...«Σε μισώ.Τι μου έχεις κάνει γαμώτο;»...{09}

3.1K 274 19
                                    

Όταν ένας άντρας σκοτώνει μια τίγρη, λέμε ότι κάνει σπορ. Όταν μια τίγρης σκοτώσει έναν άντρα, το λέμε αγριότητα.
Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, 1856-1950, Ιρλανδός συγγραφέας, Νόμπελ 1925

Τα νεύρα του ήταν ανεξέλενκτα....

Θυμός...
Τον θυμό δεν μπορείς να τον ελένξεις.
Είναι ένα ανεξέλενκτο πράγμα που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.Η οργή που νιώθεις σε κάνει κομμάτια,διαλύει το καλό μέσα σου,σε επανασυναρμολογεί και σε κάνει μία δολοφονική μηχανή.Και κάπως έτσι ένιωθε και ο Νόα αυτή την στιγμή.

Ο Νόα στεκόταν ακίνητος έξω από το μαύρο τζιπ αυτοκίνητο του,κοιτόντας ακίνητος το θέαμα που είχε μπροστά του και ένιωθε το αίμα στις φλέβες του να κοχλάζει σαν τα καζάνια τις κόλασης.
Εσύ φταις...εσυ!
Η εικόνα που είχε μπροστά του,από την μία τον πονούσε και από την άλλη τον θύμωνε.
Η Ρενέ και η Αλίσια φαινόντουσαν τόσο χαρούμενες κοντά στον Άντριαν,ο οποίος έπαιζε με την μικρή και έριχνε βλέμματα γεμάτα πόθο στην Ρενέ.
«Καλά να πάθεις,καλά να πάθεις.Κοντά σου είναι και οι δύο λυπημένες.Προσβάλεις την Ρενέ συνέχεια,δεν είσαι σωστός πατέρας και κάνεις την τετράχρονη κόρη σου να κλαίει.Ενώ εκείνος κάνει και τος δύο να γελάνε»Τα χέρια του σφήχτικαν σε μπουνιές και οι αρθρώσεις του από το σφίξιμο άσπρισαν.Η εικόνα που είχε μπροστά του ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

Η εικόνα που είχε μπροστά του ήταν πέρα για πέρα αληθινή

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

«Θα τον σκοτώσω.»Τα μάτια του Νόα άστραψαν.Το βαθύ γαλάζιο των ματιών του είχε αντικατασταθεί με ένα φουρτουνιασμένο σκούρο-σχεδον-μαύρο μπλε και ένιωθε το κεφάλι έτοιμο να εκραγεί.Η οργή που ένιωθε μέσα του ήταν τεράστια και δεν την ηρεμούσε κανείς.
«Ποιον θα σκοτώσεις.Εεεε Νόα..»Ο Μαρκ τον τράβηξε από το πουκάμισο και τον ακινητοποίησε πάνω στην πόρτα του αμαξιού.
«Τι έπαθες;»τον ρώτησε ο Μαρκ μαλακά.
Το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στον τεράστιο κήπο του σπιτιου του και δεν φαινόταν διαθέσιμος να του απαντήσει.
«Άσε με Μαρκ.»γρύλισε μες το αυτί του και πήγε να τραβηχτεί αλλά ο Μαρκ πίεσε τους ώμους του και τον εμπόδισε.
«Ότι και αν σε τάραξε,δεν πρέπει να το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και να αφήσεις την οργή σου να σε καταβάλει,γι'αυτό ηρέμησε.»
Ο Νόα έγνεψε και χαλάρωσε τις μπουνιές του.Όμως η εικόνα αυτή με τον Άντριαν να έχει τη μικρή του κόρη αγκαλιά και εκείνη να γελάει μέχρι δακρύων και η Ρενέ δίπλα του να φαίνεται πραγματικά χαρούμενη,τριγυρνούσε στο μυαλό του σαν εφιάλτης.

Σαν το καλό κρασιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα