24.Bölüm...

8.2K 1.7K 382
                                    

Medya da muhteşem sesiyle LP'den "Forever For Now" keyifle dinleyin şekerlerim...

24...

Onu üzdüğüm için pişman mıyım?

Irmağın sıcak kollarından sonra Young'ın beni apar topar mekana çağırması her ne kadar can sıkıcı olsa bile mekanın yerle bir olmuş halini görmemle o gün ben de yerle bir oldum. Adamlarım dört bir köşede etrafı toparlamaya başlamışken ofisimde yine aynı dörtlü küplere binmiş durumdaydık, ama içlerinden en çok küplere binen bendim.

 Adamlarım dört bir köşede etrafı toparlamaya başlamışken ofisimde yine aynı dörtlü küplere binmiş durumdaydık, ama içlerinden en çok küplere binen bendim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Nasıl ya nasıl olur bütün bunlar? Katil beni evinde ağırlarken demek saman altından su yürütmüş. Sabahına mekanımı yerle bir ettirmiş adamlarına. Young, nasıl karşı koyamadınız?"

"Elimizden geleni yaptık Demir, adamlar bizden kalabalıktı."

Salih Baba derin nefes alıp, "Olan olmuş bunları düşünme oğlum. Nasılsa eski haline getiririz. Rasim, yaptığınız emrivakinin hıncını senden alarak muhtemelen sana gözdağı vermek istemiş. Onun tarzı bu. Takma, biz yolumuza devam edeceğiz."

"Sadece o değil Salih baba. Irmağın kızı olduğunu bildiğimi söylediğim için bu saldırı."

Bu havadisi beklemiyorlardı ki hepsi birden şaşırarak gözlerini çılgınca bana diktiği gibi hep bir ağızdan, "Ne!" diye bağırdılar.

Salih baba, "Ne yani şimdi o şerefsize Irmağın gerçek kızı olduğunu mu söyledin, sen niye bize danışmadan bu bilgiyi onunla paylaştın ki?"

"Olan oldu, bence bu kozu gösterme zamanı gelmişti."

"Fevri davranmaya devam ediyorsun," dediğinde Salih babaya resmen omuz silktim.

"İstanbul'a geleli baya zaman geçti ve hala yerimizde sayıyoruz. Anlamsızca bir kızın peşine taktınız beni. Bunun benim için nasıl bir şey olduğunu bilemezsiniz!"

Fikret komiser ayağa kalkıp, "Acele etmene hiç gerek yoktu, sakın bundan sonra bir daha düşüncesizce hareket etme," deyince nevrim döndü ve masanın üzerinde duran beyaz vazoyu kaptığım gibi kapıya fırlattım.

"Daha ne kadar bir süre için, ne kadar bir kızla uğraşacağım? Ne kadar? Hayır, bu anlamsız hayatı yaşamaktan yoruldum. Zamanı gelirse fırsatı kaçırmayacağım ve ben gerekeni..."

Komiser resmen kükreyerek sözümü kesti.

"Ne demek istiyorsun? Senin can güvenliğin her şeyden önemli! Adamı öldürmek mi istiyorsun? Buyur yap! Ne olacak? Adamları seni yaşatacak mı sanıyorsun? Peki, onca koşuşturmamız boşa mı gidecek? Rasim'e bağlı tüm çeteleri çökertmek varken senin kafanla hareket etmeyeceğiz. Aklını başına topla!"

Komiserin bu sinirine karşılık Salih baba, "Komiserim tamam! Sanırım ne demek istediğimizi gayet iyi anladı. Fevri çıkışlarının karşılığını gördük. Bundan sonra daha temkinli olacağız," dedi ve Young ile birlikte yanıma gelip beni sakinleştirmek adına koltuğa oturttular.

YASA DIŞI/ RaflardaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin