Gerçekten Mi?

6.4K 331 82
                                    

"Hayır mı? " diye sordu ayaz.

"Evet mi bekliyorsun birde ayaz! " diye cırladı nihan.

"Nihan herkes bize bakıyor! Beni seri katile bağlamamı istemiyorsan şu yüzüğü parmağına tak! Şimdilik " diye konuştu ayaz.

"Takıyorum ama şimdilik" diyerek kafam kadar elmas yüzüğü parmağına taktı ayaz.  Oradaki herkes evet zannederken nihan hayır diyerek ateşe odun atmıştı .

''Ben hemen geliyorum" diyerek nihanın yanından ayrıldı ayaz.

"Adamları hazırla, teşkilatını kur 1 saat sonra beni restoranttan kaldıracaksınız" diye  konuştu adama ayaz.

Ayazın kafasındaki plan hızlıca kurulurken nihan herşeyden habersiz yemeğini yiyordu

Yemekte ikiside ağzını açmamış birtek kelime etmemişlerdi.  Ayaz hesabı ödedikten sonra vale tarafından getirilen arabaya geçerken kafalarında maske olan 12 adam ertraflarını sarmış nihanın ağzını kapatarak arabaya sormuşlardı.  Ayaz'ın kafasına dayadığı soğuk metali gören nihan koca bir çığlık atarak arabayı sesiyle doldurmuştu. 

Ayazın kafasına indirdikleri silahı nihana uzatıp "sakın kıza dokunmayın abi bizi mahveder" diye konuştu koruma.

Nihan ayazın yanına sokularak bir yandan da nefes alıyor mu diye kontrol ederken "merak etme yaşıyor sadece bayıldı" diyen korumaya "biliyoruz herhalde" diye tersledi korumayı nihan. 

Araba durduğunda geldiklerini anlayan nihan sesini çıkarmadan arabadan indi.  Ayaz baygın olduğu için ellerini her ihtimale karşı başlamışlardı. 

Soguk bir depoya götürüldükten sonra nihanı kapalı,  karanlık bir odaya götürüp kapıyı tam kapatacakken "Ayazı nereye götürüyorsunuz,  beni burda yalnız bırakmayın" diye kapıyı yumruklarken tiz bir ses ile irkildi "konuşmaya devam edersen istemediğim şeyleri yapmak zorunda bırakma beni" diye tısladı adam.

*****

"Hanginiz vurdu lan! " diye tısladı ayaz.

"Şey abi ben.. " diyemeden ayaz kafasına blr tane geçirdi.  "Hayvan gibi vurdun beynim hala zonkluyor it! " diye bağırdı ayaz.

"Pardon abi aslında daha yavas vuracaktım ama etkili olsun diye" cevap verdi.

"Tamam kes!  Ayarladız mı herşeyi? " diye sordu ayaz.

Evet abi iki saat sonra memur gelecek" diye yanıtladı.

"Ama önce biraz korkutalım demi" diyerek pis pis sırıtmaya başladı ayaz.

"Şimdi beni döveceksiniz sonra elimi kolumu bağlayıp yanına götüreceksiniz.  Devamını biliyorsunuz zaten" diye adamlarına emir verdi.

"Abi olur mu öyle şey nasıl vuralım biz sana" diye diretirken "emir veriyorum lan vur dedim" diiye bağırdı ayaz.

Sıkı bi dayaktan sonra ağzı burnu kan içinde,elleri bağlı bir şekilde nihanın yanına götürdüler.  İçeri girdiğinde nihanın "aman Allahım sana nr oldu, ayaz iyi misin?" diye ayaza seslendi. Ayaz baygın olduğu için pek cevap veremesede elini tutarak "iyiyim" demeye çalışıyordu. 

"Pislikler ne yaptınız siz! Ayaz iyi misin?  Aç hadi gözlerini nolur" diye blr yandan adamlara ayar çekerken bir yandan da ayaza seslenip üzülüyordu.

"Bana bak! Konuşmaya devam edersen gözünün önünde daha beterlerini yaparım! Duydun mu beni!" diye kükredi adam.

"Ne istiyorsun bizden! Ben sana ne yaptım? " diye sordu çaresizce nihan.

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin