Bella

791 19 0
                                    

Seděla jsem u baru a pila jednu vodku za druhou. Když se opiju nebude to tolik bolet jako když budu střízlivá. Andrew na tom nebyl o moc lépe. Tancoval a kolem něj se točili různé holky. Kopla jsem do sebe dalšího panáka vodky. Zakřenila jsem se.
-
"CC dones jí do pokoje. Já si musím ještě něco vyřídit" slyším Andrewa. CC mě chytne do náruče a jde se mnou do pokoje.

"Víš co se stane když spolu budeme něco mít?" řeknu ožrale.

"Buď mě přehodí psům nebo mě prostě zastřelí" řekne CC.

"Budeme doufat, že se to nedozví" řeknu a přiložím své rty k těm jeho. On se nijak nebrání. Položí mě na postel a lehne si na mě. Jednou rukou se přidržoval, aby mě nezalehl. Sundala jsem mu tričko a odhodila ho do tmy pokoje. Tím se odhalilo jeho potetované tělo. Rukou jsem mu přejela po všech jeho tetování. Než jsem stačila něco říct nebo se aspoň nadechnout moje triko už je tu tam. Své ruce přemístím k pásku od jeho kalhot. Rozepnu ho a kalhoty mu stáhnu až ke kotníkům. On neváhá a moje legíny jsou hned vedle jeho kalhot. Oba dva si navzájem sundáme zbytek věcí, které nám brání. Pak na mě jen koukne. Já kývnu. On do vnikne a já se s hlasitým sténem prohnu v zádech. On přiloží jeho rty k těm mým, aby utlumil mé stény. On se ve mě začne pomalu pohybovat a já se snažím ne křičet slastí. Připadám jsi jako kdyby má kůže hořela. Po chvíli cítím, že už se blížím k vrcholu všeho. Hlasitě vykřiknu jeho jméno a pak se udělám. Celé mé tělo se chvěje pod návalem orgasmu. On se udělá chvíli po mě. Svalí se na druhou půlku postele a hlasitě oddychuje. Hlavu položím na jeho zpocenou hruď a zhluboka dýchám. Zavřu oči a ponořím se do říši snů.
-
Ráno mě probudí bušení na dveře a řvaní ať otevřu. Rychle vyskočím z postele a své věci, které jsou poháněné po pokoji posbírám a hodím do skříně. Obléknu jsi župan a jdu otevřít.

"Můžeš mi laskavě říct proč se zamykáš?" křičí na mě Andrew.

"Nemusíš tak křičet. Já tě slyším" řeknu a chytnu se za hlavu.

"Nebuď drzá holčičko nebo to pro tebe špatně skončí!" křikne a pohrozí mi prstem.

"A dělej je snídaně" řekne a odejde. Zavřu dveře a jdu ke skříni. Vytáhnu jsi čisté spodní prádlo a černé kraťasy s tílkem, které mi přijde normální. Vlasy jsi vyčešu do vysokého culíku a jdu do kuchyně. Sednu jsi na židli a čekám co bude dnes. CC přede mě položí talíř s topinkami a hezky se usměje. Taky se usměji a dám se do jídla.

"Obleč jsi nějaké sexy šaty jdeš se mnou. Už tě tady nenechám" řekne a vezme mi talíř s jídlem.

"Kam jdeme?" zeptám se. Andrew pokyne hlavou k Ccmu.

"Každý rok v tento den mají všichni gangy odsud takový shromáždění. Berou jsi sebou peníze nebo věci, které ukradli, ale také se tam prodávají unesená děvčata nebo chlapci" řekne CC.

"Ty mě chceš prodat?" křiknu na Andrewa.

"Možná...." ještě něco chce říct, ale já mu do toho skočím.

"To jsi ze mě děláš prdel?" křiknu až se Andrew lekne.

"Kdyby jsi mě nechala domluvit tak by jsi věděla, že tě nechci prodat! Neznamená když řeknu možná, že tě prodám. Unesl jsem si tě pro mé vlastní potěšení! A drž už hubu a bez se obléct!" křičí až prská všude kolem sebe. Zvednu se a jdu do pokoje. Přejdu ke skříni a hledám něco co bych jsi mohla vzít. Moc sexy. Moc ani nevím jestli je to moc. Spíš málo. To rovnou můžu jít nahá. Když jsem se víc ponořila do své skříně našla jsem skvělé černé šaty. Na nohy jsem si vzala černé jehly a šla zpět do kuchyně. Něčemu se tam smáli. Když jsem přišla já všichni umlkli a jen koukali na mě. Všichni měli pootevřené pusy kromě CCho. Ten viděl víc než jen tohle a vlastně mi to ani nevadí.

UnesenáKde žijí příběhy. Začni objevovat