2.

216 9 1
                                    

Shawn pov:

Ik ben allang terug van tour, het was echt geweldig met de fans.
rust is nu ook wel fijn. Rond 3 uur moet ik naar mijn manager. Ik ga mijn nieuwe gitarist ontmoeten, stiekem ben ik best nieuwsgierig wie het is, hoe hij is en wat hij allemaal kan.

Het is 3 uur en ik moet naar mijn manager. Ik houd een taxi aan,en stap in.  De chauffeur was ongeveer rond de 78.We rijden naar de bestemming. Het is stil onderweg en de radio staat zachtjes aan. Opeens hoor ik een liedje van Ed Sheeran (shape of you) op de radio. Diep van binnen maakte mijn hart een sprongetje, en zong ik zachtjes mee. Eens een fan, altijd een fan. ' Je kan mooi zingen jongen, later word dat wel wat.' Complimenteerde de oude man mij. ' ja meneer dat denk ik ook' zei een stemmetje in mijn hoofd en lachte om om mijn eigen gedachte.

We zijn er en ik stap uit. Betaal die lieve oude man en loop snel richting het hotel.

ik stap het hotel binnen waar mijn manager in kamer 258 zit te wachten op mij. Ik stap in de lift en druk op het goede knopje voor de goede verdieping. Ik stap de lift uit en loop naar kamer 258. Ik ben echt zenuwachtig, want  ja het is toch iemand waarmee je jaren mee opgescheept zit.

Ik klop op de deur.

De deur word open gedaan en schud Frank netjes zijn hand. 'Hey Shawn beetje benieuwd wie het is?' Ik loop de kamer binnen maar ik zie niemand zitten. 'Waar is de nieuwe gitarist?' Vraag ik nieuwsgierig en kijk de kamer onderzoekend aan. Terwijl ik mijn jas uitrek en op een stoel neerleg.'Ze staat in de keuken, ze had trek in een appel zei ze ofzo' antwoord Frank die het blijkbaar gek vond dat ze trek had in een appel.

Wacht een ze? Vast een verkeerde woordkeuze van hem en bedoelde hij hij. Ja Frank is al oud dus ik vergeef het hem wel.

Voordat ik überhaupt een vraag kan stellen of hij niet "hij" bedoelde hoor ik een zachte 'hai' mijn hoofd schiet richting de keuken, je zou bijna denken dat mijn hoofd eraf zou vallen, zo snel draaide ik mijn hoofd. En inderdaad het is een meisje. Het is een meisje met lang bruin har die rustig over haar schouders hangen, haar ogen zijn donker bruin waar je het pupil net nog ziet, ze heeft de fel groene appel in haar hand waar een hap uit is genomen.

^Kleren^

Ik staarde zowat 1 minuut naar haar, ik moest het verwerken dit was nieuw voor mij. Gelukkig verbrak Frank de stilte ' nou,Shawn dit is Grace, Grace dit is Shawn je mede gitarist' Grace rond op en gaf mij een hand,maar ze keek ongemakkelijk weg wat voor mij nog ongemakkelijker werd. 'Nou laat Shawn maar even horen wat je allemaal kan' zei Frank zijn ogen sprankelde toen hij dat zei hij lachte lief naar haar als teken dat ze niet bang hoefde te zijn. Ze pakte haar gitaar die onder de bank lag en haalde de gitaar uit de hoes en ging op de bank zitten.

Hij klonk echt overtuigend Frank, maar als ik haar voor me zie dan denk ik niet dat ze Conner kan overtreffen, trouwens ze moet voor super veel mensen spelen en als ze het amper voor mij durft dan wordt het vast niks.Ik ging naast haar op de bank zitten zodat ik het goed kon horen.

Ze speelde een stukje.
Het was echt prachtig hoe haar vingertoppen over de snaren gleden en hoe ze rustig naar haar gitaar keek, het was prachtig. Ze deed het op de zelfde manier als Conner, het was bijna eng.
Toen ik er echt van besloot te genieten sloot ik genietend mijn ogen.

Toen ze opeens abrupt stopte kwam ik meteen uit mijn trans en deed snel mijn ogen open.Frank en Grace lieten een grinnik achter, en Grace rolde zelfs met haar ogen, ik haat het als meisjes doen. 'Wat vond je ervan Shawn?' Zei ze met een ondeugende glimlach. Wat me eigenlijk best wel verbaasde, net was ze echt een bang konijn en nu is ze een ondeugende aap.

Meisjes zijn soms zo onvoorspelbaar.

'ik vond het wel oké' zei ik maar. Frank moest het weer verpesten en mij voor schut zetten en zei ' nou je zat met je ogen gesloten en we weten wat dat betekend', 'Maar ik geef je gelijk want het was prachtig, maar ik ga even wat koffie halen, jullie ook wat te drinken?'  'Nee, maar bedankt' zei Grace beleefd. 'ja doe maar voor mij water' zei ik.

Frank was nog maar net de deur uit of ze ging dichter naast mij zitten en stelde meteen al een vraag. 'Wie was voor mij de gitarist?'Mijn antwoord was heel droog "Conner" en glimlachte zwakjes.

Waarom zou dat nou willen weten? Echt raar.

'Zullen  we anders straks naar een cafeetje gaan om elkaar beter te leren kennen' stelde Grace voor. Ik keek op mijn telefoon hoe laat het was. Het was nog niet zo laat dus zei ik 'ja gezellig'

____________________________
Alweer deel 2. Iets korter hoofdstuk. Ik hoop dat jullie het leuk vonden..
Byee💙🍁

The same way || Shawn MendesWhere stories live. Discover now