13. Bölüm Kısık Çığlık

9.1K 961 395
                                    

Geçen bölüm Instagram üzerinden ve Twitter üzerinden Kod 52 parodi hesabımızı etiketleyip beğendiği replikleri paylaşan sevgili arkadaşlarım.

NurArzu
MryHanker
Zeyneb999

Emeğinize sağlık arkadaşlar. Çok teşekkür ediyorum. ❤️❤️❤️❤️

Geçen bölüm yorumlarınız beni benden aldı. Hepinize teşekkür ediyorum. Hep dedim diyorum. Yazan ben değilim sizlersiniz. Bir de ismini söylemek istemeyen arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. O olmasaydı bölümler böyle çabuk gelmezdi. İyi ki varsın... ❤️️❤️️❤️️❤️️

Gerçekten iddia ediyorum harika bir bölüm müziğimiz var. O kadar güzel uydu ki. Kahvelerimiz elimizde müziğimizi tıklayalım ama sesini çok açmayalım. Biraz korkunç. Tamam çok korkunç. 🙄 hadi o zaman kahve müzik ve yeni bölüm sizlerle. Buyrun efenim bölüm sizlerin 🎯🔫❤️️☕️️





Yeşil ve kırmızı?




Ne olabilirdi ki? Efecan gittikten sonra Kerem internet üzerinden Sebastian hakkında bilgileri okudu, görsellere girip baktı. O kadar haberi kısacık sürede okuyup bilgi edindikten sonra cinayeti işleyen kişiyi görünce şaşırmadan edemedi. Yüzünün büyük kısmı yanık olan bir adamdı. Sanki cinayetleri kendisi işlememiş gibi mahkemedeki halleri ise sessiz ve sakindi. Zeynep'in onu yakaladığı yere gözlerini kısıp bakarken renkler dikkatini çekti. Sebastian yeşil bir kıyafet giymişti ve son cinayetini işledikten sonra maktulün kanıyla hem kendini hem de kurbanı boyamıştı.

Yeşil ve kırmızı...

Cinayet işlenilen yer de yeşil boyalıydı. Sapık psikopat bunun üzerine mi öyle bir not yazmıştı? Zeynep'i bu ortamda görmüştü ve... Allah kahretmesin!



Hızla Zeynep'in arabasını park ettiği yere doğru koşarken aklından onlarca şey geçiyordu. Seyfi babaya o kadar söylemişti ama dinletememişti. Tek istediği hayatında ilk kez de olsa yanılmaktı. Yanılsın ama o psikopat köpek bir cinayet daha işlemesin!

Zeynep'in arabasının yanına gelip etrafına baktı. Efecan son ana kadar Zeynep'le konuşmuştu ve sesini duyar duymaz hemen gelmişti.

O zaman?

Arabanın duvara bakan yönüne geçerek giderken telefonunun fenerini açtı. Sokak lambası yansa da yeterli değildi. O katil kısa sürede ortadan kaybolduysa o kadar uzağa gidemezdi. Feneri tutarak yürürken eski bir kapı dikkatini çekti. Hemen açıp içeri girdi. Yoğun bir müzik sesi geliyordu. Biraz daha ilerledikten sonra ışık sızan yeri görünce buranın bir gece kulübünün arka tarafı olduğunu anladı. Olanları anlamaya çalışıyor, onlarca kurgu kuruyordu ama buna rağmen son vardığı yer kocaman bir çıkmazdı!

Hemen kulübe girip kalabalığın arasından geçti. Etrafına bakıyor ama ne yapacağını bilemiyordu. Kulübün dışına çıkıp çaresiz gözlerle etrafına baktı. Başını kaldırıp kulübün adını okuyunca donup kaldı.

KIRMIZI YEŞİL

Hızla içeri girip geldiği kapıya yöneldi. Kendisini tutan görevliyle kimliğini gösterip hızla yanından ayrıldı. Karanlık ortama telefonun fenerini tutup aydınlatırken gördüğü kapının yanına gidip açtı. Aşağı doğru inen dar merdivenleri görünce nefesini tuttu. Buradan inmek demek ölüm demekti.

KOD 52 -BİR AŞK MASALI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin