10.

160 7 1
                                    

Shawn pov:

We stappen uit op een grote parkeerplaats. Ik ben best zenuwachtig voor Het concert, maar het zijn goede zenuwen. We lopen het grote gebouw binnen waar het best donker is. Kleine lichtjes verlichten de gangen. Het is druk in de smalle gangetjes mensen die ik ken zie ik, maar ook mensen die ik niet ken.

Grace gebaart hevig naar mij dat ik moet komen. Ik was dus in gedachten verzonken. Ik loop maar Grace toe. "Schiet op want je moet nog eten" zegt Grace een beetje bazig. Ja zeg ik maar of iets wat er lijkt. 'Heey Frank'zeg ik als ik Frank zie lopen, ik geef hem een high-five en loop veder.

We stappen een deur binnen waar met witte letters "Crew"op staat. Het is een smal deurtje, maar als je eenmaal binnen bent is het echt super groot. Het buffet staat klaar waar frank allemaal voor heeft geregeld. Vanavond eten we lekker pizza.

'Claim de Hawaï pizza!' Schreeuwt Grace door de kamer. Ze rent naar de pizza dozen die opgestapeld zijn en pakt de Hawaï pizza. 'Claim de salami pizza!',Schreeuw ik ook door de kamer. We gaan zitten op de bank en eten rustig onze pizza op. Soms hoor je wat geschreeuw van de fans die buiten staan. Soms kunnen ze echt super hard schreeuwen, maar dat is ook wel grappig.

We zijn bijna klaar met de pizza of er komt een man die de deur open doet en zijn hoofd door de kier steekt. 'Shawn en Grace willen jullie snel jullie pizza opeten? Over een kwartiertje moet je op.'Zegt de man en steekt zijn hoofd weet uit de kier en verdwijnt. Ik knik en eet snel mijn pizza op. Grace zegt nog iets dat de tijd zo snel gaat en dat ze er best veel zin in heeft.

Het voorprogramma was afgelopen en mijn intro stukje kwam in beeld. Fans schreeuwde hun longen uit hun lijf. 'SHAWN MENDES' werd er omgeroepen en dat betekende dat ik op mocht. Fans schreeuwde nog harder terwijl ik dacht dat ze al op hun aller hards schreeuwde. Toen ik voor de microfoon stond en even rond keek zag ik lichtjes maar ook soms donkere plekken en dan het idee dat het hier helemaal vol zat en dat ze voor mij kwamen was in een woord ge-wel-dig. Dit was gewoon begonnen met een app klinkt best gek toch?

Het laatste liedje was. De tijd ging zo snel. Ik wou nog blijven maar het was al 30 minuten uitgelopen en Frank zei dat dat niet kom Ofzo, niemand snapt zijn logica.

'Thank you very very much, I love you guys!' Riep ik door de microfoon en zwaaide nog naar de fans. Ik liep van stage af en ving nog een paar glimpen op van huilende meisjes. Gek dat mensen om je huilen, dat ze blij zijn om mij te zien.

'Good job boy' zei een onbekende man tegen mij en ik bedankte hem. 'Shawn het was geweldig serieus, love iT' zei Grace, ze was er helemaal weg van. Het was ook haar eerste concert. 'Ik ben blij dat je het leuk vond'zei ik terug. 'Shawn, kom eens jongen' zei een zware stem. 'Wat is er Frankie' zei ik speels. 'Nou, Noorwegen
Finland en Zweden  gaan helaas niet door, het is daar heel slecht weer, sorry' zegt Frank spijtig. "Wat, maar waarom kunnen we niet met de auto gaan?" ik wist eigenlijk ook niet echt een goede oplossing. 'Het sneeuwt daar erg dus we kunnen niet met de auto. Er is gewoon teveel sneeuw. Dat betekend dat wij hier misschien een maandje of 2 hier blijven. 'Ohw, maar we gaan er wel nog heen?' Vraag ik nieuwsgierig, ik wil mijn fans daar niet teleurstellen. 'ja, als het beter weer is wel'antwoord Frank.

Ik loop langs Frank en besluit dan naar de crew kamer te gaan. 'Grace we blijven hier ongeveer 2 maanden' zeg ik spijtig terwijl ik nog in de deur opening sta. 'Echt' is haar enige antwoord. 'Jep'zeg ik tegen haar. 'Dan kan ik het mischien nog goed maken met Mike?' Denkt Grace hardop in zichzelf. 'Ja misschien wel' diep van binnen hoop ik het niet, Mike is haar niet waard ze verdient beter dan dat.  'Nou ik ga hem dan even appen he.'Zegt Grace om de stilte te verbreken.

In de auto op weg naar het hotel weer. Gaan mijn gedachten naar Lola. Ik kan haar nu beter leren kennen en ze is een aardig meisje.

Het is al laat en we reden terug met de auto naar de hotels.

Nu zat ik op mijn telefoon of nou ja in mijn handen. Zal ik Lola een appje sturen? Ik kan haar mee nemen naar de bios? Nee oké stom, park? Of een wandeling ergens? Ik weet het niet.

Ik besluit Grace om hulp te vragen. Grace heeft er vrede mee gesloten dat ik date met Lola.

Haai, Grace👋🏼

Wat Shawn?? Ik ga niet voor jou naar de supermarkt om eten te kopen🙃💙

Nee ik heb advies nodig van jou😊

Echt, hoe je boodschappen moet doen zeker?😂🍁

Neeehh iets anders🙃💙

Wattt dannn!!😱💙 tell meeee!!

Hoe zou jou perfecte date er uit zien??🌈🌹💙

Oehhhhhh🤗🤗 romantisch van je shawwn😂😍

Ik denk in een parkje picknicken? Maar samen Netflix kijken is ook cute ALLEEN NETFLIX EN MUFFINS is ons ding😂😂

Thanks Gracejuhh😊😊💙🍀

No thanks 🙃

Zo eindigde ons gesprek en ik denk dat ik gewoon naar een parkje ga.
Ik appte Lola snel voordat ik weer begon te twijfelen.

Hai, Lola

Heey, shawntje ❤️

Heb je morgen tijd om af te spreken?🙈💞

Ja voor jou altijd shawntjuhh❤️❣️

Haha oké, morgen om 3 uur voor mijn hotel??🕒

Japp❤️ moet alleen om 3 uur mijn hond uitlaten....🐶❣️

We kunnen naar het park gaan samen met je hond???🐶😊❤️

JEEJ is goedd🌹😊❤️

Tot morgen❣️

Morgen💋 me💄

Zuchtend leg ik mijn telefoon op mijn bed. Ik zucht 1x diep en ik ben blij dat het over is. Ik was er erg zenuwachtig voor op één of andere manier. Ik ging op mijn bed liggen en ik sloot mijn ogen.

Mijn rust werd verstoord door een plingel die afkomstig is van mijn telefoon.

En Shawn? Zei ze ja??🤞🏼

Jap 🙆🏽‍♂️

JEEJ Shawn ik ben blij voor jeee🤶🏼💋
Thankss🍀💙

Grace die mij een kusje stuurt? Dat was nieuw, maar ach ja maakt niet uit hoor.

Ik besluit om mij om te kleden en mijn tanden te poetsen, want morgen moet ik geen dikke wallen onder ogen mijn vinden.

Ik ga onder de dekens liggen en val in een diepe slaap.

__________________________
Ik heb 1,2,3,4,5,6,7,8 en 9 soort van herschreven. Het is nog wel het zelfde maar net een paar dingen anders 🙃 je hoeft het niet helemaal terug te lezen ofzo. Oké doeiii🍀

The same way || Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu