《BEKLENMEDİK》

1.4K 147 70
                                    

1 ay sonra

Taehyung ile Haru ayaklarının  altında kurumuş yaprakların sesi eşliğinde yürürken ikisi de oldukça suskun ve çekingen duruyordu. Haru elindeki çalıları düşmesini istemeyerek daha sıkı kavrayıp yandan yandan Taehyung'a bakıp dururken Taehyung'un da ondan geri kalır bir yanı yoktu. Hep birlikte bir kaç günlüğüne kafalarını dinlemek için Namjoon'un ailesinin olan dağ evine gitmişlerdi ama evin içinde oturmak yerine dışarıda kamp ateşi eşliğinde, yemek yeyip eğlenmeye karar vermişlerdi. Herkese bir görev düşerken Haru ve Taehyung'a  etraftan çalı çırpı bulmak düşmüştü. Taehyung dudaklarını yalayıp birbirine bastırırken

"Havada çok güzel" deyip başını gökyüzüne çeviren Haru ile Taehyung da aynısını yaparak gökyüzüne baktı ama yıldızların güzelliğini ağaçların dallarından temiz bir şekilde göremiyordu."Eğer korkmazsan yıldızlara daha yakından bakalım" deyip önlerindeki ağacı gösterdiğinde. Haru başta biraz ürkse de bunun eğlenceli olabileceğini düşündü.

Taehyung onun çıkmasına yardım ettikten sonra ellerini dallara koyup kendini yukarı çektiğinde. Bir anda kendini Haru'nun yakınında buldu. Zaten fazla alanları yoktu Haru başını çevirip bir kaç dal daha yukarı çıkarken, Taehyung derin bir nefes alıp verdikten sonra peşinde ilerledi. Pek fazla yukarı çıkmayıp yıldızları rahat bir şekilde gördükleri,sağlam bir yere karar verdiklerinde. İkisi de kalın gövdenin üzerine oturup, gökyüzünü izlemeye başladılar.

"Kızlarla yıldızların çıktığı günlerde hep böyle gökyüzünü izleyip kendimize birer yıldız seçerdik sonra yıldızlara kendi ismimizi verirdik. Sonra çok nadir rastladığımız yıldız kayması ile dilek tutup gerçekleşmesini beklerdik ama hiçbir zaman gerçekleşmezdi. Yine de şimdi senin yanında olmam bile tuttuğumuzun dileklerin bir işareti gibi. Belki de sizinle tanışmak bizim için büyük bir fırsattı her ne kadar kötü şeyler yaşamış olsak da aslında düşününce, bu bizim için büyük bir şanstı bence"

Taehyung tebessüm edip başını sallama eşliğinde "Ben de aynı fikirdeyim. Siz hayatımıza girdikten sonra bizim içinde her şey değişti. Biz bir araya gelmeden önce oldukça zor süreçlerden geçtik. Sonra Jin Hyungun bir anda başına böyle bir şey geldi daha sonra bu kehanetten biz de zararlı çıktık. Jin Hyung her gece kabuslar görüp acıyla bağırırken,yattığım yerde elimden ağlayıp kulaklarımı tıkamaktan başka bir şey gelmemişti bu yüzden Hei'nin hayatımıza girmesi elbette önemli oldu. En azında artık bizde acı çekmiyoruz. "

"Gri Na ile grupta en umursamaz bir davranıyor gibi olsak da Hei unninin acı çektiğini anlayabiliyorum. Onun içinde bir çok şey zor hele ki son yaşadıklarımız ve de onun ani itirafı. Ah ! Onun adına çok ama çok üzülüyorum sevdiğin insana bir çocuk verememek çok kötü olmalı"

"Elbette çocuk aile olmak için önemli ama bu Hei unninin hatası değil. Onun kaderi bu ve ben Jin Hyungun onu her haliyle seveceğine eminim"

"Peki senin için? Aynı şey olsa yine de karşındaki kişiyle devam eder miydin?"

Taehyung bakışlarını Haru'nun gözlerine sabitleyip"Elbette devam ederim Haru"  dedi.

Haru heyecanlandığını hissettiğinde "Neyse.. hadi gidelim bizi bekliyorlardır" dedi

Taehyung başını sallayıp ağaçtan indiğinde Haru da inmeye başladı. Taehyung kollarını ona uzatıp."Atla " dediğinde. Haru dediğini yaparak yere ayaklarının uzanmasının zor olacağı için kolları Taehyungun boynuna gelecek şekilde atladığında. Taehyung onu sıkıca yakaladı ama dengesini kaybedip düşmekten kurtulamamıştı. Haru onun üzerinde yere düştüklerinde Haru gözlerini o an heyecanla kocaman açıp Taehyung'a bakıyordu.

[BTS]PROPHECY ✔ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin