Akıl Oyunu

2.2K 194 143
                                    


Ömer böyle tepeden tepeden konuştuğun da masanın başında ki adam zeynel gözlerini kısıp elini masaya koyarak arkasına yaslandığın da ''bu konsey senin daha önce yönettiğin küçük masalara benzemez delikanlı! Bu masa 8 kişilik-'' dediğinde ömer elini masaya vurarak '' Yedi! Yedi kişilik bir masa!'' dediğinde zeynel tekrar lafına devam etti. 


''Dokuz kişilik bir her neyse! Bu masa da ben ne dersem o olur! Bu masanın 3 kurucusundan iki kurucusu bu masada ve yaşıyor. Ali öldü yani senin dediğine göre ben öldürdüm ya bu da o zaman benim meşrutiyemin bir ilanıdır! Bu masa ve bu şehir benim! Ben geri döndüm! Sen de istersen şurada durursun!'' dediğinde masanın başında ayakçılık yapan adamı göstermişti zeynel. 


Zeynel artık kartları açık oynuyordu. Ömer elini masada oynatırken ''hiç bir şey artık eskisi gibi değil! Her şey değişti ben var oldukça sana hiç bir şey yaptırmam!'' dediğinde ömer ''eskiden düzeni alim nasıl devam ediyordu şimdi de öyle devam edecek!'' dediğinde kolunu masaya yaslayıp gözlerini ömerin gözlerine dikerek ''gerekirse eze eze yapacağız!'' dediğinde ömer gülerek konuşmasına devam etti. 


''Bu masa da 9 kişiyiz. Sen ister demokratik bir şekilde konseyi uygulamayı kabul et ister etme! Burada en çok hissesi ben varım tabii bonus da olarak da dosyalarınız! Dedem zamanında der di anlatırdı. Gürbüz, Erdal ve Deniz bendendir bir gün ben ölür yerime geçtiğin zaman onlar sana yardımcı olur arkanda olur dedi'' dediğinde zeynel bundan haberi olmadığı çok belliydi. 


Zeynel ömerin saydığı isimlere baktığın da hepsi dik bir şekilde oturuyorlardı. Kendinden emin bir şekilde deniz ''biz her zaman adaletli olmandan yanaydık zeynel lider ama sen kafanın dikine gidiyordun en azından diğer dört  üyeyi yanına alıp bizi susturuyordun ama artık susmayacağız!'' dediğinde zeynel elini masaya vurarak ''HAİİİİİİİİİN!'' diye atıldığın da önünü kesen ömer olmuştu. 


''Seen benim masamda benim sayemde oturduğun yerde bana hainlik yaptın! Bundan sonra kimseye müsamaha yok!'' dediğinde ömer araya girerek ''tu. Yoktu. Benim olduğum yerde sen kimsin!'' dediğinde zeynelin azrailleri ellerinde mızrakları ile gözükmeye başlamıştı. ''Ben buraya gelebilmek için herkesi ezdim geçtim! Kendi karımı çocuklarımı öldürdüm seni de öldürürüm hatta sana yardım eden herkesi de öldüreceğim!''  dediğinde elini masaya vurmuş ömer ise gayet sakin bir şekilde masada oturuyordu. 


''Hükmü verdim! Sen ve yandaşlarının kellesini alacağım!'' dediğinde ahmete dönerek ''sen ahmet sen kork benden!'' dediğinde ahmet elini oğlunun omzuna koyup güç alarak ''ölmekten korkmuyoruz çok şükür sırası gelen gidecek zeynel!'' dediğinde zeynel kahkaha atarak ''Seni öldüreceğimi kim söyledi? Ben düşmanlarıma değil sevdiklerine zarar veririm geçerim köşeme alırım elime çayımı nasıl acı çektiğini izlerim bu benim için daha zevkli!'' dediğinde zeynel ömere dönerek ''sen bu adamın kızı ile evlisin! Ordan bir, alinin torunusun buradan iki, senden alacağım iki can var hazırlan! Şimdi değilse bile bir gün'' deyip cellatlarına bakarak ''onlar alacak bende izleyeceğim!'' dediğinde ömer sakince dinliyordu. 


''Laaaaaaan! Sen neden bu kadar sakinsin ha! Nedeeeeeeeeen!'' diye bağırdığın da ömer elini sakalında gezirerek göz işareti edip ''üstünde mavi mavi şeyler var nedir onlar öyle'' diye sorduğun da zeynel ilk kendi göğsüne sonra cellatlarının göğsüne baktığın da ömer ''sen beni çok hafife alıyorsun hemde çok ve bu beni çok üzüyor'' dediğinde ömer elini havaya kaldırıp iki işareti yaptığın da iki celletın ölüm emrini vermişti. 


Bir dakika içinde pencere dışından gelen iki kurşun cellatın ölümüne sebp olduğun da ömer oturduğu yerde daha da dik durmuştu. Tek kaşını kaldırıp gözlerini zeynele dikerek ''sence ben senin mekanına elim boş gelecek kadar salak mıyım?'' diye sorduğun da ömer gülümsemeye başlamıştı. 


|||

FLAŞBACK


''Biz böyle elimiz oraya bom boş gidersek bu bizi haklar eğer dediğin gibi ise'' dediğinde ömer ''dediğimden daha fazlası vardır ama eksiği yoktur'' dediğinde elleriyle yüzünü ovuşturarak cebinden telefonu çıkartarak ''Alo bana bakın şimdi her yere keskin nişancı koyup evdekileri çok iyi koruyorsunuz'' dediğinde ömer koruma ''emredersiniz efendim kaan beyi okula götürmüyoruz o zaman'' dediğinde defnenin de orada bulunduğu bir an da korumanın elinde telefonu alarak ''ömer neler oluyor?! Tehlikede miyiz?'' diye sorduğun da ömer derin bir nefes almıştı. 


'Defne, bana bak şimdi adamlara talimat verdim sakın ama sakın evden çıkmıyorsunuz! Kaanı da kızımı defne kızımıza iyi bak ben geleceğim. Defne sakın evden dışarı çıkmayın duydun mu?'' dediğinde defne ''tamam biz gizli yere geçeriz'' dediğinde ömer ''seviyorum seni'' diye konuşup telefonu kapatmıştı ömer. 


Arabadakiler ömere bakarken ömer bir kaç kez bastığı tuşlara birini daha aramaya başlamıştı. ''Alo ben masanın lideri Ömer İplikçi! Şimdi beni iyi dinleyin. Yardımınıza ihtiyacım var büyümek isteyen toplasın adamlarını mesaj atacağım mekana gelsin. Gelen yaşar gelmeyen ölür!'' dediğinde ''Liderimizi yalnız bırakmayız!'' dediğinde ömer gülerek telefonu kapatmıştı. 


Ahmet ''ne yapacaksın?'' dediğinde ali gülerek ''keskin nişancılar bende gideceğimiz yerde bizi koruyacaklar'' dediğinde ahmet ''ne ara yaptın bunu?'' dediğinde ali gülerek ''baba senin oğlun bir ajan unuttun mu?'' diye sorduğun da baba ahmet ''kırk yılda bir işe yaradı şu ajanlığın'' dediğinde gülmüşlerdi. 


|||


''Elinde beni öldürmen için bir fırsat var yap bitir eğer bitirmezsen ben yaşarsam seni ben bitiririm! Şimdi elimden kurtulmuş olabilirsin ama seni ben bitireceğim!'' dediğinde ömer gülerek ''ben senin gibi cani değilim! Seni öldürmeyeceğim'' dediğinde kafasını yana yaslayarak gülerek ''seni ehlileştireceğim öyle kolay ölmeyeceksin yani en azından ben öyle istiyorum'' dedikten sonra kayınpedirine dönerek ''sizce?'' dediğinde ali gülerek ''bence sık kafasına'' dediğinde ciddileşmişti ali. 


Mehmet aliye bakıp ''seni ben öldüreceğim'' dediğinde ömer ''ne o neyini beğenmedin kayınbiraderimin?'' diye sorduğun da ''tipini'' dediğinde ali ''kalp kalbe karşıymış görüyor musun bende senin tipini beğenmedim!'' dediğinde belinden çıkardığı silahı kafasına dayadığın da ömer ''ne yapıyorsun?'' dediğinde mehmet ''eğer belinden çıkardıysan sıkacaksın! Sıkmazsan adam demem lan sana!'' dediğinde ali adamın gözlerinin içine bakarak ''biz de racondur bir silah bir kere ele alındı mı sıkılır! Ama ben senin kafana değil'' dediğinde ağzının içine silahı sokup ''bir insan ya elini ya da dilini tutacak!'' dediğinde tetiği çekmişti. ''Ama sen ne elini ne dilini durdurdun!'' dediğinde adamı geri atmıştı. 


Masada ki herkes aliye bakarken ''ne yaptın!'' dediğinde ömer ''elinde bomba vardı öldürmeseydim o bizi öldürecekti ömer!'' dediğinde zeynel gülmeye başladı. ''Akıllı adamsın vesselam!'' dediğinde ömer ''sen o küçücük beyninle böyle ucuz numaralar oyna anca!'' dediğinde elini masaya vurarak ''konumuz belli. Ben sizin bir adamızını indirdim ve masanın hükmü bana geçti! Artık ben ne dersem o!'' dediğinde zeynel ''şimdi susuyorsam bu ileri de bunun acısını çok pis çıkartacağım!'' dediğinde ömer üstünlüğünü ilan etmişti. 


|||


Şimdi ömer daha güçlüydü ama artık daha dikkatli olması gerekiyordu. Karısı ve çocukları için hayat çok daha tehlikeliydi.


||


VARSA HATAM AFFOLA..

SEVİLİYORSUNUZ :)


||

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin