27. Bölüm İki Adam

9.3K 928 154
                                    

Geçen bölüm beğendiği replikleri paylaşan sevgili arkadaşlarım okurlarım.

NurArzu
Damlaaydin
Zeyneb999

Cansınız emeklerinize sağlık. Seviyorum sizleri. ❤️️❤️️❤️️

Bölüm geç geldi biliyorum o yüzden özür dilerim ama mazeretimi biliyorsunuz. Bu bölümün hareketli bir şarkısı var. Bu şarkıyı sevgili @iyibirokurrr kaydetmiş. Ben de dinlerken yazmaya başladım ve müzik kaldı. İnşaallah beğenirsiniz.

Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizler misafirimsiniz benim de ikramım bu bölüm. Bayramda tatlı bir bölüm oldu gibi, takdir sizlerin tabii ki.



Kod 52 için sınıra gitmeden çiftimiz biraz değişsin değil mi? Ben de elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Tek isteğim sizlerin beğenisi.



Bu arada Hikayemiz ESARET 1.000.000 okunma oranını aştı. Yeni gelen okurlarımız, arkadaşlarımız var. Onların güzel mesajları için de ayrıca teşekkür ediyorum❤️️❤️️❤️️❤️️

Kahveler hazır mı? Hadi o zaman güzel müziğimizi açalım ve bizim deli çiftimizi okuyalım. Buyrun efenim bölüm sizlerin. Yorumlarınızı bekliyorum 🙌🏻😘❤️️❤️





Sabahın ilk ışıkları...

Zeynep gözlerini açmaya çalışsa da açamıyor, üzerinde tonlarca ağırlık varmış gibi kıpırdayamıyordu. Gözlerini zorlayarak açmaya çalıştı ama yapamadı. Sanki göz kapaklarına birileri oturmuştu. Karanlıktan aydınlığa çıkarken gördüğü şey fotoğrafının çekildiğiydi. Bembeyaz bir yerde, karşısında biri devamlı fotoğrafını çekiyordu. Üzerinde beyaz şifon bir elbise; etekleri, saçları uçuşuyor gülerek poz veriyordu.



Sonra dikkatle fotoğrafını çeken kişiye baktı ve gülen yüzü soldu. Daffy Duck buraya da gelmişti! Poz vermeyi bırakıp hızlı adımlarla yanına gitti.

"Sen neden benim fotoğrafımı çekiyorsun!?"

Sözünü bitirir bitirmez elindeki fotoğraf makinesini alıp yere fırlattı ve üzerinde tepindikten sonra öfkeyle yüzüne baktı.


"Haddini bil! Bir daha resmimi çekme!"

"Sen neden poz veriyordun?"

Al işte konuşuyordu, bir de! Elini uzattı, sesi çıkmadı. Bağırıyor bağırıyor ama sesi çıkmıyordu. Tekrar denedi bu kez de boğulduğunu hissederken hızla gözlerini açtı. Eli boğazında, yatakta oturur pozisyonda kalırken, sesli derin bir nefes aldı. Her şeyin kâbus olduğunu görünce kendini sırt üstü yatağa attı. Tavanla bakışırken kalktığı gibi yattığı için yatış pozisyonuna baktı. Şaşırması mümkün müydü?

Verev...

Evet verev yatmıştı hem de başı sevgili sahte kocasının yastığında! Kendi yastığı? Birden kalkıp yastığına baktı ama yatakta yoktu. Yere baktığında yastığını görünce tekrar sırt üstü yattı. Kim bilir gece nasıl yatmıştı da elin adamının yastığında kalkmıştı.

KOD 52 -BİR AŞK MASALI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin