Sen Benim Karımsın!

14.4K 499 109
                                    

Merhaba sevgili okuyucularım🙋Biliyorum sizler çok beklettim ama bombe bir şekilde dönüyorum asıl hikaye bu bölümden sonra başlayacaktır. Unutmadan sabır istiyorum sizden biraz psikopat ömer görmeye hazır mısınız👀😂😂 Ay 😂😂😂 Evet buyrun bakalım merakla beklediğiniz bölüm😂😂

****
Ömerden

"Abi takıldığın kızlardan alev evi basmış. Ortalığı birbirine katmış bağırıp çağırmaya başlamış" dedi.

"Ne söyledi" diye sorduğunda 'senin çocuğunu taşıyorum karnımda" demiş abi.

Ömer "ne" diye bağırınca alev benim çocuğumumu taşıyor " dedim. Defneye baktığımda ifadeyi çözemiyordum ama sinirliydi.

"Çabuk eve sür! O sürtüğü de odaya kapatın hemen!" dedim.

Defneye baktığımda çok sakindi. Kafasını pencere tarafına çevirmiş yüzüme bakmıyordu.

Aynı anda

"O bebek"

Sustum. Lafını söylemesini bekledim.

"Hayırlı olsun mafya bozuntusu! Bir faişeden bebeğin oluyor. Artık beni de bırakırsın ne de olsa sana bir çocuk verecek" dedi. Ardında devam etti. Ayrıca bütün camiaya rezil ettin beni! "Arkamdan kim bilir neler atıp tutacaklar" diye bağırmaya başladı.

Gözlerinin içine en içine bakıyordum. Belki bi ufak kıskançlık mı yapıyor beni mi kıskandı acaba gibisinden ama kendini o kadar sert ve dik bakıyordu ki anlamıyordum.

Bir süre sessiz kaldım. Tepkisini ölçmeye çalışıyordum taki "bana vurana" kadar.

"Sana birşey sordum cevap versene!" diye cırladı.

İlk önce o çocuk benim değil. Ben bir faize ile ilişkiye girerken önlem almayacak veya boşalacak kadar salak mıyım? Bu bir. O faişe kim bilir kimden peydahladığı piçi bana kakalamaya çalışıyor bu iki. Seni bırakacağımı cidden düşündün mü, ah seni aptal tabikide bırakmayacağım! Bu diyeceklerimi üstüne basa basa söylüyorum bir daha söylemeyeceğim ha tabi bunu dedirtmek senin elinde. SEN. BENİM. KARIMSIN!. HİÇBİR. YERE. GİDEMEZSİN. SENİ. SEVİYORUM. BEN. Dedim.

Son cümlemi duyduktan sonra kaldı ne diyeceğini bilemedi tabi kendini hemen toparladı.

Yav he he git bunları başka birine anlat! Siz erkekler sadece uçkuruna düşkün yaratıklarsınız. Zevkiniz için herşeyi yaparsınız! Konuda yapmışsındır bu bir. O bebek kimden olursa olsun sen onunla birşey yaşadığını değiştirmez! Bu da iki. Elbet elinden birgün kurtulacağım elbet! O zaman ben zafer kutlaması yapacağım sen se, ah banane ki umrumda değilsin! Bu da üç! Unutmadan herşey olabilir benim değil diye iddalı konuşuyorsun ya senin se ne yapacaksın!. Dedi.

Güldüm. O çocuk bendense eğer üstüme ne düşüyorsa yaparım. Çocuğa sahip çıkarım. Bizimle mutlu mesut büyür. Dedim.

"Bizimle mi?" Diye sordu.

"Evet. O faişenin eğer benimse ona anne diyecek hali yok! Sen büyüteceksin! Sana anne diyecek" dedim.

"Merak etme senin bana vereceğin çocuktan çok fazla sevmem onu. Ki benden olmadığına göre fazla sorun etme güzelim ha eğer bendense olacakları söyledim sadece". Dedim.

"Ben kimsenin çocuğuna bakmam. Bahane senin bir faişeden yaptığın çocuk! Ki ben sana asla bir çocuk vermeyeceğim! Bunu o kalın kafana sok!" diye bağırdı.

Dediklerini duyduktan sonra boynundaki damar hızlıca atmaya çenem kasılmaya başladı.

"Kolunu sertçe tuttum ve bu bebek konusu kapanacak ve sen benim karım olacaksın bana bir çocuk vereceksin! İster kendi isteğinle ister zorla! Bu iş artık çok uzadı benim sabrım kalmadı. Kendini hazırla çok yakında kadınım, çocuklarımın anası olacaksın!" Dedim.

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAМесто, где живут истории. Откройте их для себя