◆'29'◆

27K 2.4K 1.7K
                                    

🎶 Adam Lambert - Ghost Town

***

"Oradalar. Etraf adamlarla çevrili, dikkatli olun sizi görmesinler."

Hopelight'ın işitme cihazından duyulan sesiyle, ardına saklandığımız çalılıkların ardından başımı azıcık yukarıya kaldırıp bakıyorum.

Krem rengi binanın etrafında siyah giyinimli bodyguard tipli adamlar var. Biz onların karşısında, ormanlık alana yakın bir yerde gür çalılıkların arasına saklanırlen, Hopelight yüksek bir ağaca çıkmış onları gözetliyor.

Birkaç gündür bu gibi yerlere gelip Trap'in tutsak ettiği insanları serbest bırakıyoruz ve anlaşılan burası da son noktamız.

"Ailem binanın en arka tarafında tutuluyor." Diyor yanımızda getirdiğimiz Min Yoongi. "Ama binanın içinde de en az altı yedi tane adam var."

"Onları nasıl geçeceğiz?" Diyor Stain kaşlarını çatarak.

"Benim bir planım var." Diyor Coldfire. "Ama biraz tehlikeli."

Bakışlarımız ona çevriliyor.

"Yoongi ve ben onların yanına gideceğiz. Sonuçta Yoongi'nin hala Trap'e çalıştığını sanıyorlar ve benim ISD üyesi olduğumu bilen yok. Yoongi beni esir almış gibi göstererek binaya sokacak. İçeriye girdiğimde adamların dikkatini dağıtacağım. Sonra siz de saldırıya geçeceksiniz. Adamları etkisiz hale getirip tutsakları çıkaracağız."

"İşte benim zeki yeğenim!" diyor Stain onun sırtına pat pat vurarak. "Ama bu cidden çok tehlikeli. Yapabileceğine emin misin?"

Coldfire başını sallıyor.

"Benim ailemin orada tutulduğunu biliyorlar bu yüzden beni içeri almazlar. Yani seni sadece kapıya kadar getirebilirim. Sonrasında korkarım tek başına olacaksın." diyor Yoongi Cold'a bakarak.

"Bu olamaz! Yapamazsın!" diyor Hopelight işitme cihazından duyulan gür sesiyle. "Çok tehlikeli! O kadar adamın arasında ölmen an meselesi olur!"

"Bak şimdi benim de içime kurt düştü." diyor Stain yüzünü buruşturarak.

"Beni öldüremezler. Yoongi onlara Trap'in beni canlı görmek isteyeceğini söyleyecek. Ayrıca benim karetede siyah kuşağım var!"

"Karete biliyor olmanın silah kurşununa karşı etkili olacağını hiç sanmıyorum." diyor Hope.

"Cidden bundan emin misin? Minicik bir şeysin zaten onlara gücün-"

"Yah Bad! Sen de mi?!"

"Tamam sustum." diyorum elimle ağzıma fermuar çeker gibi yaparak.

"Bunu yapabilirim. Öyle değil mi Night?" diyor Aeda Nightmare'in kolunu dürterek. Geldiğimizden beri tek kelime konuşmayan, kimseyle dalga geçmeyen ve dalgın dalgın yere bakan Night başını kaldırıyor. "Hı? Ne?"

"Seni serseri!" diyor Stain onun koluna vurarak. "Göreve odaklan biraz!"

"Ah... Afedersiniz." diyor Night sanki çok acımış gibi kolunu ovuşturarak.

"Nesi var bunun böyle? Şu anda bana 'Ya hyung ne vuruyorsun' Diye sitem etmesi gerekirdi. Sabahtan beri tek kelime bile etmedi, bu hiç normal değil." diyor Stain.

"Çünkü Hyunji hayatta ve o da bunu düşünüyor." Diyorum pat diye.

Herkes şok olmuş gözlerini bana çeviriyor.

• Bᴀᴅ Bᴜɴɴʏ Π Jᴇᴏɴ Jᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ •  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin