Küçük Bir Heyecan...

24 1 0
                                    

Antonella'dan...
Bruno güzel mavi gözlerini bana dikerek bakmaya devam ediyordu. Gözbebeklerinde sinsice bir parıltı vardı. Sanki beni daha önceden tanıyor gibiydi. Aniden düşüncelerimden sıyrılarak ona yarım gülümsememle teşekkür edip elimi hızlıca elinden çektim. Bana hala o muhteşem gülümsemesiyle bakmaya devam etti. Gonzalo ise Bruno'ya kızgın bir boğa gibi bakıyordu. Her an üstüne atlayıp onu öldürebilirdi. Beni elimden tutup kendine doğru çekti ve kolunu omzuma atıp Bruno'nun görebileceği şekilde saçlarımdan öpmeye başladı. Bruno ise Gonzalo'nun bu hareketini görmezden gelerek bana göz kırpıp Bay Pedro'nun yanına gitti. Gonzalo hala saçlarımı öpmeye devam ediyordu. Yavaşça kendimi çekip dudağına bir öpücük kondurdum ve ona el sallayarak Pia'ların yanına gittim. Pia hala üzgündü. Başını Caterina'nın omzuna koymuş,öylece yere bakıyordu. Benim geldiğimi görünce başını Caterina'nın omzundan kaldırıp bana üzgün gözlerle bakmaya başladı. Gözleri dolmuştu. Onu bu halde görünce dayanamayıp ona sarıldım. Başını sırtıma yaslayıp ağlamaya başladı.

"Antonella,beni istemiyor biliyorum. Ondan o kadar hoşlandım ki. Ama o benim gözlerime bir an olsun bakmadı. Biliyorum onun gözünde hiç etkileyici değilim."

"Pia,kuzum yapma böyle. Sen çok güzel bir kızsın. Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış resmen. Bruno'ya mı kaldın Tanrı aşkına? Etrafında o kadar yakışıklı çocuk var ki. Bir an önce kendinin farkına varmalısın. Seni önemsemeyen bir erkek için böyle ağlamanı istemiyorum. Hadi şimdi kaldır o başını ve bana kocaman gülümse."

Ben böyle der demez Pia hemen başını kaldırıp bana kocaman gülümsedi ve ardından gözyaşlarını silmeye başladı. Onu böyle görünce Caterina'yla ikisinin arasına oturup ikisinin de başını omzuma yasladım.

"Siz benim için bu hayatta ailem ve Gonzalo'dan sonra en önemli insanlarsınız. Siz benim dostumsunuz hatta dosttan öte kardeşim gibisiniz. Siz mutlu olunca ben de oluyorum,siz üzülünce ben de üzülüyorum. Saçma sapan insanlar için acı çekmenize ise dayanamıyorum. Siz ikiniz de çok güzelsiniz ve her zaman her şeyin en iyisini hakediyorsunuz. Hadi şimdi eve gidelim. Bugün sizi ben bırakıyorum. Hatta bende de kalabilirsiniz. Zaten yarın da alışveriş günümüz."

Pia ve Caterina alışveriş lafını duyunca hemen ayağa kalkıp çantalarını almaya gitmişti. Arkadaşlarımı da en sonunda kendim gibi alışveriş manyağı yapmıştım. Ama hiç pişman değildim. Alışverişi sevmeyen bir kız benim gözümde tam anlamıyla bir kız sayılmıyor. Onlar çantalarını almaya gittiğinde ben de ayağa kalkıp Gonzalo'yu aramaya başladım. Gitmeden önce sevgilime veda etmek istiyordum. Nihayet onu müzik odasında buldum. Gülümseyerek enstrümanları kurcalıyordu. Kapıyı arkamdan kapatıp içeri girdim. Gonzalo hala geldiğimi farketmemişti. Arkasından beline sarılıp onu koklamaya başladım. Gerçekten çok güzel kokuyordu. Hala onun parfümü mü yoksa kendi kokusu mu ayırt edemiyordum. Benim geldiğimi anlayınca o da beline doladığım ellerimi dudaklarına götürüp öpmeye başladı. Hayır,hayır öpmüyor resmen emiyordu! Onun bu hareketi gıdıklanmama neden olmuştu. Olduğum yerde kıpırdanmaya başladım. O sırada ağzından bir kıkırtı çıktı. Buna sinirlenmiştim. Onu kendime doğru döndürdüm.

"Çok komik Gonzalo. Gıdıklanmam hoşuna mı gidiyor yani?"

Elleriyle yüzümü okşamaya başladı. "Hayır ama sinirlenince daha da güzel oluyorsun." Birden dudaklarıma yaklaştı. Muhtemelen öpüşecektik ama Pia'ları da bekletmek istemiyordum. Neyse,birkaç dakikadan birşey olmaz diyerek gözlerimi kapadım. Hızlıca dudaklarıyla dudaklarımı araladı. Üst dudağını dudağıma geçirdi. Şimdi öpüşmemiz iyice hızlanmıştı. Ben de destek alarak ensesinden tutup onu kendime daha çok yaklaştırdım. Benden onay aldıktan sonra hızlıca ellerini belime dolayıp beni masanın üstüne oturttu. Anlaşılan bu iş uzun sürecekti. Zorlukla da olsa Gonzalo'dan ayrılıp masadan aşağı indim. Gonzalo şaşırmış bir yandan da hayal kırıklığına uğramış gözlerle bana bakıyordu. Bu bakışlarına dayanamıyordum ama Pia ve Caterina'ya da söz vermiştim. Sözümden geri dönemezdim. Ellerimi onun ensesine tekrar koyup dudaklarına uzun bir öpücük kondurdum.

Gerçek Hayata Merhaba Where stories live. Discover now