mecburdular

4.5K 583 150
                                    

Aynaya bakıp duruşunu dikleştirdi. Boy aynasında kendini defalarca süzdü Namjoon. Çok heyecanlıydı, aynı şekilde Seokjin'de öyle. Siyah dar pantolonu bacaklarını belli ediyordu. Üstüne beyaz gömlek giydi ilk başta Namjoon. Daha sonra böyle çok sade kaldığını düşündü. Gömleğinin üstüne gri kazağını giyince daha iyi göründüğünü düşünüp öyle bırakmıştı. Namjoon pijamayla bile tarz sahibi olan biriydi.

Siyah pilot ceketini fortmantodan alıp kapıyı açtı. Anahtarını eline alıp kapıyı kilitledi. Buluşacakları kafeye doğru ilerlemeye başladı. Her adım atışında kalbi daha da hızlanıyordu. Sağ elini kalbinin üzerine getirdi. Delicesine atan kalbi parmak uçlarının karıncalanmasını sağlıyordu.

Yun abisine buluşacaklarını söyleyince Seokjin o gece uyuyamamıştı. O gün geldiğinde ise her defasında kardeşine saati sormuştu. Geç kalmak istemezdi. Hele ki geç kalıp onu bekletmek hiç istemezdi.

Yun ve Seokjin kafeye gitmek için taksi çağırmışlardı. Seokjin bugün pek yürümek istemiyordu.

Namjoon, erken çıktığı için kafeye ilk o gelmişti. İçeride pek fazla müşteri yoktu. Bu kafeyi o yüzden seviyordu. Az kişi olunca daha rahat ediyordu.

Sarı sandalyeyi kendine doğru çekti. Belli bir aralık olunca oturdu ve beklemeye başladı. Yanına gelen garson kadın selam verip bir şey isteyip istemediğini sordu. Namjoon gamzesini belli ederek gülümsedi ve birini beklediğini söyledi. Garson kadın başını hafifçe öne eğdi, yanından ayrıldı.

Taksiden ilk başta Yun indi ve abisinin inmesine yardım etti. Taksiciye parasını vererek kafeye girdiler.

''Heyecanlı mısın abi?'' Yun gülümsedi.

''Hemde nasıl. Elini kalbime koy bak, koy da gör.''

Yavaş adımlarla Namjoon'un yanına gelip eğildiler. Namjoon sarı sandalyesinden kalkarak hafifçe eğildi o da.

Namjoon elini tanışmak anlamında Seokjin'e uzattı. Kadın elini tam tutacakken Seokjin Namjoon'un elini kavradı.

''Merhaba, ben Kim Namjoon.'' dişlerini gösterek gülümsedi Namjoon.

Ne yumuşaktı elleri sevdiği adamın. Bir o kadar da soğuk. Namjoon'un sıcak eli Seokjin'in soğuk elini biraz da olsa ısıtmıştı. Hiç bırakmak istemedi ikisi de ellerini hep öyle kalsın istediler ama mecburdular. Ellerini ayırdıklarında Namjoon bu sefer kadının elini sıktı. Kısa sürmüştü.

Namjoon gözlerini alamadı Seokjin'den.
Seokjin, çok merak etti Namjoon'u.

:]

  
''''''
🌹

Eye ❝ namjinWhere stories live. Discover now