Kadının Fendi Erkeği Yendi

6.1K 343 105
                                    

Evet tekrardan ben geldim bu yazımı ise manisa'ya giderken yazıyorum uzun yola giderken insanın aklına çok güzel kurgular geliyormuş bende bu bölün size güzel bi bölüm yazdım

Gülmek isteyenler gelsin bakem 😂😂😂

****

Mezar olayının üstünden bir hafta geçmişti. Defne eskiye nazaran daha iyi olup ömer ise eskisinden de defneye karşı daha iyiydi.  Eskisinden de daha çok arzuluyor ve bir çocuğu olsun istiyordu ama ömer'de biliyordu daha erken olduğunu ama bu yeraltında pekte hoş karşılanmıyordu. Ama bu ömer'in umurunda bile değildi. Kim ne derde desin di ha tabi yürek yediyse söylesin diyordu kendi kendine yatakta. Sonra birden durup hayat çok kısa ömer sen artık sadece ailen ile ilgileneceksin diye kendine telkinler veriyordu ömer.

"Çok özledim defne seni" dedi ömer

Ömer defneye sarılarak "sana sarılarak uyumayı, başını göğsüme koymanı, kokumu içime çekmeyi" ve benzeri herşey. Çok özledim defne,  dedi ömer.

Ömer eskisinden daha arzuluyken defne öyle değildi. Son yaşananlardan sonra hala üzerinde bir korku vardı. Tabii geçmeyen evlat acısı..

"Bende" diyebildi sadece defne.

Ömer defne'nin hala bu durumu atlatamadığını bildiği için üzerine gitmeden "defne biz seninle en son ne zaman yemek yemeye gittik?  Ne zaman birlikte vakit geçirdik? " diye soru sordu ömer konuyu değiştirmek için.

"Hmm bir düşüneyim.  Ömer en son ilk evlendiğimiz zamanlar gitmişiz taa o zamanda beri hiç gitmemişiz ömer" deyiverdi defne gülerek.

"Bakıyorumda hoşunuza gitti ben trip beklerken" dedi ömer tek kaşını havaya kaldırarak.

"Ona trip atıcam zaten ömer. Ben sana gülmedim ki pamuğa baksana nasıl orada duruyor bize bakıyor baksana" dedi defne.

"Ha yani o kadar gün seni güldürmek için uğraş,  gelsin bi it seni güldürsün" dedi ömer

"Yaaa pamuğa it deme ömer! Hem sen pamuğumu kıskandın? " dedi defne bir kaşı kalkık ama bir yandan da gülmeye nazır bir şekilde beklerken.

Ömer defne'yi kendine çekerek "sen sadece bana aitsin defne bana. Seni benden başka kimse güldüremez. Söyle o itine bir daha seni güldürürse gebertirim onu" dedi ömer.

"Yapamazsın desem şimdi ömer'e biliyorum yapmayacağı şeyi yapmam demez o öküz.  En iyisi pamuğun can güvenliği için sessiz olmak. Sessiz ol defne.  Alttan al defne" iç sesiyle savas veriyordu defne.

Defne iç sesiyle konuşurken ömer pür dikkat defneyi izliyordu. İçinden konuştuğunu anlamış olacak ki çözmeye çalışır bir hal almıştı ömer'in yüzünde. En sonunda dayanamayıp "içinden konuşma güzelim direk yüzüme söyle" dedi ömer

"Bugün nereye gitsek ne giysem" diye düşünüyordum hayatım dedi defne.

"Hadi şimdilik yedim bunu" dedi ömer

"Aaaa aaa yalan mı diyorum ömer! Hem ben sana niye yalan diyim ki aşk olsun vala kırıldım" dedi defne dudaklarını büzerek.

Ömer sorduğu soru için kendine küfür ederken defne de bıyık altı gülüyordu.

"Tamam defne tamam ben sana hiç öyle bir soru sormadım farzet nolur. Ben banyoya gidiyorum sende hazırlan sonra çıkalım" dedi ömer banyoya giderken.

Defne ömer'in arkasından zafer çığlıkları atarken "kadının fendi erkeği yendi!" diye mırıldanıyordu.

Defne kendine kıyafet bakarken odanın kapısı tıklandı. Defne gir deyince nihan iki eli bağlı önde kuzu gibi defneye bakıyordu. Defne "geç ve hemen anlat" dedi nihana.

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin