401 až 378 dnů předtím

1.3K 190 19
                                    

Con,
vážně jsi myslel, že se uvidíme ve škole. Vážně jsme se totiž jenom viděli. Žádná slova. Žádný úsměv. Nebo spíš náznak úsměvu, nikdy se pořádně neusmíváš. Jsem z toho smutný.

Connore,
proč jsem pořád tak moc unavený? Denně spím minimálně 9 hodin. Někdy, povětšinou když máme odpolední, tak přijdu domů, "najím se" a jdu spát. Uvažuju o tom, že bych si nechal předepsat nějaký prášky. Nebo začnu pít kafe. Jo, spokojíme se s kafem. Doktory nechci ani vidět.

Con,
kafe je největší odpornost pod sluncem. Ale díky tomu jsem méně unavený, byť jen asi o dvě procenta, ale i tak. Jsem mnohem víc použitelný.

Conniiiiiiiieeeee,
bože můj, já pláču. Prostě. Moje váha před mámou je neuvěřitelných celých 58 kilo. Můžu si pustit fanfáry? Je mi tak moc dobře, když se mamka nebude ptát. Když si bude myslet, že jsem v pořádku. Bude to tak lepší.

Maminko,
prosím, neměj mi to za zlé. Jen... Ty mě pořádně nechápeš. Nechápeš jak se cítím, nechápeš, proč to všechno začalo. Prostě když teď budeš mít o starost míň, bude to tak lepší.
Přijde mi že, ty dopisy, co píšu tobě, nejsou tak otevřené jako když je píšu Conniemu. Nevím, třeba je to tím, že Con mě chápe víc než ty, bez urážky.
Mám tě strašně moc rád, Troye

Connie,
173 cm
42 kg
Je to dobré?

Con,
tvoje bejvalá je tak moc krásné hubená. Dneska měla overal a byla ji vidět skoro celá záda. Skoro jsem mohl počítat žebra.
Přál bych si být taky takhle hubený...

Connie,
173 cm
44 kg.
Dá se omezit přístup vzduchu? Protože už jsem vážně zoufalý.

Con,
měj se krásně, já končím. Stejně už to nemá cenu.
Mám tě rád, Tro.

----
Tak když má Troyuša narozky 💙💙

ana boy./ tronnorKde žijí příběhy. Začni objevovat