Değişiklik İyidir.

22 1 0
                                    

Antonella'dan...
Sonunda eve geldim. Saçlarımı Gonzalo'dan önce kimsenin görmesini istemiyorum. Hemen odamdaki aynanın karşısına geçtim. Aman Tanrım! Ne kadar da güzel olmuştum! Ama hala yapmam gereken şeyler vardı. Üzerimi değiştirmek ve makyaj yapmak gibi. Önce makyaj dolabımdan kırmızı rujumu ve göz kalemimi çıkardım. Kalemimi gözümün kenarlarına bulaştırmadan dikkatlice sürdüm. Sıra rujuma gelmişti. Ağzımı hafifçe açarak rujumu dudaklarıma yedirdim. İşte oldu! Kıyafetimi önceden seçmiştim zaten. Giysi dolabıma gidip siyah askılı tişörtümü,beyaz kabarık eteğimi ve yine siyah olan topuklu ayakkabımı aldım. Kıyafetimi hızlıca giyindikten sonra kendi etrafımda dönerek tekrardan aynaya baktım. Gonzalo çok beğenecek beni! Çünkü siyah ve beyaz rengi çok sever. Ben de bunu bildiğimden kıyafetimi ona göre seçtim. Düşüncelerimden hızlıca ayrılırken duvardaki pembe tüylü saatime baktım. Aman Tanrım! Gonzalo'yla Skype saatimiz gelmişti! Hızlıca bilgisayarımdan Skype'ı açtım. Gonzalo çoktan gelmişti bile. Ben de bağlan düğmesine basıp kameramı ayarladım ve pofuduk oyuncak kedimin arkasına saklandım. Gonzalo sanırım beni görememiş olacak ki bağırarak beni aramaya başladı. İçimden kıkırdayıp "Sürpriz" diye bağırarak kedimin arkasından çıktım. Gonzalo'nun şaşkınlıktan ağzı açılmış,olduğu yerde kalakalmıştı. En güzel gülümsememle saçlarımı savurarak kameraya yaklaştım. "Beğendin mi sevgilim?" Gonzalo nihayet sorumla kendine gelmiş,o da en güzel gülümsemelerinden birini bana yollayarak "Bir kadına her şey bu kadar mı yakışır? Çok güzel görünüyorsun sevgilim." diye karşılık verdi. Bu itiraf yanaklarımı kızartmıştı. Gonzalo'dan önce yanaklarım hiç kızarmazdı. Ama bu adam her iltifatıyla yanaklarımı kızartmayı başarıyor. Yanımdaki masada duran coladan koca bir yudum alıp tekrar Gonzalo'ya döndüm.

"Cidden beğendin mi?"

"Antonella şaka mı yapıyorsun? Nasıl beğenmem? Enfes olmuşsun. Zaten güzeldin şimdi daha da güzel olmuşsun."

"Teşekkürler Bay Gonzalo."

"Vay,vay,vay ne kadar da kibarsınız öyle!"

"Ha normalde değilim yani!"

"Bilemiyorum artık."

"Gonzalo!"

"Tamam güzelim kızma şaka yapıyorum."

"Valla ben olsam sevgilime daha iyi davranırdım. Kıymetimi bil. Aileme bile yeni saçımı göstermezken ilk sana gösteriyorum."

"Vayy,sevgilisini de önemsermiş!"

"Gonzalo! Bebek gibi davranmayı kes yoksa uçan tekmeyi yersin!"

"Bilgisayardan nasıl atmayı düşünüyorsun acaba o tekmeyi?"

"Ben buradan atarım,birkaç dakika sonra sen o tekmenin acısını bedeninde hissedersin. O yüzden beni fazla hafife alma derim. 3 yıl boyunca kickbox yapmış biriyim ben."

"Oo,demek sevgilim bir dövüşçü."

"Hem de nasıl. Kol kaslarımı görmedin mi hiç?"

"Hayır. O bal dudakların,hokka burnun ve o badem gözlerin varken başka hiçbir şeye odaklanamıyorum."

"Pek romantiğiz anlaşılan. Ama bence biraz da yarına sakla bu romantikliğini."

"Neden ki?"

"Şimdi çıkmam gerekiyor. Daha saçlarımı annemlere de göstereceğim. Sonra da biraz giysi odamı toplamam lazım."

Gerçek Hayata Merhaba Where stories live. Discover now