16.

80 3 0
                                    


Shawn pov:
S morgens vroeg word er op de deur geklopt. Ik stap uit bed en kijk maar beneden wat ik aan heb. Een pyjama en gekke gele sloffen. Ik haal mijn schouders op als dat het mij niet echt boeit. Ik opende de deur en zie daar een oude bekende staan. "Charlie" roep ik vrolijk en ik geen hem een knuffel geen bro hug maar echt een knuffel. Charlie staat ook wel bekend als Charlie puth maar ja hij is cool. Love him. Hij staat daar In een simpel grijs shirt en een zwarte broek met gaten. Wat een hippe jongen is het toch!"What's up bro" zegt Charlie blij. "Yoooo Charlie" zeg ik lachend. "Hoe gaat ieee" vraagt Charlie nieuwsgierig en loopt ondertussen naar het kleine koelkastje van onze hotelkamer om wat bier te pakken. "Nu al bier?" Vraag ik. "Waarom niet joh, ik heb je al jaren niet meer gezien dus mag er op gevierd worden he!" Charlie pakt de bieropener en houd zijn geopende biertje omhoog als teken om te proosten. Dan besluit ik ook maar een biertje te nemen. Kan geen kwaad in de ochtend. We beginnen een goed gesprek over alles en nog wat.

"Wie is dat?" Vraagt Charlie terwijl hij zijn tweede biertje pakt. "Wie,wat,waar?" Vraag ik. "Ja, zij daar" en Charlie wijst naar het bed waar Grace in ligt ge slapen. "Ohw Grace" en ik krab op mijn achterhoofd en kijk beschaamd weg. Ja dit moet er gek uit hebben gezien.

Ik weet nog als de dag van gisteren toen Charlie en ik net bevriend waren. Ik kwam in een vroege ochtend langs bij zijn appartement, voor ja gewoon op bezoek. Ik klopte op de deur en ik Charlie slechts in zijn roze boxershort. Ja dat zijn dan net die details die je onthoud. Erg ongemakkelijk voor hem toen we elkaar net kende. Dat moment deed mij denken hieraan. 

"Maar, bro ga je het nog vertellen? Waarom deze knappe dame in je bed ligt?"  Ik schud lachend mijn hoofd als charlie met zijn wenkbrauwen op een neer gaat. "Nee, ik -" maar Charlie onderbreekt mij. "Shawn is verliefd Shawn heeft een girlfriend Shawn is ontmaaaaaagd" zegt Charlie dansend en zingend waardoor Grace wakker word.

"Wie is er ontmaagd?" vraagt Grace terwijl haar haar alle kanten op piekt en even in haar herfst bruine ogen wrijft.

"Laat maar vergeet wat je hebt gehoord" en ik loop de de kleding kast en begin mij nu aan te kleden.

Wat Shawn hier aan heeft^

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Wat Shawn hier aan heeft^

Grace kleed zich ook aan met een zwarte broek en een wit shirt en wat sierraden.

We hadden besloten om eerst naar de stad te gaan, omdat Grace dat wou. Dan gaan we naar een paint ball iets, waar je keihard met die balletjes op iemand schiet. Dat wou Charlie en ik wou fietsen in Amsterdam. Een drukke dag.

We ontbijten snel en vertrekken meteen naar de stad.

________________________
Echt gwn super lang geleden dat ik heb ja geschreven 😂 best wel stom voor de mensen die het aan het lezen waren... sorry daarvoor. EHH ja.. nou ja dit was een saai hoofdstuk en ja Oke beetje ongemakkelijk doiuueueii!!

The same way || Shawn MendesOnde histórias criam vida. Descubra agora