Τελευταία φορά

5.8K 538 89
                                    

Η Ζωή μας περιέγραφε αναλυτικά την κατάσταση της εταιρίας και όλοι της αφιέρωναν όλη την προσοχή τους. Ο Έρικ κρατούσε κάποιες σημειώσεις σε ένα χαρτί όπου έγραφε την λέξη "ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ" και δίπλα το λογότυπο της εταιρίας Κάρντι. Από ότι φαίνεται επέβλεπε τις διαδικασίες της εταιρίας και μετέφερε την γνώμη του στον μπαμπά του.

Ο Ίθαν συμμετείχε στην συζήτηση και ήταν αρκετά εκδηλωτικός συγκεντρώνοντας έτσι πάνω του την προσοχή όσων παρευρίσκονταν στην αίθουσα.

"Τώρα είστε ελεύθεροι, στο υπόλοιπο μισό της αίθουσας υπάρχει μπουφές και τραπεζαρία, μπορείτε να μεταφερθείτε εκεί και αν δεν είναι αυτό που θέλετε έχετε την επιλογή να αποχωρήσετε. Ευχαριστώ για την προσοχή σας." Η Ζωή έκλεισε τον φάκελο με τις σημειώσεις της και τον έβαλε μέσα στον χαρτοφύλακα της. Γύρισε προς το μέρος μου και μουρμούρισε πως θα συναντιόμασταν στο γραφείο της αργότερα για να αναλύσουμε τις δικές μου υποχρεώσεις και αφού συμφώνησα κατευθυνθήκαμε προς τον μπουφέ.

Ο Έρικ με τον Ίθαν και τον τρίτο συνεργάτη τους μας πλησίασαν με αποφασιστικά βήματα και στάθηκαν μπροστά μας περήφανοι και καμαρωτοί.

Ο Έρικ με τον Ίθαν επεξεργάστηκαν την αλλαγή στο μαλλί μου χωρίς να σχολιάσουν κάτι με λόγια, ειδικά μπροστά στην Ζωή.

"Ίθαν Γουέρτ." Συστήθηκε ο Ίθαν στην Ζωή με ένα πλατύ γοητευτικό και σαγηνευτικό χαμόγελο. "Από εδώ ο ξάδερφος μου Έρικ Κάρντι και ο Σεθ Χέιλ, πολύ καλός μου φίλος από τότε που πήγαινα Λύκειο."

Τα αυτάκια μου βουίζανε ή ο Ίθαν είχε προσφωνήσει τον άντρα δίπλα του με το επώνυμο Χέιλ; Η αλήθεια είναι πως ήλπιζα να μην είχα ακούσει καλά, να είχα παραλήψει κάποιο σύμφωνο ή κάποιο φωνήεν ας πούμε.

Όσο όλοι συστήνονταν μεταξύ τους έκανα την προσπάθεια μου να ξεφύγω από την λαβή της Ζωής, καθώς είχε αποφασίσει να με γραπώσει και να κυκλοφορούμε αγκαζέ μέσα στην αίθουσα.

"Πρώτο μυστικό στην επιτυχία είναι η επικοινωνία." Μου ψιθύρισε ενθαρρύνοντας με να μιλήσω στην τριάδα.

"Να μου λείπει τέτοια επικοινωνία." απάντησα ειρωνικά αφήνοντας την να με κοιτάζει έκπληκτη.

"Ξέρω ότι θα σου είναι δύσκολο να συναναστρέφεσαι με τους Κάρντι αφού αγόρασαν την εταιρία του πατέρα σου, αλλά είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της."

Ναι Ζωή, γιατι αυτό ειναι το βασικό μου πρόβλημα αυτή την στιγμή.

"Από εδώ η δεσποινίς Παπαναστασίου." Με σύστησε η Ζωή και κάγχασα.

Μαθήματα ΑυτοσυγκράτησηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα