Gizemli Bir Geliş...

23 0 0
                                    

Antonella'dan...
Çalar saatimin çalmasıyla gözlerimi hafifçe araladım. Iyy! Yine bir okul sabahı daha. Erken kalkmaktan nefret ediyorum ama bir yandan okul için buna değer diye düşünüyorum. Okula severek gitmemin birçok nedeni var. En iyi arkadaşlarım Pia ve Caterina,Dans,Şarkı ve sevgilim Gonzalo. Sırf bunlar için bile erken kalkmaya değer. Yorganı hızlıca tekmeleyip yataktan kalktım. Koşarak banyoya gidip önce yüzümü yıkayıp sonra dişlerimi fırçaladım. Tekrar koşarak odaya dönüp okul kıyafetlerimi giydim. Saçımı güzelce maşaya sarıp saç bandımı da özenlice taktıktan sonra aynaya dönüp kendime baktım. Günlük ritüel hareketlerimdi bunlar benim. Ama biraz makyaja ihtiyacım vardı. Gece Gonzalo'yla vedalaşıp uyuyacağımı söyledikten sonra yatağıma yatıp uyumaya çalışmıştım ama uyuyamamıştım. Ben de çare olarak telefonumu alıp Gonzalo'nun resimlerine bakmaya başlamıştım. Tanrım! Ne yakışıklıydı ama. Üstelik de tatlıydı. Hele o gamzeleri yok mu üstüne atlayıp iki gamzesine de kocaman bir öpücük kondurmak için can atıyordum. Resimlerine bakarken nihayet uykumun geldiğini anlamıştım. Telefonu kapatıp güzelce uykuya dalmıştım. Ama 6 saatlik uyku hiçbir şekilde bana yetmemişti. Şu an göz altlarım korkunç görünüyor. Hemen makyaj yapmalıyım. Dolabımdan fondöteni alıp hemen göz altlarıma sürmeye başladım. Sonunda morluklarım kapanmıştı. Parlatıcımı da dudaklarıma güzelce sürdüm. Sonra saatime baktım. Aman Tanrım! Matias'la olan buluşmaya geç kalacağım! Hemen çantamı kapıp merdivenlerden aşağı inmeye başladım. Holdeki kutudan araba anahtarlarını alıp hızlıca arabama bindim. Kahvaltı yapmaya zamanım kalmamıştı. Okula gittiğimde yerim diye düşündüm. Çünkü Matias bekletilmekten hiç hoşlanmazdı. Navigasyonu açıp buluşacağımız yeri arama kısmına yazdım. Oh! Söylediği yer çok yakındı. Neyse ki geç kalmayacağım diye düşünüp hızlıca arabamı sürdüm.

Matias'dan...
Buluşma yerine oldukça erken gelip ağacın altında güzel bir masaya oturdum. Umarım Antonella geç kalmaz diye geçirdim içimden. Bekletilmekten hiç hoşlanmazdım ve Antonella da bunu biliyordu. Neyse ki koşarak gelen Antonella'yı görünce derin bir nefes aldım. Bu iş ne kadar erken biterse o kadar iyiydi.

"Merhaba Matias"

"Merhaba Antonella. İyi ki erkenden geldin çünkü bu işi ne kadar çabuk erkenden bitirirsek o kadar iyi."

"Benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum Matias. Merak etme işleri zorlaştırmaya hiç niyetim yok. Ben de uzun zamandır senden ayrılmayı düşünüyordum zaten. Artık birlikte yapamıyoruz. Tamam çok güzel zamanlar geçirdik,birçok şeyi paylaştık ama bunlar çok eskide kaldı. Artık aramızda aşk diye birşey kalmadığı bariz belli. O yüzden artık kendi yollarımıza gidelim ve sadece arkadaş olarak kalalım."

"Haklısın."

"Bu kadar mı ?"

"Evet. Neden ki ?"

"Sen de birkaç şey söylersin diye düşünmüştüm. En azından bunu bana borçlusun."

"Peki söyleyeyim. En başta gerçekten senden çok hoşlanmıştım. Çünkü sen çok güzel ve çekici bir kızsın. Ama maalesef bazen sadece dış görünüş yeterli olamıyor. Bunların yanında güven ve sadakat da çok önemlidir bir ilişkide."

"Pardon ama bunu bana sen mi söylüyorsun Matias? Benimle sevgiliyken okulda Patricia'yla flörtleşen sendin. Gelmişsin bana sadakatten bahsediyorsun. Kusura bakma ama bu konuda haksız olan taraf sensin."

"Her neyse Antonella. Artık ayrıldığımıza göre bunları konuşmamıza da gerek yok bence. Sana hayatında başarılar dilerim. Umarım çok mutlu olursun."

"Bende sana başarılar dilerim. Umarım hayal kırıklığına uğramazsın."

"Ne demek bu ?"

Gerçek Hayata Merhaba On viuen les histories. Descobreix ara