11. fejezet

432 32 0
                                    

Nem tudtam abbahagyni a sírást... már mindenki engem nyugtatott, de nem tudtam abbahagyni. Mikor Arthur belépett felkapott és belökött a zuhany alá, úgy ahogy voltam. Az ingem már teljesen átlátszó lett, a nadrágom is teljesen rám tapadt, de még mindig sírtam.
-Merlin, nyugodj meg!-simított a karomra Arthur.-Kérlek!
Nem ment, még mindig nem... már alig kaptam levegőt és nem tudtam a szemeimet sem nyitva tartani.
Arthur a földön fekszik, már örökre álomra hajtotta a fejét. Az eső esett, de én csak ültem mellette, mint egy szerencsétlen és csókoltam az ajkait. Nem kaptam akkor sem levegőt, szédültem és nem tudtam abbahagyni a sírást sem.

Arthur
Merlin nem akarta kinyitni a szemeit bármit is tettem.
-Kérek!-suttogtam az ajkaira, majd megcsókoltam őt... lassan, de kinyitotta a szemeit és viszonozta a csókot. Végül nem akart elengedni akkor sem, mikor már nem kaptam levegőt, így le kellett vakarni magamról. Mikor a többiek felé fordultunk, ők rosszallóan rázták a fejüket.
-Most mibe fogtok átöltözni?-kérdezte Lance, mire egy halk kopogást hallottunk.
-Csomag Arthur Pendragonnak...-mosolygott rám a srác, majd miután átvettem a csomagot le is lépett. Mikor kinyitottam a dobozt egy halom középkori ruhát találtam. Mindegyiken volt egy névtábla. Megtaláltam a sajátomat és Merlinét is át is öltöztünk, ahogy a többiek is. Mosolyra húzódott a szám, mikor végignéztem Merlinen... szolgáló ruhája volt, míg Lance lovag és Gwan királynő és én király lettem. Mikor Merlin öltözött nem lehetett nem észrevenni azt, hogy a testén mindenhol hagytam jeleket.

Lance
Merlin teste tele volt foltokkal és Arthur büszkén nézte őket, míg Merlin inkább takargatta őket. Mikor végignéztünk magunkon, nevetni kezdtünk. Micsoda poén, hogy Lance a lovag és Gwen a királynő, míg Arthur a király és Merlin az ő szolgálja... még valami esetleg? Valami ugyanilyen szar poén? Arthur apja hirtelen jött és a jókedv ezzel együtt ment.
-Fiam, fel kéne még venned lovagokat...-magyarázott teljes átéléssel Uther.-Hallottam anyátoktól, hogy Merlinnek vannak pont megfelelő nevű barátai, már csak meg kéne őket keresni és ajánlatot tenni.
-Itt vagyunk.-tette fel Percy és Gwaine a pracliját. Most komolyan? A név fogja meghatározni, hogy felveszünk-e valakit vagy sem?

My Prince (Merthur) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now