Huzurum

3K 247 313
                                    

Ellerimi masaya sertçe vurup derin derin nefes alırken dudaklarımdan sadece ''ah defne ah defne! Beni ne hale getirdin!'' diye homurdandığımda hızlıca yerimden kalkıp odadan çıktığım da herkes olduğu yere sabitlenmiş bir şekilde bana bakıyordu. İşaret parmağımı demin yanımdan çıkan sürtüğe göstererek ''SEN KOVULDUN!'' diyerek direk ayazın odasına girmiştim. 


''Sen defnenin beni boşaması için sebep mi arıyorsun?!'' diye odaya daldığım da ayaz iki ellerini havaya kaldırıp teslim oldum bakışı atarken ''destur be abicim destur! Korkutuyorsun beni? Hem öyle de bir niyetim yok'' dediğinde elimi belime koyup ''bir de öyle bir niyetin olsaydı da alnının çatından vursaydım seni!'' dediğimde ayaz gözlerini devirerek ''abi sen ota boka kızıyon geliyorsun acısını benden çıkartıyorsun YAPMA'' dediğinde elimdeki kalemi kafasına fırlattığım da ''abi dikkat et dikkat et!!'' dediğinde bacağını okşuyordu ayaz. 




''Ya ben nereden bileyim abi sekreter ayarla dedin bende gittim insan kaynaklarına dedim onlarda sana birini bulmuşlar defne sağ olsun senin eski asistanı yolduğu için'' dediğinde lafını kesip ''yalnız geçen yoldu bu sefer öldürür duydun mu seni de beni de öldürür!'' dediğimde ayaz toparlanarak ''Abi senin karizma yakıyor tabi ortalığı'' dediğinde sinirle bakmıştım. 


''Başlatma lan karizmasından şimdi! Bunun ki asılmayı aşmış mevzu derin zaten kovdum gitti ben onu'' dediğimde ayaz ellerini ensesinin arkasına götürdüğünde derince bir of çekmişti. ''Bence biz sana sekreter olarak defneyi alalım hem böylece de defne sürekli yanında olur o da sen de kıskançlık krizlerine girmezsiniz'' dediğinde fikir hiç de fena değildi. Defne hamile olmasaydı eğer ayazın bu dediği geçerli olabilirdi ama şuan bu olmazdı.


''Bana bak adam gibi birini bul bu sefer yada dur ya ben bulurum onu!'' dediğimde ayaz muzipçe gülüp ''bana bak sen neden bu kadar ağır bir tepki verdin ki şimdi?'' deyip ayağa kalkıp yanıma gelip ''doğruyu söyle ne oldu?'' diye sorduğunda suratıma gülümseme ekleyerek ''eben ayaz eben!'' dedim. 


Tam yanından çıkıyorken önüme geçip ''vallaha kesin bir şey olmuş billaha olmuş anlatmadna şurdan şuraya çıkartmam seni'' dediğinde gözlerimi devirip ''Allah senin cezanı versin ayaz!Geç şuraya'' dediğimde ayaz koşa koşa karşıma geçmişti meraklı gözlerle benim ağzımdan çıkacak cümleleri bekliyordu. 


''Sen şimdi defneyi aldatmış mı oluyorsun lan?'' diye sorduğunda sehpanın üzerinde duran dergiyi yüzüne fırlattığım da ''ne aldatması lan! Ben ölürüm de defnemi aldatmam!'' dediğimde ayaz koltuğa yayılarak ''abi sen iyisin demi? Aldatmadığını bende biliyorum gözlerinle yapamayacağına göre eee sorun ney? Ne bu panik korku?'' diye sorduğunda ayaz ''oğlum benim karım hamile farkındasın demi? Tabi sen nereden bileceksin ki? Karın hamile değil'' dediğinde biraz da alttan laf çakmıştım. 


Ayaz gözlerini devirerek ''ben çocuk istiyorum abijim ama nihan istemiyor ne yapayım?'' dedikten sonra oturduğu koltuğa iyice yayılarak  ''heee senin dert şimdi anlaşıldı'' deyip gözlerini oynattığında ''bak bu büyük sorun işte ne yapıyorsun?'' dediğinde gözlerimi devirerek ''sence gerizekalı?'' diye sorduğumda oflayarak ''aman be tamam anladık sen zorda kaldın bu sekreter de sana asılınca bir şey oldun anladık'' dediğinde yerinden kalkıp vuracak gibi yaptığında ''sen ne kadar duygusuzsun lan! Nihan hamile kalsa sen kesin nihanı aldatırsın bak'' deyip işaret parmağın diliyle ıslatıp sehpaya sürerek ''ahanda buraya yazıyorum'' deyip suratına sinirle bakmıştım. 


''Saçmalama abi ben işin gırgırındayım yoksa nihanı ben çok seviyorum karımı aldatmam o ondan önceydi'' dediğinde usul usul ayazın yanına yaklaştığımda ''bak şimdi şöyle bir şey var ayaz'' dediğimde oda bana yaklaştığında burun buruna gelmiştik. Kendimi geri çektiğimde ''gir içime gir ayaz!''dediğime ayaz gülmüştü sadece. 


PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin