#13

839 94 12
                                    

/Техюнг/

Мама: Събуди се.

Побутваше ме майка ми.

Аз: Аа..не е ли много рано?

Мама: 11:05 часа е.

Аз: Ами рано е.

Тя изцъка и ме отви.

Аз: Мамо полугол съм!

Мама: Е ще кажеш, че не съм те виждала гол преди.

Погледнах я накриво, а тя се усмихна мазно. Отворих  гардероба си и огледах за някоя подходяща дреха. Избрах си една бяла тениска и черна шапка, а от чекмеджетата-прилепнали черни дънки.

Аз: Ъм..мамо. Би ли..

Мама: Уфф добре излизам.

Когато затвори вратата аз започнах да се обличам. Обух и черни кецове и грабнах куфара. Слязохме долу и набързо закусихме. Излязохме от къщата и пред очите ми беше една супер луксозна лимузина. Приближих се и тъкмо да се кача видях едно момче на горе-долу двайсет метра от нас. То бе с гръб, но страшно ми напомняше на някой.

Мама: Хайде хайде влизай вече.

Пришпорваше ме майка ми. Седнах на седалките и сложих слушалки в ушите.

........

Най-накрая пристигнахме във вилата на бащата на Аръм. Те ни посрещнаха с огромни усмивки. Аръм се беше променила доста. Беше хубава. Но не можеше да замени Джънгкук. Влязохме вътре. Аръм не спираше да говори. Беше ужасно. Не се спря. За това, колко струвало да й се прави операция на скулите, на тялото и все такива. Реших да отида в стаята, която ми казаха, че съм по-рано. Направих си снимка и реших да я кача в Инстаграм.

BiteTae69 posted a new photo:

BiteTae69 Джънгкукии липсваш мии😖😖😖

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BiteTae69 Джънгкукии липсваш мии😖😖😖

97,566❤ 678💬
JiminJam, PinkJin and 676 other liked the photo.
___________
JiminJam: Какво съм изпуснал???
PinkJin: Хейй искам и аз да знаамм!!
SexKook: Никой няма да узнае копелета! Престанете да любопитствате. Радвам се, че ти липсвам, но при мен не е така Техюнг! Повече не ми пиши! И много поздрави на годеницата!

Help me, Baby- Yaoi Vkook/YoonminWhere stories live. Discover now