Znásilněná

709 17 1
                                    

"Oblékni se. Jedeme domů. Musím ještě nakrmit divou zvěř" řekne Andrew a všichni se sním začnou smát. Obléknu jsi své oblečení a obuji si boty. Prohrábnu jsi vlasy a jdu za nimi. Sednu si do limuzíny vedle Ashley i když to byl špatný nápad,ale jen na pár minut. Ashley mi dal ruku na stehno a tvrdě ho zmáčkl.

"Ruce pryč Ashley! Pojď jsem!" křikne Andrew a poklepe na místo vedle sebe. Zvednu se a jdu si sednout vedle něho. On si obmotá ruku kolem mého pasu. Chtěla jsem něco říct,ale radši jsem to neudělala a jen seděla a mlčela. 

Po chvilce jsme přijeli domů. Hned jak Andrew otevřel dveře jsem se vydala do svého pokoje. Sundala ze sebe to odporné oblečení a šla jsi lehnout jen ve spodním prádle. Usnula jsem za pár minut.

-

Ráno jsem se probudila sama což znamená,že doma nikdo není a je strašně pozdě. Hodila jsem na sebe župan a vydala se do kuchyně. Koukla jsem na hodiny. Je sedm? Proboha něco je špatně. Udělala jsem si kávu a sedla jsi na židli u ostrůvku. Ze zdola jsem slyšela křik. Bůh ví co se tam dole děje. Ani poslouchat to nemůžu. 

"Už jsem tě chtěl jít vzbudit a ty tady takhle sedíš" řekne Andrew.

"Dobré ráno" řeknu ironicky. 

"Jdu tu čubka na chvíli pustit. Máš jí na starost. Pokud zdrhne tak za to budeš pykat ty!" řekne Andrew a pohrozí mi prstem a odejde. 

Po chvíli ona vyleze jen v otrhaném spodním prádle ven. 

"Jdu zpět za kluka. Víš co máš dělat" řekne Andrew a odejde. Vyndám hrníček a naliji do něj kávu a podám ho Belle. 

"Děkuji" zakoktá a pak se napije. 

"Co chceš k jídlu?" řeknu a otočím se ke skříňkám. 

"Je mi to jedno hlavně ať je to jídlo" řekne. Udělám jí vajíčka a opečením chlebem. 

"Jak to,že s tebou nikdo z nich nespí?" řekne s plnou pusou.

"Mám jiná pravidla než ty. Mě se může dotknout jen Andrew,ale tebe všichni" řeknu a napiji se z hrníčku. 

"Aha. Ty jsi jako Andrewa osobní děvka?" řekne Bella.

"Takhle mi rozhodně neříkej! Taky tady nejsem dobrovolně! Kdybych tady byla dobrovolně tak ti ani najíst nedám. Nejsem svině jako oni. Oni mě unesli. Nebo spíš Andrew si mě unesl" zvýším na ní hlas.  

"Promiň to jsem nevěděla. A už se ti odsud podařilo utéct?" zeptá se Bella.

"Nějak moc se vyptáváš,ale jinak jo,ale on už tam byl a vzal mě zpět" řeknu.

"Ale jak?" řekne Bella.

"Řekl mé mamce,že jsem manželé, a že se k němu stěhuji. Řekni kdo by jeho tvářičce neodolal" řeknu a obou naliji další kávu. Na chodbě slyším křik a dupot. Otevřou se dveře a v nich stojí nasranej Andrew. Tohle nebude dobrý! 

"Ty jedna děvko! Nepamatuješ jsi snad pravidla?" křičí na mě. 

"Andy uklidni se!" snaží se ho uklidnit CC.

"Neuklidním! Ty si se s ním prostě a jednoduše vychrápal! I přes moje pravidla!" křičí. Pak mu dá pěstí a CC spadne na zem. 

"A ty! Půjdeš se mnou. Když on tak i já!" křikne. Chytne mě za vlasy a táhne do pokoje. Hodí mě na postel a ruce i nohy mi přiváže k posteli. Sundá ze sebe oblečení a pak roztrhá mé spodní prádlo. Snažím se aspoň křičet,ale jeho slizké rty přilepí na ty mé. Vůbec s ním nespolupracuji a to se mu nelíbí. 

"Spolupracuj nebo tě to bude bolet!" prskne. Poté přiloží své rty zpět. To už začnu spolupracovat. On na nic nečeká a vnikne do mě a tvrdě přiráží. Tak hrozně to bolí. Z oka mi ukápne jedna neposlušná slza a pak už se hrnou další. Když dokončí svou práci posbírá své věci a odejde. Já stále ležím ve své posteli a snažím se vstřebat co se teď stalo. Své oteklé ruce a nohy vytáhnu s provazů nebo co to je a obleču se do svého županu. Z obýváku se ozve výstřel. Proboha! Chci se tam rozběhnout,ale moje nohy to nedovolí. Spadnu na zem. Zvednu hlavu a vidím CCho jak leží na zemi. Ne ne ne! Zvednu se. Přidržuji se zdí a jdu pomalu do obýváku. Na gauči sedí Andrew a v ruce drží zbraň. Vedle něho stojí zbytek gangu a koukají do země. 

"To jen,aby sis zapamatoval co máš a nemáš dělat. Moc dobře víš,že jsem hákliví když mi někdo sahá na zboží" řekne Andrew.

"Takže?" řekne Andrew,který se teď sklání nad CCím.

"Už to neudělám. Slibuji" řekne CC.

"To je dobře. Jinak to pro tebe neskončí dobře" řekne a kopne mu do rány. Všichni se vydají jako ovečky za Andrewem. Bouchnou dveře. Pomalu jdu k CCmu,který se snaží si aspoň sednout. Když jsem u něj tak upadnu. Ze zdola přijde Bella a zděšeně kouká.

"Nečum tak a přines z koupelny lékárničku. Koupelna je úplně vzadu" křiknu a roztrhnu CCmu nohavici. 

"Víš,že už spolu nic mít nemůžeme?" řekne a uchechtne se.

"Aspoň,že tě humor nepřešel" řeknu.

"Všechno je to moje vina! Kdybych tě nepolíbila a nebyl ožralá tak já mohla chodit a ty taky. Jasný dřív nebo později by to Andrew udělal,ale později a nebyl by tak nasranej" řeknu.

"Alexis! To teda nebyla tvoje vina. Mohu si za to sám" řekne CC a usměje se. Mezitím přijde Bella s lékárničkou. 

"Máš štěstí,že kulka leží támhle" řeknu a ukážu na kulku u zdi.

"Andy asi chce,abych ještě chodil. To je od něj milí" řekne ironicky.

"Nebo neumí střílet a bál se,že tě střelí špatně a bude s tebou muset do nemocnice a ty to všem řekneš" řeknu a vážu mu nohu. 

"Au" sykne CC.

"Nemohu za to,že ty nohy máš tak chlupatý. Mám ti tam snad vyholit srdce nebo kulku?" řeknu

"Vidím,že tebe taky humor nepřešel." řekne se smíchem.

"Mě nepřejde nikdy" řeknu a usměji se.

"Běž jsi lehnout. Je teprve devět a já už pochybuji o dobrém dnu a ty určitě taky" řekne CC.

"Pokud se zvednu moc ráda do té postele půjdu i přes vše co se v ní odehrálo" řeknu a ironicky se usměji.

"Bello pomoz Alexis do postele a pak se vrať zpět do své cely" řekne CC.

"A co ty?" řeknu.

"Já se doplazím do pokoje" řekne a jde do schodů jak kačer. Bella mě položí na postel a pak se odebere pryč. Já se přikryji dekou. Zavřu oči a usnu.

UnesenáWhere stories live. Discover now