Yakacağım!

5.1K 309 68
                                    


''Abi çok az da olsa nabzı atıyor hadi gidelim çabuk'' dedi ayaz. Ömer korku dolu defnesine bakarken defneyi kucağına aldığı gibi arabaya doğru gözleri yaşlı ağlayarak koşmaya başlar. Arabaya geldiklerinde arkasını dönüp boş mezara bakarak ''bu mezarı defneme bunu yapan ile dolduracağım! Yapan ve ya yardım edenleri bana bul ayaz!'' diyerek tekrar önüne dönerek arabaya binerler ve son sürat hastaneye doğru yol alırlar.

''Defnem güzelim aç hadi gözlerini'' elleriyle defnenin ellerini alarak ''tut hadi elini ban tutun hayata tutun hadi nolur'' diye yalvarıyordu. Saçlarından öperek ''beni bu kokuna hasret bırakma'' diyerek sarılmıştı karısına ömer. Ömer karısına sarılarak ağlarken defne ömer'in tuttuğu eli sıkarak ''buradayım seninleyim'' mesajını vermiş ömer'e umut olmuştu bu hareket. 

''Allahıma şükürler olsun bana tepki veriyorsun hadi dayan gözünü seveyim dayan çok az kaldı sen dayan ki bebeğimizde dayansın'' dedi ömer. ''Nerede kaldın ömer'' diyerek ömer'in kucağın ayığılan defne, ömer tarafından sarıp sarmalanılmıştı. Defneeeeeeee!

********

''Ömer bey lütfen bir sakin olur musunuz? Bakın burası bir hastane'' diyerek konuşuyordu doktor. 'Aa aa öyle mi ben bilmiyordum ya zaten!'' diyerek adamın yakasına yapışarak duvara dayar ''Delirtme lan beni delirtme!'' Ellerini göstererek ''Bak bu ellere bak! Karımı diri diri toprağa gömdüler benim!Ellerim ile kazıdım ben toprağı senin haberin var mı! Ölüyordum lan ben! Bana sakın sakin ol deme! Bana karınız ve bebeğiniz yaşıyor de sonra siktir olup onları iyileştirmeye git!'' dedi ömer elleri titreyerek, gözlerinden yaşlar gelerek. İlk defa çaresizdi. Elinden hiç bir gelmeyişi ömer'i delirtiyordu. 

''Abi bir sakin olur musun? Bir dur da doktor konuşsun'' demişti abisine. Doktora dönerek ''Sen de ikiletmeden adam gibi anlat!'' dedi ayaz doktor'a. Ömer doktor'a ''bana bak eğer bana kötü bir şey söylersen seni defne'yi çıkardığım mezara diri diri gömerim anladın mı?'' diyerek parmak sallıyordu ömer. 

''Tamam sakin ilk önce. Defne hanım buraya geldiğinde zaten siz getirdiniz nabzı atmak ile atmamak arasında idi. Gözlem odasına aldığımızda direk oksijen tüpü ile müdahele ettik ama kalbi durdu. Kalp masajı yaparak tekrar yerine getirdik 2 dakika kalbi duruğu için beyne oksijen gitmedi hamile olduğu için bebekte ve annede bir sorun olabileceği aklımıza geldi. İlk anneyle ilgilendik oksijen havasını arttırarak ilaç koyamazdık bebeğe zarar verebilirdi çünkü. Sonra defne hanım nefes almaya başlayınca ultrason cihazı ile bebeğe baktığımızda'' ömer lafını keserek ''doktor ben anlamıyorum bana kısa ve öz konuş ikisi de yaşıyor mu?!'' diye sordu gözlerini pörtleterek. Doktor ellerini havaya kaldırarak ''yaşıyor'' dedi nefessiz kalarak.

Ömer derin bir nefes alarak ''çok şükür'' demişti. Ayaz ise ''sen bize bağışladın rabbim şükürler olsun'' dedi. 

''Defne hanımın uyanmasını bekleyeceğiz sadece uyandığında her şeyi atlatmış olacağız'' dedi doktor. Ömer ellerini birbirine ovuşturarak ''bana bak doktor bu kata kimse girmeyecek her yere adam koyacağım burasını koruyacak anladın mı?'' dedi ömer. Ayaz araya girerek '' abi yengem bırak azcık dinlensin uyusun uyanana kadar bizde o şerefsizi bulalım cezasını keselim diri diri gömeceğim onu'' dedi ayaz. Ömer ayaza dönerek ''yoook diri diri gömmeyeceğim daha fenasını yapacağım diri diri yakacağım onu'' dedi ömer cümlesini kurarken gözleri kömür karasından daha karaydı. 

Bana bakın lan kuş uçmayacak duydunuz mu hele birşey olsun ben sizi uçururum'' diyerek orayı terketmişti ömer.

''Abi ilk önce kim yapmış bunu bir tespit etsek'' dedi ayaz. Ömer ellerini havaya kaldırıp indirerek ''yok amk herifini bulamıyoruz kimdir necidir bilmiyoruz deliricem ulen'' diyerek elini duvara vurdu. ''Ben buldum'' dedi ali. Ömer duyduğu ses ile şaşırırken '' nerden buldun'' diye sordu ömer. ''Sen benim bağlantılarımı unuttun galiba İplikçi! Adam dedenin düşmanı zamanında deden ile ortaklarmış işte kazık durumları derken işte intikamını senden çıkartıyor ama başka şeyler de var çok garip şeyler'' diyerek ömer'e kağıt uzatır ''al bu kağıdı ve kardeşimin intikamını kocası olarak sen al '' dedi ali. Ömer ali ile göz göze geldikten sonra hızlı bir şekilde arabaya binerek elide ki adrese gitmeye doğru yola çıktılar.

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin