Kız Babası

5.1K 289 119
                                    

''Kızım mı olacak?'' dedi defne heyecanlı bir ses tonu ile. Ömer ise şaşkınca ultrosan ekranına bakıyordu. Taki defnenin ''Ömer? Sen bir şey demiyecek misin?'' diyene kadar. ''Mutluyum, mutluyum tabii kız babası olma fikrine kendime hazırlıyordum sadece'' dedi ömer gülümseyerek. Defne doktora taktığı için ne derse batıyordu tabi ömer'inde bu hali kızı olacağına kendi gibi sevinmemesi de gözüne takılmıştı. 


''Siz sevinmediniz galiba ömer bey'' dedi gülerek. ''Kız ya da erkek olmuş önemli değil vatana millete hayırlı olsun hem ikincisi erkek olur, olmazsa da çay içeriz'' dedi ömer. Defne ömer'den böyle bir atağı yaptığına sevinmişti. Birazcık defneyi tanıdıysak defne bu kadını yolardı. Bahisleri açıyorum. Yolar mı yolmaz mı?


Doktor yüzünü kıvırarak ''evet defne hanım. 10 kilo almışsınız. Değerleriniz gayet iyi öbür ay aşılarınızı da yaptık mıydı tamamdır'' dedi doktor. Defne karınındaki jeli silerek yavaşça doğrulur ve ''ben aşılarımı olacağım ama siz göremeyeceksiniz'' diyerek saçına yapıştığı yolması bir olmuştu defne'nin ömer defneyi tutmak için yaklaşacaktı ki defne'nin yaklaşırsan yakarım bakışı ile olduğu yerde kalmıştı köşeye çekilmiş aslan karınını izliyordu hem de gülerek :) (Yazarken yazarınızında güldüğü doğrudur)

''Seni köpek seni yelloz seni! Sen benim kocama nasıl asılırsın ha! Seni sürtük doktor attıracağım seni buradan ama ilk önce yolacağım'' diyerek tekrar saçına yapışmıştı. Defne doktorun saçını her çektiğinde doktorun çığlıkları hasteneyi inletmişti. Odaya adamlar girmişti ve hanımefendilerin bir kadının saçını yolduklarını görmüşlerdi. ''Abi biz dışardayız'' dedi korumalar. Ee akıllı erkek. Kavga edenlerin arasına girilmez hele bu kadınlarsa. Kesinlikle oradan uzaklaşmalı. Uzaklaşın.

Artık nasıl çığlık attıysa diğer doktorlar içeri girerek kapıya yaslanmış ömer'e bakarak ''neden böyle duruyorsunuz? Yardım etsenize'' dedi erkek doktorlardan biri ''İki kişi kavga ederken hele de bu kavga edenler kadınsa karışmayacaksın. Kendi eş cinsi ayırsın sonra kötü sen olursun hem ben daha ölmek için gencim. Hem yiyorsa sen ayır bakayım'' dedi ömer dudaklarını kıvırarak. 

Daha fazla dayanamayarak defneyi kalabalığın arasından çıkartarak ''yeter! Defne sen de bi dur hele'' dedi ömer. Kapıyı açıp korumalara ''bana hemen başhekimi çağırın'' diğerek kapıyı çarpmıştı. ''Kimse bir yere gitmiyor'' diyerek de uyarmıştı ömer. Başhekim içeri girer girmez ''Ömer bey defne hanım ve doktorlara bakmıştı'' tabi adam da şaşırmıştı. ''Ömer bey bir sorun mu var?'' diye konuşmuştu başhekim. Defne atılarak ''evet çok büyük bir problem var bu kadın müsvettesi kocama asıldı ve ben artık bu doktoru burada görmek istemiyorum'' dedikten sonra başhekimin semra hanıma bakması ve yok artık demesi ile sessiz kalmıştı. 

''Sen kim oluyorsun da beni hastane de görmek istemiyorsun?'' dedi gülerek. Defne ömer'in hapsinden kurtularak kadının saçın atekrar yapışarak ''bak şuraya ne yazıyor hastanednin adı ney söyle'' diyerek cama yapıştırdı kafasını. Ömer de kapıya yaslanmış kollarını gögsünde birleştirerek ''vay be işte benim kadınım'' bakışı atıyordu. Ömer İplikçi'yede böyle hatun giderdi zaten. 

''Defne İplikçi hastanesi'' yazıyor dedirtmişti defne çantasından kimliğini de çıkartarak ''bak burada da ne yazıyor Defne İplikçi'' de dedirttikten sonra ''burası benim hastanem ister kovarım ister yolarım!'' anladın mı diyerek saçını ittirerek bırakmıştı. 

Ömer gülerek ''sen bizim hatunun cırlamasına bakma mesut işte kısknaçlık krizi bir kadına böyle yaptırıyor'' dedi ömer. Mesut da ''şimdi defne hanım da haksız değil ömer bey'' dedi gülerek. Ömer karısının kolundan tutup yanına çekerek ''gereken işlemi yapın karım ne diyorsa o'' diyerek ömer defnenin onurunu yücelterek sevindirmişti.  Doktor bir şey söyleyemeden diğer doktorlarda sesini kesmişlerdi. Ömer karısına sarılarak odadan çıkarken ''ah be hatun benim gözüm senden başkasını görmez ki.. Sen boşuna yoldun kadıncağızı'' dedi ömer.

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin