09 | YELLOW

989 186 444
                                    

❝ Have you really read every one of these books? No, not all of them

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❝ Have you really read every one of these books? No, not all of them. Some of them are in Greek. 

- Beauty and the Beast, movie 2017

✧ ❀ ✧ 

«Είχα ένα περίεργο όνειρο το βράδυ. Είχες έρθει, λέει, στο δωμάτιό μου και μού ζήτησες να φυλάω τσίλιες γιατί εσύ θα έβγαινες, λέει, έξω από το σπίτι τα μεσάνυχτα. Τι κουλό!»

Περπατούσαμε το επόμενο πρωί με τον Τζίμιν προς τη στάση του λεωφορείου. Στην διαδρομή μου αφηγούνταν το "όνειρό" του που στην ουσία ήταν ό,τι έγινε χθες το βράδυ πριν αποκοιμηθεί. Αλλά αποφάσισα να μη του το αποκαλύψω.

«Για πες, τι γνώμη έχεις για τον Φίλιπ;» , τον ρώτησα αλλάζοντας θέμα. Ο Τζίμιν μόρφασε και έφερε το δείκτη του δίπλα από το δεξί του κρόταφο και έκανε κύκλους. Τον θεωρούσε τρελό.

«Ο τύπος είναι για τα πανηγύρια τελείως! Χθες στο λεωφορείο με ρωτούσε αν ήξερα πώς μεγαλώνει κάποιος ένα κακτάκι ή κάτι ανάλογο», συνέχισε και γω γέλασα.

«Αα, σου μίλησε για τον Όλιβερ, τον κάκτο του». Μου έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα σαν να έλεγε "αν ακούσω άλλη ανοησία θα πεταχτώ στο δρόμο να με πατήσουν τα αυτοκίνητα".

«Κι εσύ, όμως, δε πας πίσω! Ποια ήταν αυτή η κοπέλα με τα περίεργα κόκκινα μαλλιά;» , του πέταξα το μπαλάκι. Τα μάγουλά του κοκκίνησαν και κλότσησε ένα χαλίκι, το οποίο χτύπησε στη ρόδα ενός σταθμευμένου κίτρινου αυτοκινήτου.

«Είναι ... τη λένε Ντάνι. Πάμε μαζί στο ίδιο τμήμα. Είναι εδώ από ... από τη πρώτη λυκείου αλλά ήταν ... ήταν ο μόνος άνθρωπος που μού μίλησε τη πρώτη μέρα» , ολοκλήρωσε τραυλίζοντας. Χμμ.

«Γκουχ γκουχ, μη ξεχνάς ότι ο Φίλιπ σταμάτησε ολόκληρο λεωφορείο για χάρη μας ΚΑΙ είπε πως τα εξωγήινα ασημένια μαλλιά σου ήταν όμορφα!» , υπερασπίστηκα τον φίλο μου. Αυτός κατσούφιασε και συνέχισε την αφήγησή του για τη Ντάνι.

YOU NEVER WALK ALONEWhere stories live. Discover now