Turuncu Kafa

4K 240 219
                                    

100. Bölüm sizlere özel videom buyursunlar :)

||

ÖMEEEEEER GELİYOR ÖMEEEEEER! BİR ŞEY YAPSANA ÖMER!'' diye bağırdığım da ben ömere çemkirdikçe ömerde ambulans şöförüne saydırıyordu. ''Şunu hızlı sürsene ben adam! Kızım geliyor kızım!'' diye sert bakışlar yollayıp bağırdığın da ömer eline telefonu alıp bir kaç kere tuşladığın da ''bana bakın lan ambulansın önüne geçin yolu açın kızım geliyor!'' dediğinde ömer telefonu kapatıp beni gene şaşırtmıştı. 

''Ömer sana inanamıyorum bunu da yapıyorsun ya!'' dediğimde şimdiye kadar en yüksek sesli bağırmıştım. ''Alllaaahhhhhhhhım  ölüyorum ömeeeeeer!!!'' diye bağırdığım da ömer elimi tutup ''defne kızımız için yapıyorum arabada mı doğsun!'' dediğinde çektiğim acı yetmiyormuş gibi bir de üstüme sinir geliyordu ömer böyle konuştukça. 

''Ben çok istiyorum sanki arabada doğsun ömer! Delirtme beni babasının kızı işte ne geleceği zamanı biliyor ne de geleceği yeri!'' diye bağırdığım de ömer elimi sıkı tutup ''tamam defne tamam kızımız aynı bana benziyor'' dediğinde yüzünde alaycı bir gülüş vardı. 

Yüzüme samimi ama samimiyetsiz bir gülüş ekleyerek ''sen benimle dalga mı geçiyorsun?!'' dediğimde ömer kısık bir öksürük ile ''ne dalgası hayatım seni onaylıyorum'' dediğinde birden giren sandı ile ilk bağırmıştım sonra cevabını vermiştim tabii. 

''Ahhhhhhhh ömer ahhhhhhh sen gelirsin yanıma defne yaprağa kardeş yapalım diye'' dediğimde biraz doğrulup yüzüne bakarak ''çok beklersin çoooook! Sana çocuk mocuk yok bundan sonra!'' dediğimde ömer yüzündeki gülümsemeyi silerek ''hayatım neden dalga geçeyim ben seninle anlayabiliyorum acı çekiyorsun ama'' dediğinde koluna bir tane vurarak ''NEREDEN ANLAYACAKSIN HA NEREDEN! SANKİ DOĞURMA İMKANIN VARDA ANLAYACAKSIN! NEDEN  KADINLAR DOĞURUYOR HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ?'' dediğimde inlemeye de devam ediyordum. 

Ara ara nefesler vererek konuşmaya devam ettim. ''SİZ DOĞURSANIZ KAHRINIZ ÇEKİLMEZ BE! ALLAH KADINLARA DAYANMA GÜCÜ VERMİŞ ERKEKLERE KADINLARI SEVME KORUMA GİBİ YÖNLER VERMİŞ AMA SEN BENİ ÇEKMEK YERİNE ÇEMKİRİYORSUN ÖMER SENİ BOĞACAĞIM!'' dediğimde yanımızdaki doktor ''defne hanım lütfen sakin olun az daha sabır edin'' dediğinde fırça sırası doktordaydı. 

''Kolaysa sen sakin ol doktor! Ben burada eğlenmiyorum DOĞURUYORUM!'' diye bağırdığım da artık bağırmak için takatim de kalmamıştı. Hastaneye geldiğimizde ömer önden inip elimi tutarken ''yanındayım hayatım yanındayım merak etme'' dediğinde sadece ağlayarak ''Beni yalnız bırakma sakın benimle geliyorsun!'' diye bağırdığım da ömer ''ne yani bende mi geleceğim seninle doğumhaneye?'' diye sorduğun da sedyeyi durdurup ''yaparken iyi geleceksin tabiii'' diye bağırdığım da koşa koşa beni doğumhaneye götürüyorlardı.

||

Doğuma girdikten sonra defne yanında istediği için ömer de doğuma girecekti. Girmeden önce eline telefonu alıp ayazı arayarak ''ayaz defne doğuruyor çabuk herkesi topla gel!'' diyerek telefonu yüzüne kapatarak doğuma defnenin yanına gitmişti ömer. 

|||

''Neredesin sen ömer! Allahım çok kötüyüm öleceğim şimdi daha doğmadı mı bu çocuk?'' diye sorduğumda doktor yüzüme gülerek ''daha doğum başlamadı defne hanım bunlar sadece bir başlangıç'' dediğinde yüzüne ağlamaklı bakarak ''ne demek daha yeni başlıyoruz? Ben deminden beri o kadar bağırmalarım ağlamalarım devam mı edecek? Ben daha çok bu acıyı çekecek miyim?!'' diye sorduğum da doktor gülerek ''bu konuda size eşiniz yardımcı olacaktır'' dediğinde ''ömeeeeeeeeeeeer!'' diye bağırmıştım sadece. 

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin