17.Bölüm...

19K 2.2K 377
                                    

Evet, sevgili okurlarım bu sefer yeni bölümümüz hızlı geldi. 

Keyifli okumalar...

17...

Büyük gün...

Ertesi sabah, hala dün gece ve evvelsi gece yaşananların mahmurluğunda uyandım. Bugün büyük gündü. Geceki partiye katılacak olmamla birlikte intikam ateşinin fitilini yaktığımı düşündüm. Bana verilen görevleri birer birer yerine getirmeye başlamanın keyfiyle koştum o gün.

Kafamda kızla yakınlığıma ve partiye katılmama birer tik attım...

Koşudan sonra gün boyu evden dışarı çıkmadım. Smokin almaya bile Young'ı gönderdim. Bütün gün, evin bir odasına mekandan getirip yerleştirdiğimiz spor aletleriyle çalıştım; çok fazla yumruk attım kum torbasına ve mekik çektim defalarca, öyle ki bir süre ellerimi, kollarımı ve bacaklarımı hissedemez oldum. Bu arada Salih babayla ve Fikret Komiserle de defalarca telefonda aynı şeyleri konuştuk. Bu gece büyük gündü; Rasim'in evini ve görüştüğü insanları araştırma fırsatı bulacak ve bundan sonrası için bu çok önemli bir adım olacaktı hepimiz için.

Öğleden sonra saat üç buçuk gibi Young elinde iki smokinle karşıma dikildi.

"Vay, kardeşime bak sen, ne kadar da düşünceliymiş! Beğenmem diye mi iki smokin aldın Young?"

Young kahkaha attı. "Yok, be dostum, seni yalnız bırakacağımı düşünmedin galiba. Ben de geliyorum. Naz'ın davetlisi ve hatta sevgilisi olarak..."

Kaşlarımı kaldırdım, resmen arkamdan iş çeviriyor bu serseri!

"Ne, neden bundan benim son dakika haberim oluyor? Salih baba ve sen niye bu plandan beni haberdar etmediniz?

Omzuma omuz attı...

"Hey, dostum sinirlendin mi? Senin kafanı bu arka plan işleriyle yormayalım dedik. Hem bu gece kızlara ve sana sevgili olduğumuzu duyuracaktık. Arka plan işleri benim işim," dedi göz kırparak.

Tebessüm ettim, "Neyse öyle olsun. Hem kardeşimde bir sevgili yapmış, görev icabı da olsa kutlarım sizi," dedim.

Karşılıklı gülüştük...

Akşam trafiğini düşünerek saat tam altıda ikimizde kapıda hazır ve nazırdık. Birbirimize yaptığımız iltifatlarla evden çıktık. Salih baba benim için kendi adamlarından birinin kullandığı bir limuzin göndermiş. Young ise Naz'ı ve Demet'i kendi arabasıyla alacaktı.

Irmağın kapısına geldiğimde saat yedi olmak üzereydi. Karşı kaldırımda Rasim'in adamlarına göz ucuyla baktığımda, onlarda limuzinden inen bana garip garip baktılar. Bahçe kapısından sonra evin kapısına geldim. Kapı açıktı, içeriden yardımcıları olduğunu düşündüğüm bir kadın kapıyı sonuna kadar açarak, "Buyurun," dedi.

 Kapı açıktı, içeriden yardımcıları olduğunu düşündüğüm bir kadın kapıyı sonuna kadar açarak, "Buyurun," dedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
YASA DIŞI/ RaflardaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin