25. Bölüm O Ses

9.4K 933 164
                                    

Geçen bölüm beğendikleri replikleri Twitter ve Instagram üzerinden paylaşan arkadaşlarım.

Damlaaydin
NurArzu
Zeyneb999

Emeğinize sağlık arkadaşlar. Çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum. ❤️️

Bölüm erken geldi değil mi? Hesaplarımı kontrol eden sevgili @iyibirokurrr a çok teşekkür ediyorum. Onun yardımları olmasaydı bölüm bir hafta sonra gelirdi. Ona da buradan sonsuz saygılar sevgiler teşekkürler ediyorum. İyi ki varsın can arkadaşım ❤️❤️❤️

Ben bal arısı gibiydim senden önce isimli enstrümantalimiz var multimedyada. Çok hoşuma gitti. Dinleyerek okumanızı tavsiye ediyorum.

Bu bölüm karakterler sanki daha da oturdu gibi. Sizler ne dersiniz merakla bekliyorum.

Kahveler hazır. Müziğimiz bir tık ile yanımızda. Kahve müzik ve Kod 52 yeni bölüm sizlerle. Buyrun efenim bölüm sizlerin ☕️️🙌🏻🎉🔫





Sabahın erken saatleri...

Zeynep, baş ağrısından sonra çektiği derin uykudan sonra inanılmaz derecede enerjik kalkıp pencereyi açtı. Sonbahar yerini yavaş yavaş kış mevsimine bırakıyordu. Havayı derin derin soluyup kollarını açtı. Yeni bir gün, yeni başlangıçlar... Alışık olduğu korna seslerine mutlu bir ifadeyle baktı. Yoğun İstanbul trafiği çoktan başlamıştı. Normalde baş ağrısından sonraki gün mank gibi olur algısı kapanırdı ama bugün öyle değildi.

Sebebini biliyordu...

Çünkü yarın iddia günüydü! Sevinçle içi içine sığmayarak mutfağa geçip çay suyunu koydu. Sallama paketten bir tane açıp duşa girdi. Duştan çıktıktan sonra giyinip başındaki havluyu çıkarmadan dişlerini fırçalamaya başladı. Hem fırçalıyor hem de kendi kendine gülüyordu. Acaba yarın ne isteseydi?

Çiğ köfte yaptırsa? Yok şimdi o güzel olmazsa yiyemezdi. Tekne turu istese? Bak bu fena olmazdı. Film istese, mesela hiç izlemediği? Yok film izleyerek vakit kaybetmezdi. Çünkü o ara boşa gider yaptıracakları içinde kalırdı.

Başındaki havluyu çıkarıp mutfağa geçti. Çayı yaptıktan sonra dolabı açtı ve hiç şaşırmadığı manzara...

Hiçbir şey yoktu!

Sevgili komşularına gitse? Yok şimdi onlara takılırsa işi uzardı. Elleri belinde düşündü, düşündü. Aç kalması da imkansızdı. Zil sesine gözlerini kısıp bakarken merakla kapıya gidip dürbünden baktı ve bingo!

Sevgili komşuları.

Ama bir dakika, Gülten Nurten'siz kapıdan adım atmazdı ve kapıda sadece Gülten vardı.

Kapıyı açıp merakla bakarken Gülten'in elindeki üzeri peçeteyle örtülü tabağa gözü çarptı. Gözlerini tabaktan ayırmadı, konuşurken.


"Gülten abla gelsene, içeri."


Gülten merakla içeri bakıp etrafı kolaçan ettikten sonra bilmiş bir ifadeyle gülümsedi.

"Ay yok komşum. Misafirlerimiz var. Biz de poğaça börek yaptık. Ayak sesini duyunca içimize sinmedi. Bu arada dün yoktun hayırdır?"


KOD 52 -BİR AŞK MASALI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin