...Θα κάνω ότι περάσει από το χέρι μου...{03}

2.9K 258 19
                                    

Ο θυμός είναι το πιο ανίσχυρο από όλα τα πάθη. Δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και ζημιώνει περισσότερο αυτόν που κατέχεται από αυτό παρά αυτόν προς τον οποίο απευθύνεται.
Carl Sandburg, 1878-1967, Αμερικανός ποιητής

Οι αδύναμοι φεύγουν,οι δυνατοί μένουν...

Στεκόταν εκεί δίπλα του θαραλλέα και παρακαλούσε τον θεό να δεχτεί επιτέλους αυτό το πλάσμα που έφτιαξε ο διάβολος όχι ο Θεός.Το οποίο εκείνη είχε ερωτευτεί και χρόνια τώρα έπνιγε τα συναισθήματα της ξέροντας πως ήταν λάθος να έχει αισθήματα για τον άντρα της κολλητής της-αδερφής της...
«Νόα δεν θα ήταν καλήτερο να προσέχει την κόρη σου ένας άνθρωπος που ξέρεις παρά μιά ξένη νταντά;»ρώτησε τώρα εκείνη κοιτόντας στα μάτια τον Νόα και ευχόταν να τον πείσει.Ήταν σημαντικό για εκείνη να προσέχει αυτό το κοριτσάκι.Στην αρχή της είχε φανεί αδιανόητο,αλλά μετά στο μυαλό της έφερε τις τόσες αναμνήσεις με την καλήτερη της φίλη και πόνεσε,θα ήταν λάθος να μην τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει κλαίγοντας βουβά πανω στον πανικό της όταν διάβαζε το γράμμα της φίλης της.
«Δεν με ενδιαφέρει»η απάντηση του την χτύπησε σαν αόρατη μπουνιά στο στομάχι και ένιωσε σαν να ξυπνούσε από τον λίθαργό της.
Πως μπορούσε να είναι τόσο σκληρός;
Καρδιά δεν έχει;
Κάπου μέσα της ευχόταν να σταματήσει να φέρεται ετσι και να σκεφτεί καθαρά
«Νόα η Σάρα χρειάζεται την βοήθεια σου και την δική μου και πρέπει να κάνει αυτή την εγχείρηση,η Σάρα θα έρθει σήμερα στο σπίτι με την μικρή,αυτή την στιγμή που μιλάμε μαζεύει πιθανόν τα ρούχα της Αλίσια.Μπορεί να μην με θες εδώ αλλά θα φροντίσω αυτό το παιδί όσο το δυνατόν περνάει από το χέρι μου.»το πρόσωπο του Νόα χλώμιασε.«Είπα όχι που να πάρει»το χέρι του προσγειώθηκε στο τραπέζι με δύναμη και έκανε την Ρενέ να αναπηδήσει από φόβο.
«Όχι σαν εσένα ως νταντά της και όχι στο να μείνει εδώ οποιαδήποτε από τις δύο σας.»
«Η εγχείρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Νόα.Η Αλίσια δεν μπορεί να μένει άλλο στην γιαγιά της,είναι παιδί σου,παιδί σου που να πάρει.»η Ρενέ προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την ψυχραιμία της,αλλά ήταν μάλλον απίθανο καθώς ο Νόα δεν φαινόταν να καταλαβαίνει.

»η Ρενέ προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την ψυχραιμία της,αλλά ήταν μάλλον απίθανο καθώς ο Νόα δεν φαινόταν να καταλαβαίνει

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Σαν το καλό κρασιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα