'Ga nou maar.' Zeg ik.
Justin grinnikt en loopt dan de kamer uit.
Zodra hij weg is pak ik mijn telefoon uit mijn tas. 29 Gemiste oproepen van Julia, 11 van mijn moeder, 7 van mijn vader, en verder in totaal nog 29 van bekende en 86 van onbekende, hoogstwaarschijnlijk media.
Ik ontgrendel mijn telefoon en bel Julia terug. Ze neemt gelijk op.
'Ali!' Voor het eerst sinds de ruzie hoor ik haar stem weer, tranen springen in m'n ogen. Ik haal m'n neus op.
'Juul!' Zeg ik dan. 'Ik heb je stem zo lang niet gehoord, my god.. Maar hoe gaat het met je, schat?' Zegt Julia.
'Nee klopt! Het gaat super met me, met jou?' Ik sta op van de bank. 'Mja, het gaat wel..
Beetje ontwenningsverschijnselen omdat ik jou niet meer om me heen heb..' Ze lacht maar ik weet dat ze het zwaar heeft. 'Ik heb hetzelfde.. Maar we zien elkaar vast snel!' Al ben ik van dat laatste ook niet zeker, want zo breed heeft Julia het thuis niet.. 'Laten we het hopen.. Maar vertel! Hoe is het met Justin?' Ik lach. 'Het gaat prima met hem.' Zeg ik. 'Tussen jou en Justin.' Zegt ze. 'Nog niks officieels..' 'Nog niks?' Zegt ze met de nadruk op het woord 'nog'. Ik sta inmiddels in de badkamer. 'Dat zei ik inderdaad. Maar Juul je moet beloven dat je niks zegt want dan heb ik echt een probleem! Maar ik beloof je dat ik je op de hoogte zal houden van alles wat hier gebeurt.' Zeg ik, ik leg mijn telefoon neer naast de wasbak en zet hem op luidspreker. 'Ik zeg niks! En ja, het is je geraden dat je dat doet!' Zegt ze. Ik doe mijn haar los en borstel het.
'Ik mis je Juul.' Zeg ik. Het blijft even stil, waarschijnlijk omdat ze huilt of bijna huilt maar ze het niet wil laten merken. Ik doe mijn haar weer vast.
'Ik jou ook echt heel erg, Ali. Het is gewoon, opeens is m'n andere helft er niet meer. En niet zomaar weg, maar aan de andere kant van de wereld. En het is echt ondraaglijk. Ik ben niet buiten geweest sinds je weg bent, niet omdat ik niemand heb, maar omdat ik het gewoon niet kan, je bent gewoon m'n maatje, en je bent er niet meer. Ik voel me gewoon leeg zonder jou.'
Er lopen tranen over mijn wangen. 'Juul..' Zeg ik, ik hoor haar zacht huilen aan de andere kant van de lijn en ik weet zeker dat ze mij ook hoort.
'Ik beloof je dat we elkaar snel zien, ik mis jou ook verschrikkelijk erg Julia.. Maar echt, geloof me, je moet jezelf niet afhankelijk maken van mij. Daar maak je niemand gelukkig mee..'
Ik haal mijn neus op. En draai de kraan aan en maak een tissue nat en dep m'n uitgelopen mascara weg.
'Ik hou van je Juul en als je mama spr-' Ik kan mijn zin niet afmaken.
'Ali?' Hoor ik achter me, ik schrik en ik draai me om en zie Justin. Achter me hoor ik een knal en draai me weer terug om naar de wasbak, ik zie mijn telefoon in de wasbak liggen onder de lopende kraan. 'I'm so sorry!' Zegt Justin. Ik draai me om, hij zet twee gigantische cocktails met tropische kleuren neer op de dichte wc pot en komt snel naar me toe. 'Fuck!' Zegt hij. 'Het spijt me echt heel erg, Alison. Oh god, wat ben ik dom..' Zegt hij gefrustreerd. Ik begin te lachen. Hij kijkt me verbaasd aan.
'Het maakt niet uit.' Zeg ik. 'Waarom huil je dan?' Vraagt hij. 'Ik belde met Julia.' Zeg ik nog steeds lachend. 'Ik bel nu iemand die een nieuwe telefoon voor je koopt, nog voorkeur?' Zegt hij. 'Ik voel me zo schuldig, echt, sorry!'
'Kom is hier.' Zeg ik, ik zit op de rand van de hot tub. Justin komt naar me toe gelopen. 'Wat?' Zegt hij. Ik leg mijn handen om z'n nek en trek hem naar me toe. Hij rekende hier blijkbaar niet op en valt bijna naar voor. Waardoor ik het bad in val. Hij draait zich om en verbergt zijn handen in zijn gezicht. 'Het spijt me zo!!' Zegt hij. Ik lach nu nog harder dan net. 'Help me op zijn minst even.' Zeg ik. Snel draait hij zich om en rijkt zijn hand naar me uit. Ik pak zijn hand vast en met zoveel mogelijk kracht probeer ik hem bij me in bad te trekken want deze hot tub is bijna zo groot als een zwembad. Het lukt me en samen liggen we in de hot tub. 'Oh je hebt geluk dat ik mijn telefoon net op de oplader heb gelegd!' Zegt hij plagerig. Ik lach. 'Oh, dat betekent dus dat we nog steeds niet quitte staan.' Zeg ik. Ik ga op zijn schoot zitten en zoen hem. Na ongeveer twee minuten komt Scooter binnen.
'Waarom zitten jullie in een hot tub met kleren aan?' Is de enige vraag,
we zitten nog steeds in dezelfde houding. Justin en ik lachen, we hadden wel een andere vraag verwacht. 'We vielen.' Zegt Justin. 'Aha, ik kwam alleen even kijken of alles goed ging en of ik nog wat kan doen.' Zegt hij. 'Het gaat prima!' Zeg ik. 'Oh, kan je een nieuwe telefoon voor deze dame? iPhone 6s plus? Of liever wat anders?' Vraagt hij. 'Het liefst een iPhone maar het hoeft echt niet duur te zijn, ik betaal je gelijk terug!' Zeg ik.
'Goud, roze of zilver?' Vraagt Scooter. Ik kijk hem verward aan. 'Goud?' Zeg ik, Justin en Scooter kijken elkaar aan. 'iPhone 6s plus goud komt eraan voor mevrouw Sarahs, op rekening van mister Bieber.' Zegt Scooter en loopt weg. 'Justin!' Zeg ik. Hij zoent me voordat ik nog wat kan zeggen. 'Hoe vond je het vandaag gaan?' Zegt hij. 'Prima.' Zeg ik. 'Jij?' Vraag ik. 'Verassend, maar prima.' Zegt hij.  'Justin?' Vraag ik. 'Ja?' 'Zouden we Julia kunnen laten overvliegen?'

Hero.Where stories live. Discover now