hoş geldin lan

3.2K 409 49
                                    

Verdiği kararlardan asla pişman olmamıştı. Elinde tuttuğu bileti gözden geçirdi tekrar. Seul'e geri dönüyordu. Kendi evine, mısır gevreklerine. Annesi çok çabuk döndüğü için üzülüyordu. Zorla yanına koyduğu yemekleri poşetleyip eline tutuşturmuştu. Yoongi için olanlarda vardı elbet.

Otobüsünün yanına gitti. Bavulunu bagaja koyması için muavine verdi. Daha sonra otobüsün büyük merdivenlerini tırmandı. Dar koridorda yürüyüp yerine oturdu.

Otobüsün kalkma saati yaklaştıkça insanlar yerlerine oturdu. Hareket edince bazıları camlardan ailelerine, dostlarına, sevgililerine el salladılar. Yoongi burda olsaydı eğer ona el sallayabilirdi. Veya annesi.

Kolunu cama yaslayıp elini hafif yumruk yaparak cenesine dayadı. Kulaklıklarını çıkarmadan gözlerini kapadı.

Akşama doğru otobüsünden inmişti. Yoongi'yi arayıp onu almasını istemişti. Her nefes alışında göğüsü inip kalkıyor, ve bir parça kalbi kırılıyordu.

Yoongi arabasını Namjoon'un önüne kadar sürüp durdu. Bagajı açtı. Namjoon bavulunu çekerek yöneldi. Her bavulunu çekişin de yerde dönen tekerleklerinden sesler çıkıyordu.

Ön koltuğa oturup kemerini bağladı. Dudaklarını yukarı kıvırarak gülümsedi Yoongi'ye.

"Hoş geldin lan." Yoongi-ah.

Namjoon tepkisiz kalarak önündeki büyük camdan dışarısına baktı. Seul gece daha bir güzeldi. Ona göre.

Yoongi arkadaşını evine bıraktıktan sonra evine gitti. Sabah arkadaşını direkt hastaneye götürecekti.

Namjoon kapının girişinde evini süzdü. Yarın, Seokjin'i, görecekti, üzgün bir şekilde. Gözleri doldu. Sevdiğini üzgün görmeyi hiç istemiyordu. Göz pınarlarında dolan yaşlar daha fazla tutunamadı. Pıt pıt tahta yere düşmeye başladılar.

Bavulunu kapıda bırakıp odasının kapısını açtı. İçeri girerken karanlık odada, eli prizi aradı. Açtı lambasını, üstünü değiştirmeden, ağlayarak yatağına attı kendini. Yüz üstü uzandığından, yorganı emmişti gözyaşlarını. O gece, yine ağlayarak uyumuştu Namjoon.

şu sıralar gerçekten iğrenç günler geçiriyorum :'
diğer bölüm konuşacaklar
sizi seviyorum çingular, kendinize dikkat edin 💞

''''''''

🌹

Eye ❝ namjinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin