...Καιρός ήταν...{32}

2.4K 185 21
                                    

Η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας.
Stendhal, 1783-1842, Γάλλος συγγραφέας

Το δωμάτιο ήταν βυθισμένο στο σκοτάδι και το ζευγάρι κοιμόταν στο διπλό κρεβάτι όπου την προηγούμενη νύχτα είχε στεγάσει το πάθος τους.
Η Ρενέ βρισκόταν στην αγκαλιά του σωστού άντρα,αυτού που πραγματικά άνηκε και ένιωθε απόλυτα ικανοποιημένη που επιτέλους είχε βρει τον δρόμο της.Άνοιξε τα μάτια της και αγκάλιασε περισσότερο το σώμα του Νόα που κοιμόταν γλυκά πάνω στο στήθος της.Άφησε μία ανάσα ανακούφισης να βγει από τα πνευμόνια της.Ο Νόα ήταν δίπλα της και δεν τα είχε ονειρευτεί όλα αυτά.Είχε όσα ήθελε πλέον και τίποτα δεν μπορούσε να την κάνει διστυχισμένη.Έκλεισε τα μάτια της και χαμογέλασε ικανοποιημένη αφήνοντας τον Μορφέα να την κλείσει για άλλη μία φορά στην αγκαλιά του.

«Νόα,ο Σαμ κλαίει όλο το πρωί δεν ήξερα τι να κάνω γλυκέ μου,δεν βρίσκω την Ρενέ και είπα να έρθω από εδώ να...»η Ελίζ κοίταξε στην αρχή σοκαρισμένη το ζευγάρι που κοιμόταν γλυκά στο κρεβάτι και έπειτα ένα πονηρό χαμόγελο χαράκτηκε στα χείλη της.
«Έπρεπε να το φανταστώ.»μουρμούρισε και χτύπησε το κεφάλι της με την παλάμη της γελώντας.
«Ποιος κοινός θνητός τολμάει να μου χαλάει τον ύπνο..»μουρμούρισε ο Νόα βρίζοντας και ανασήκωσε το σώμα του με μαεστρία.Μόλις είδε την αδερφή του να τους κοιτάει γελώντας γούρλωσε τα μάτια του και καλήφθηκε με το σεντόνι-όσο μπορούσε-τουλάχιστον.
«Με ποιον μιλάς ρε αγάπη μου πρωί-πρωί.»μούγκρισε η Ρενέ και μόλις είδε την Ελίζ να στέκεται απέναντι τους έβγαλε μία τσιρίδα προσπαθόντας και εκείνη να καλύψει το σώμα της,όχι με μεγάλη επιτυχία.
«Τι...τι κάνεις εδώ Ελίζ;»
«Ο Σαμ ξύπνησε πριν από ώρα και έκλαιγε δεν έβρισκα την Ρενέ και είπαν να έρθω από εδώ μπας και ξέρεις πως να τον ηρεμίσεις.Αλλά έπρεπε να το φανταστώ πως θα είσασταν μαζί.»απάντησε χασκογελόντας.
«Συγνώμη Ελίζ μου που δεν σε ειδοποίησα,απλά απλά...»απάντησε ψάχνοντας απελπισμένα να βρει τα κατάλληλα λόγια.
«Απλά είχαμε δουλειά..»ολοκλήρωσε ο Νόα την πρόταση της έχοντας ένα πονηρό χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη του.Αμέσως τα μάγουλα της Ρενέ πήρανε μία απόχρωση του κόκκινου και κρύφτηκε κάτω από τα σεντόνια.«Οοο μωρό μου μην κάνεις πως ντρέπεσαι τώρα.Εχθές δεν είδα να ντρέπεσαι!»ψυθίρισε στο αυτί της γελώντας.
«Ωχ θεέ μου.»αναφώνησε και καλά απελπισμένα η Ρενέ.
«Με καλέσατε;»ο Νόα έβαλε τα γέλια και η Ρενέ του έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα που αν μπορούσε να τον σκοτώσει θα ήταν ήδη νεκρός.
«Ο Σαμ είναι εντάξει τώρα;»στράφηκε προς την Ελίζ προσπαθόντας να αγνοήσει τον πεντάχρονο Νόα.
«Συνάντησα τον Άντριαν έξω και τον πήγε στους σταύλους,αμέσως ηρέμησε και άρχισε να γελάει σαν υστερικό.»
«Ναι ο Άντριαν φημίζεται για τις υπηρεσίες του σαν μπειμπισίτερ πρέπει να παραδεχτώ πως έκανε εξαιρετική δουλεια με την Αλίσια.»είπε ο Νόα μεταξύ σοβαρού και αστείου.
«Λοιπόν Ρενέ εγώ πάω να πάρω τον γιο μου γιατί αν τον αφήσω με τον Άντριαν πάει το χάσαμε το παιδί μας.»τα λόγια του Νόα έκαναν την καρδιά της Ρενέ να χτυπάει δυνατά,ήταν κάτι περισσότερο από ευτιχισμένη.Οι δύο γυναίκες κοιταχτήκαν και χαμογέλασε η μία στην άλλη.
«Λοιπόν εγώ σας αφήνω να ετοιμαστείτε.Ρενέ σε περιμένω κάτω,πάω να φτιάξω καφέ να πιούμε.»Η Ελίζ έφυγε από το δωμάτιο και έμειναν οι δύο τους ξανά.«Δεν ξέρω αν θέλω να σε δω ξανά με ρούχα!»ψυθίρισε ο Νόα πονηρά στο αυτί της όσο προσπαθούσε να βάλει την μπλούζα της και τα μάγουλα της βάφτηκαν κόκκινα.
«Όταν το παίζεις αθώα τρελένομαι..»είπε τραγουδιστά προκαλόντας της γέλιο και έφυγε από το δωμάτιο.
Εκείνη ντύθηκε στα γρήγορα και κατέβηκε στην κουζίνα όπου την περίμενε η Ελίζ με μία κούπα καφέ.«Λοιπόν πώς πήγε η συζήτηση με τον αδερφό μου;»ρώτησε η Ελίζ με νόημα και η Ρενέ άρχισε να ψάχνει τρύπα να κρυφτεί.
«Ωωω έλα τώρα πλακίζω!Χαίρομαι που είσαστε επιτέλους μαζί είστε οι καλύτεροι ο ένας για τον άλλον και ο Νόα είναι πολύ ευτιχισμένος μαζί σου και όταν είναι ο Νόα ευτιχισμένος,είμαι και εγώ.»
«Και εγώ είμαι ευτιχισμένη Ελίζ,δεν μπορείς να φανταστείς πόσο.Δεν πιστεύω πως νόμιζα πως μπορώ να μείνω μακριά του!»οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και έπειτα κάθισαν στο τραπέζι πίνοντας τον καφέ τους και συζητώντας για άσχετα θέματα.Οι δύο τους γελούσαν σαν να μην υπήρχε αύριο και ένιωθαν ευτιχισμένες.Η κάθε μία για τον δικό της λόγο.Όμως αυτό που δεν ήξεραν ήταν πως έξω από το σπίτι βρισκόταν μία έκπληξη που θα τους άλλαζε τα δεδομένα.

Χελοου😂😂
Δεν άργησα!
Άργησα;
Συγνώμη παιδιά μου😓
Ένα βαρετό κεφάλαιο....και δεν είχε και πολύ Νόα αλλά δεν πειράζει😂😂
Είχε Ελίζ και εγώ την λατρευω 😧
Δικό μου δημιούργημα😣(δυστηχος)
Ελπιζω να σας αρέσει το κεφάλαιο και να μην βαρεθήκατε πολύ.
Ποια λέτε να είναι η έκπληξη;
Για κακό ή για καλό είναι;

Επίσης θέλω να σας ανακοινώσω πως το επόμενο βιβλίο μου θα έχει αυτά τα πρόσωπα μόνο που πρωταγωνιστές αυτή την φορά δεν θα είναι ο Νόα και η Ρενέ,αλλά ο Άντριαν και η Αλίσια (ναι καλά ακούσατε) 😂😂
Αυτοί οι δύο θα είναι μαζί 😌
Ασχετο αν εχουν 17 χρονια διαφορά😜
Τα χρόνια δεν έχουν νόημα στον έρωτα 😍
Λοιπόν ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου πείτε μου αν είναι έξυπνο γιατί η υπεροχοτελια φιλη μου satansgirll μου έδωσε την ιδέα και στην αρχη την ειπα ανωμαλη αλλα μετα ανακάλυψα πως και εγω ειμαι οποτε σόου γατ;

Και πρωταγωνιστες ειναι:

Αλίσια Ντέιβις/ Anna Sophia Robb

Άντριαν Ντίσον /Chris hemsworth

Σάμιουελ Ντέιβις/Manu Rios

Σαν το καλό κρασιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα