5.

159 8 0
                                    

Shawn Pov:

We zitten nu in het restaurant ik heb spareribs en Grace heeft een pizza met rucola. Het restaurant is sfeervol verlicht en we kijken uit op de grachten .We praten over van alles en nog wat. Ik heb ook een idee voor een nieuw liedje. Het gaat dan over haar maar ik heb het niet echt helemaal uitgedacht, ik weet het ook niet echt.

We zijn uitgegeten als toetje hadden we allebei een brownie zo lekker! Grace zat de hele tijd 'Shaawwnnn je bent geweldig, echt lovee youuu' volgens mij vond ze het wel leuk.

We lopen het restaurant uit en ik betaal nog even.

We lopen naar een romantisch tuintje er staat een bankje waar we op gaan zitten en we kijken uit op het Ei (meertje) van Amsterdam. We keken elkaar lang aan. Ik keek naar haar lippen en zij naar de mijne. Ik kwam dichter bij met mijn gezicht en leunde met mijn arm op het bankje. Ging het gebeuren? Is dit wat ik voor haar voelde? Vragen raasden door mijn hoofd. Haar hand rustte mijn wang Onze lippen raakte elkaar bijna. Ze legde haar hand rustig op mijn borst.Ze duwde me zachtjes weg. Ik keek haar verward aan. Ze keek mij aan. 'Shawn, ik hou van je, maar als vrienden, Ik kan niet met jou nemen als ik met iemand anders heb.' Zegt Grace spijtig en ze kijk naar de grond.

Dat was het moment dat mijn hart in 1000 stukjes brak.. het kwam aan als een baksteen die hard op de grond viel en dan in elkaar viel.

'Het spijt me, ik wist niet dat je al iemand had' zeg ik met pijn in mijn hart. 'Sorry, het is mijn schuld, ik had het je eerder moeten vertellen.' 'Het geeft niet Grace, wie is de gelukkige die jou de mijne mag noemen?'Vraag ik nieuwsgierig met pijn in mijn stem. 'Zijn naam is Mike, hij is 20 en hij woont hier in Amsterdam' 'We kunnen hem morgen bezoeken als je wilt?' De vraagt stelt ze een beetje onzeker of bang voor mijn reactie. 'Grace, lijkt me leuk' zeg ik proberend om overtuigend over te komen.

Waarom vertelde ze het zo laat? Ik had mij kunnen voorbereiden op mijn gebroken hart, maar ik kan haar ook weer niet de schuld geven. Ze heeft dan wel 2 maanden niet met haar vriend contact gehad? Dat is lang. Als ik een vriendin had dan zou ik 24/7 wel even bellen. Oké niet 24/7 maar wel contact houden, elke avond Skypen Ofzo. Mijn gingen als een gek overal naartoe

We staan op en lopen naar een plek waar je taxi's aan kan houden. Het was een vreselijk pijnlijke stilte toen we daar heen liepen. We liepen super ver van elkaar af, dat er zo een persoon tussen ons hadden kunnen lopen. Oogcontact probeerde ik te vermijden, zij denk ik ook. Het was echt het hoogtepunt van ongemakkelijkheid.

We hielden een taxi aan en stapten in. Grace ging in de bijrijdstoel en ik achterin.

De rit was lang, stil en saai. Die man had nog geen eens de radio aan.

We betaalde en stapte uit. We liepen het hotel in. En we gingen allebei naar onze eigen hotel kamer. Grace ging naar haar kamer. Zonder pardon liep ze langs mij en ging ze haar kamer .

Het was rond 9 uur en ik was moe maar slapen daar gad ik geen zin in. Ik zou aan Grace denken en geïrriteerd raken aan mijzelf.

Ik word gek van mezelf. Ik grijp met mijn handen naar mijn haar. "Ughhhh,ik ben gewoon stom!" Zeg ik Geïrriteerd tegen mezelf. Ik wil dingen kapot maken. Ik kan mezelf wel slaan. Maar op dit moment snak ik dan naar een warme douche. Dat deed mijn moeder vroeger als ik boos was. Dan liet ze mij even douchen en was mijn "boze bui" alweer voorbij.

Ik loop naar het badkamertje en kijk in de spiegel. Ik kleed mezelf uit en stap onder de warme stralen van de douche.

Hier geniet ik dan van....
Ik was mijn haar met Shawnpoo en spoel het later weer uit.

Ik wikkel de witte handdoek om mijn middel als ik mijn telefoon hoor afgaan loop ik zo snel mogelijk naar mijn nachtkastje waar mijn telefoon ligt. In de hoop dat het Grace is. Maar nee het is Luke Hemmings  een goede vriend van mij. Ik druk op het knopje van opnemen.

Luke-L
Shawn- S

S: "Heey, Hemmings friend" zeg ik vrolijk. Alsof er niks is gebeurd van net.

L: Shawnniee boy Heey, hoe gaat het op tour? Al iets leuk gedaan? Al leuke Meisjes gespot? Hij lacht om zijn eigen grap. Nee grapje hoor jochie

S:  Recht in mijn hart die laatste vraag.. maar oké
Ehh... ja Luke de tour ik leuk. Ik heb niet echt wat leuks gedaan, behalve fans meeten. En nee geen leuke leuk meisjes zeg ik nog een beetje twijfelend of ik het wel had moeten antwoorden

L: Shawn wat is er? Ik hoor het aan je stem. Wat is er mis tell me. Ow ja Calum en Ashton en Mickey luisteren nu ook mee. Heel 5sos luistert mee naar joun verhaal waar wij je mee gaan helpen.

S: Heey guys, oké ik vertel het jullie maar vertel het tegen niemand. Oké, *zucht* Grace en ik zijn beste vrienden. Of nou ja dat waren we. Ik weet niet echt goed wat we nu zijn.

L: Wat is er gebeurd dan? Je kan ons alles vertellen he dat weet je toch wel?

S: Ja dat weet ik alleen ik schaam me er een beetje voor.

L: Haha wat is er gebeurd? Heb je haar gezoend zonder dat ze het wou? Heb je haar vriend perongeluk geslagen. Ging je maarde meisjes toiletten en Grace zat op de wc? Wat?

S: Hahah grappig😒, maar ja klopt. De trilling in mijn stem is te horen.

L: Euhm...... nou ik maakte maar een grapje. Maar is welke is echt gebeurd?

S: Eh... ja de zoen. Ik wou haar zoenen maar ze duwde mij weg, ze zei dat ze al een vriend heeft en ja. Het kwam er kil uit maar diep van binnen brak het mij.

Calum; Shawn het spijt ons voor je. Moeten we je een muffin pakket sturen. Er zijn genoeg andere meisjes op de aardbol. Sterkte My friend. Calum was nooit echt goed met woorden maar het kwam recht vanuit zijn hart dat wist ik wel. Een lach siert daardoor mijn lippen.

S: muffin pakket? Grinnikte ik. Lekker! Maar bedank Calum veel lol nog he. Maar ik moet hangen.

L: Okie sterkte he. Zei Luke oprecht.

S: Bedankt Byee jongens. Vergeet het muffinpakket niet op te sturen he. Zeg ik lachend.

Toen ik op het rode knopje had gedrukt en op had gehangen kwam de vlaag van leegte weer.

Ik had afleiding nodig had ik zelf besloten. Ik ga niet alleen maar zielig doen. Ik ben sterk. Ik wist  dat ik mijzelf niet voor de gek moest houden, maar het moest nu om sterk te blijven.

Ik besluit om live te gaan op inta. ''heey guys" zeg ik vrolijk. Ik hou van mijn fans! Ze maken mij blij en ze zijn degene die mij maken wie ik nu ben. Iedereen stelt vragen en ik antwoord de meeste wel. Het is leuk om even met je fans te zijn. het voelt alsof ze opeens heel dichtbij zijn. Terwijl ze gewoon aan de andere kant van de wereld zitten.

Na ongeveer een kwartiertje besluit ik niet meer live te gaan en stop ik er mee. als ik het afsluit zie ik dat Grace ook bij mijn livestream was. een fijn gevoel bekruipt me.

Ik kleed me uit en spring zowat mijn bed in. klaar voor een hopelijk goede nacht

Morgen gaat Shawn MIKE Ontmoeten yaas!!!

doeii xxx Me💙

The same way || Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu