...Φίλε καρφώνεσαι...{30}

2.2K 211 8
                                    

Θα είσαι για πάντα το για πάντα μου...

«Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω;»ρώτησε ταραγμένα η Ρενέ και άρχισε να τρέχει μακριά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

«Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω;»ρώτησε ταραγμένα η Ρενέ και άρχισε να τρέχει μακριά του.
Δεν είχε ιδέα πόση ώρα έτρεχε και που βρισκόταν,αλλά λίγη ησυχία θα της έκανε καλό.
Κοίταξε γύρω της και παρατήρησε πως βρισκόταν σε ένα φαράγγι.Η θέα από εκεί πάνω ήταν φανταστική και η ησυχία νεκρική,ότι ακριβώς χρειαζόταν αυτή την στιγμή για να βάλει σε μια τάξη το μπερδεμένο της μυαλό.Έκατσε πάνω σε ένα βράχο και μάζεψε τα πόδια της κοντά στο στήθος της.
Το βλέμμα της έπεσε πάνω στο δαχτυλίδι που κοσμούσε το δάχτυλο της και αναστέναξε.
Αγαπούσε τον Στιούαρτ,αλλά τα λόγια του Νόα την είχαν ταράξει...την είχανε κάνει να σκεφτεί ξανά τον καιρό που είχε περάσει μαζί του.
Ήταν ζόρικος χαρακτήρας,αλλά ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να την κάνει πραγματικά ευτιχισμένη με τον τρόπο του.Έβγαλε το δαχτυλίδι από το δάχτυλο της και ξεκίνησε να περπατά προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Ήταν αποφασισμένη να ρισκάρει για δεύτερη φορά τα πάντα για εκείνον και ας έβγαινε και λάθος η επιλογή της,τουλάχιστον θα το είχε ζήσει!

Έφτασε στο σπίτι εξαντλημένη όλοι τους ήταν στην μεγάλη βεράντα και έτρωγαν.Ο Στιούαρτ μόλις την είδε την πλησίασε και την φίλησε με το χαμόγελο στα χείλη.
«Στιούαρτ πρέπει να μιλήσουμε»του ψυθίρισε και εκείνος έγνεψε.
Ο Νόα δεν μπορούσε να ακούσει τι έλεγε και είχε γίνει θηρίο ανήμερο,έσφιγγε το ποτήρι με το κρασί δίχως έλεος μέχρι που εκείνο έσπασε και όλα τα κομμάτια γυαλί βυθίστηκαν στην παλάμη του.Δεν ένιωσε πόνο,περισσότερη οργή θα έλεγε κανείς μάλλον!Είχε διαλέξει λοιπόν εκείνον και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να την μεταπείσει.
Θα τον παντρευόταν!Θα την έπερνε μακριά!
Ειναι δική μου γαμώτο!
«Νόα αιμοραγείς!»αναφώνησε ο Άντριαν που καθόταν δίπλα του και έπιασε μία πετσέτα προσπαθόντας να σταματήσει την αιμοραγία.
Ο Νόα όμως είχε το βλέμμα του καρφωμένο πάνω τους που τόση ώρα κάτι έλεγαν και δεν μπορούσε να ακούσει.
«Φίλε καρφώνεσαι!»μουρμούρησε ο Άντριαν που παρατήρησε τον φίλο  του να κοιτάει με μένος το ζευγάρι.
«Τι έγινε παιδιά;»μπήκε στην συζήτηση και ο Κρις που είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
«Ο φίλος μας από εδώ έχει γίνει ταύρος που βλέπει κόκκινο πανί επειδή ζηλεύει που έχασε την Ρενέ από αυτόν!Πραγματικά τι του βρήκε;Τόσα ωραία παλικάρια είμασταν εδώ!»ο Άντριαν εισέπραξε μία σφαλιάρα από τον Κρις.
«Αυτό είναι το αστείο,φοβόμουν μην την χάσω από εσάς και την έχασα από έναν τυχαίο.»μουρμούρησε ο Νόα και είδε τους άλλους δύο να τον μουτζώνουν.
«Φίλε μου η Ρενέ είναι μία κοπέλα σπάνια,πίστεψε με την ξέρω από μικρό κορίτσι.Σπάνια αγαπάει,σπάνια δίνεται ολοκληρωτικά στους ανθρώπους και σπάνια εμπιστεύεται.Όταν όμως το κάνει το εννοεί και πιστεύω πως ακόμα και αν έφυγε μακριά σου σε αγαπά ακόμα και ο τύπος από εκεί δεν έχει καμία ευκαιρία,ίσως είναι ένας ενθουσιασμός πιστεύω πως σε εσένα θα γυρίσει.»ο Νόα κοιτούσε έκπληκτος τον Κρις,δεν τον είχε για άνθρωπο που μπορούσε να κάνει σοβαρές συζητήσεις πίστευε πως ήταν ένας τριαντάχρονος σε σώμα έφηβου,όμως το γεγονός αυτό τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά και να σκεφτεί πως δεν ήταν εντελώς μόνος είχε αληθινούς ανθρώπους κοντά του να τον βοηθήσουν.
Άκουσε ένα κλάμμα μωρού από πάνω και πετάχτηκε σαν ελατήριο,το ίδιο και η Ρενέ.
«Θα πάω εγώ!»είπε αποφασιστικά και εισέπραξε δύο βλέμματα απορίας από τους φίλους του.
Η Ελίζ χαμογέλασε κρυφά,το ίδιο και η Ρενέ..
Ο Νόα ανέβηκε τις σκάλες και άνοιξε την πόρτα,είδε τον μικρό μπόμπιρα να στριφογυρνάει στο κρεβάτι ανύσηχα και χαμογέλασε.
Τον πήρε στην αγκαλιά του και προσπάθησε να τον ηρεμίσει.Ένιωθε άγχος που ο Σαμ έκλαιγε σπραχτικά και δεν ηρεμούσε.
«Θα είδε όνειρο.»σήκωσε τα μάτια του και αντίκρισε την Ρενέ να στέκεται στην κάσα της πόρτας και να χαμογελάει.Η Ρενέ μόλις μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον Νόα να κρατάει τον Σαμ στην αγκαλιά του και να προσπαθεί να τον ηρεμίσει  ένιωσε δάκρυα να απειλούν τα μάτια της,ήταν υπέροχη εικόνα!
«Έχει τα μάτια σου.»της απάντησε συνεπαρμένος από τον όμορφο άγγελο που κρατούσε στα χέρια του.«Όχι!»αποκρίθηκε η Ρενέ απότομα.
«Είναι ίδια με τα δικά σου δεν το βλέπεις;Πράσινα με γαλάζιους υποτόνους.»ο Νόα άρχισε να γελάει ασταμάτητα.
«Με κοροϊδεύεις;»
«Όχι,απλά...ούτε εγώ δεν θυμάμαι πως είναι τα μάτια μου,εσύ..»
«Πέρασα ώρες παρατηρώντας τα.»απάντησε με ένα χαμόγελο στα χείλη,νιώθοντας πραγματικά υπερήφανη που είχε την ευκαρία να παρατηρήσει δύο τόσο όμορφα και σπάνια μάτια.
Ο Νόα αναστέναξε και άφησε με προσοχή τον κοιμισμένο Σαμ στο κρεβατάκι του.
«Θα φύγεις;»με βαριά καρδιά ξεστόμισε αυτή την κουβέντα.Είχε μία τελευταία ελπίδα μήπως μπορούσε να την μεταπίσει.
«Οχι σήμερα..»απάντησε και καλά αδιάφορα.
Η αλήθεια ήταν πως δεν θα έφευγε ποτέ από την Αδελαϊδα ξανά,το είχε πάρει απόφαση,όμως ήθελε λίγο να παιδέψει τον Νόα.Ο Νόα ήθελε να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο,θα έφευγε ήταν αλήθεια λοιπόν θα έφευγε!!!
Την έχασε μία για πάντα!
«Πρέπει να κατέβω.Εσύ δεν θα έρθεις;»
«Σε λίγο.»
Η Ρενέ βγήκε από το δωμάτιο και κατέβηκε τις σκάλες.Όλοι καθόντουσαν στο τραπέζι και μιλούσε ο καθένας για τα δικά του.
«Στιούαρτ μπορούμε να πάμε μία βόλτα να τα πούμε;»ο άντρας έγνεψε και την ακολούθησε.
«Τι σου συμβαίνει Ρενέ;Μην κοιτάς που δεν μιλάω, αλλά νομίζω πως από τότε που ήρθαμε εδώ έχεις αλλάξει.»η Ρενέ ξαφνιάστηκε,«Τι εννοείς;»
«Έχεις απομακρυνθεί Ρενέ,πες μου πραγματικά φταίει εκείνος;»η Ρενέ γούρλωσε τα μάτια της,ώστε είχε καταλάβει κάτι.
«Δεν είμαι χαζός βρε μωρό μου,βλέπω πως σε κοιτάει,πως τον κοιτάς,με τι μίσος με κοιτάει!»ο Στιούαρτ χαμογέλασε λυπημένα.
«Θα γυρίσεις σε αυτόν εε;»
«Στιούαρτ εγώ..»έβαλε το δάχτυλο του στα χείλια της και την σταμάτησε.
«Μου είναι τόσο δύσκολο αυτό!Δεν θέλω να σε χάσω μωρό μου σε αγαπάω πολύ,αλλά τι νόημα έχει αν δεν με αγαπάς εσύ;Το ήξερα από την πρώτη στιγμή που μου είπες για εκείνον πως μόνο αυτός είναι για εσένα!Το μόνο που θέλω είναι να είσαι ευτιχισμένη.»είπε θλιμμένα.
«Σε αγαπάω Στιούαρτ είσαι ο καλύτερος άνθρωπος,ο άντρας που θέλει κάθε γυναίκα,είσαι υπέροχος και μου στάθηκες περισσότερο από τον καθένα για αυτο  μην ξαναπείς πως δεν σε αγαπώ.
Ο Νόα όμως..είναι ο πρώτος μου έρωτας και νομίζω πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.»έβγαλε από την τσέπη του τζιν της το δαχτυλίδι και το άφησε στην παλάμη του.
«Σου εύχομαι να βρεις κάποια που μπορεί να σου δωθεί ολοκληρωτικά,ψυχή και σώμα.».
«Να μου φέρνεις τον Σαμ να τον βλέπω.»η Ρενέ χαμογέλασε και έγνεψε θετικά.
«Όποτε θες!»τον αγκάλιασε σφιχτά και είπαν ένα αντίο.Ένα "μπαμ" τρόμαξε και τους δύο και γύρισαν να κοιτάξουν τι συναίβενε.Δεν υπήρχε τίποτα παραμόνο ένα πεσμένο φτιάρι.
«Πάμε πίσω;»ρώτησε η Ρενέ
«Ναι!»επέστεψαν στο τραπέζι και η Ρενέ άρχισε να ψάχνει με το βλέμμα της τον Νόα,όμως δεν τον έβρισκε πουθενά και άρχισε να ανησυχεί.
«Ελίζ μήπως είδες τον Νόα;»
«Μάζεψε τα πράγματα του φουριόζος και είπε πως θα επέστρεφε σπίτι του.»
Θα πηγαινε εκεί,έπρεπε να συζητήσουν!
«Ελίζ μπορείς να κρατήσεις μόνο για σήμερα τον Σαμ και θα έρθω το πρωί να τον πάρω,πρέπει να μιλήσω στον Νόα.»
«Φυσικά!»και με αυτό η Ρενέ άρχισε να μαζεύει μανιακά τα ρούχα της από το δωμάτιο και να φεύγει με προορισμό το μέρος που όλα άρχισαν.

Χελοοο!!!Τι μου κάνετε;
Δεν άργησα να ανεβασω δεν εχετε παράπονο ελπιζω😭😭😭
Πως σας φανηκε το κεφαλαιο;
Νομιζω πως δεν εχετε ουτε παράπονο και με αυτο😂😂
Η Ρενέ εκανε καλα;
Ο Στιούαρτ πολυ ψύχραιμα δεν φέρθηκε;Παντως εγω τον αγαπω,πείτε μου αν θελετε πλακα πλακα ιστορια μαζι του ❤️❤️❤️❤️εγω θα ηθελα.Σκεφτόμουν ο ερωτας της ζωης του να ηταν η καλητερη του φιλη!Τι λέτε;Αλλα να διαδραματιζόταν μετα τον χωρισμό με την Ρενέ η γενικα ολη του την ζωη;Πείτε μου στα σχόλια ❤️
Περιμενω σχόλια για την συνεχεια αυτού του βιβλίου μου και ψηφάκια!!!
Αχ τελειωνει και αυτο σιγα σιγα ❤️❤️😭

Σαν το καλό κρασιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα